Προς το περιεχόμενο

[File Servers / NAS]Synology DiskStation DS414Slim - specialprice.gr - 166,00€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί αν δε μπούν δε θα δουλεύουν? ;)

Οι 2 θα χωράνε μέσα χύμα και βάζεις και άλλους δύο πάνω/κάτω απο το κουτί.

Έτσι και αλλιώς τέτοιες συσκευές δεν τις έχεις επάνω στο γραφείο αλλά στο "networking room" ή σε κανένα ντουλάπι/αποθήκη.

Πως θα χωρεσουνε φιλε μου ? αποκλειστικα γα 2,5 δισκους ειναι το μηχανημα....

εκτος αν μας λες οτι θα εχεις το κουτι και 4 δισκους απο εξω χυμα ανακατεμενους με καλωδια...

• Like 1
Δημοσ.

Πως θα χωρεσουνε φιλε μου ? αποκλειστικα γα 2,5 δισκους ειναι το μηχανημα....

εκτος αν μας λες οτι θα εχεις το κουτι και 4 δισκους απο εξω χυμα ανακατεμενους με καλωδια...

Γιατί θα το βάλεις στο σαλόνι να το βλέπεις?

Θα χάσεις την εγγύηση?

Τί πρόβλημα έχετε και δε το καταλαβαίνεται αυτό που λέω?

Βάζεις 3.5" δίσκους ΕΞΩ. 

Μέσα στο tower του υπολογιστή οι δίσκοι δεν είναι ανακατεμένοι με καλώδια? Ζαλίζονται?

Για τα λεφτά του και για κάποιος που ήθελε φθηνό NAS με 4 δίσκους άξιζε η δοκιμή.

Θα το αγόραζα αλλά έχει αδύναμο επεξεργαστή και δε σηκώνει τις IP κάμερες μου.

Δημοσ.

Θα χάσεις την εγγύηση?

Βάζεις 3.5" δίσκους ΕΞΩ. 

Μέσα στο tower του υπολογιστή οι δίσκοι δεν είναι ανακατεμένοι με καλώδια? Ζαλίζονται?

Για τα λεφτά του και για κάποιος που ήθελε φθηνό NAS με 4 δίσκους άξιζε η δοκιμή.

Θα το αγόραζα αλλά έχει αδύναμο επεξεργαστή και δε σηκώνει τις IP κάμερες μου.

Μερικοί το βάζουμε στο σαλόνι (έχω ήδη δύο)

Επιπλέον, όπου και να το τοποθετήσεις, χρειάζεται τάξη. Ξεκοιλιασμένα μηχανήματα, με καλώδια να κρέμονται και δίσκοι ο ένας πάνω στον άλλον είναι μεγάλο θέμα πρακτικότητας, αξιοπιστίας και τάξης.

Τέλος, αναγκαστικά θα βάλεις δίσκους εκτός λίστας συμβατότητας. Όχι το καλύτερο για θέματα αξιοπιστίας.

Συνοψίζοντας, αναιρείς όλα τα πλεονεκτήματα σχεδόν του να έχει κάποιος nas...

• Like 1
Δημοσ.

Μερικοί το βάζουμε στο σαλόνι (έχω ήδη δύο)

Επιπλέον, όπου και να το τοποθετήσεις, χρειάζεται τάξη. Ξεκοιλιασμένα μηχανήματα, με καλώδια να κρέμονται και δίσκοι ο ένας πάνω στον άλλον είναι μεγάλο θέμα πρακτικότητας, αξιοπιστίας και τάξης.

Τέλος, αναγκαστικά θα βάλεις δίσκους εκτός λίστας συμβατότητας. Όχι το καλύτερο για θέματα αξιοπιστίας.

Συνοψίζοντας, αναιρείς όλα τα πλεονεκτήματα σχεδόν του να έχει κάποιος nas...

NAS -> Network Attached Storage

Network = Network!!!!

Εσύ αναιρείς τα πλεονεκτήματα του NAS.

Δεν είναι USB σκληρός να έχεις 5 μέτρα απόσταση!

Αυτό θα έλειπε να γεμίσω το σπίτι μου με ηλεκτρονικές συσκευές απο τη στιγμή που μπορώ να τις "πετάξω" στο υπόγειο κάτω απο μία σκάλα που έχει και περισσότερη δροσιά!

Για το θέμα ασυμβατότητας συμφώνησα.

Για το θέμα αξιοπιστίας δε συμφωνώ γιατί αν δε το πειράξεις τί θα πάθει?

Αλλά για το πρακτικό θέμα είναι καθαρά στο μυαλό μας.

Μία φορά το φτιάχνεις και το ξεχνάς.

Έχω να δώ το δικό μου synology πάνω απο 1 χρόνο! 

Μπαίνω καθημερινά και κάνω rsync τους φακέλους του υπολογιστή ΑΛΛΑ δε χρειάζεται να το βλέπω :)

Τώρα αν κάποιος δεν έχει πού αλλού να το βάλει και το θέλει στο σαλόνι του...έχει πρόβλημα. Αν και στο σαλόνι μπορείς να βρείς μία γωνίτσα. Είναι καθαρά εγκεφαλικό το θέμα :)

Δημοσ.

Θα χάσεις την εγγύηση?

Βάζεις 3.5" δίσκους ΕΞΩ. 

Φιλε οι δισκοι σου στο PC σου ειναι και γερα στερεωμενοι με το σασι.....στο NAS και ετσι οπως μας το περιγραφεις θα ειναι απλα ενα επικυνδυνο εκτρωμα!

Δημοσ.

Φιλε οι δισκοι σου στο PC σου ειναι και γερα στερεωμενοι με το σασι.....στο NAS και ετσι οπως μας το περιγραφεις θα ειναι απλα ενα επικυνδυνο εκτρωμα!

Όσο επικίνδυνο είναι και ένα μαχαίρι...

Εάν κάποιος κάνει βόλτες το ΝΑΣ τότε συμφωνώ  :-D

Τέλος απο μένα. Προφανώς και έχουμε διαφορετική άποψη για το τί είναι ένα NAS, πού το βάζουμε και πότε το μετακινούμε!

Και για να το ξεκαθαρίσω, αν υπήρχε το 3.5" στα ΙΔΙΑ λεφτά τότε εννοείται δε μπαίνεις τον κόπο για το κολπάκι με τα extension.

Δημοσ.

για να δω,θα σας τα δωσουν τελικα.....ή ο προμηθευτης εκανε λαθος?????(δεν εχει ξαναγινει ποτε ,μα ποτε.....μα ποτε λεμε :-D )

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον teodor_CH ... Ειδικά για τέτοιο nas με πολλούς δίσκους η θέση του είναι να είναι κάπου χωμένο..και εγώ έτσι τα έχω..και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα οι δίσκοι αν είναι έξω με καλώδια , ίσα ίσα έχουν και καλύτερο αερισμό. Είδικά αν ειναι και ssd τότε είναι που δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμα περισσότερο. Φυσικά περί ορέξεως ...άλλος μπορεί να θέλει να το έχει επάνω στο τραπέζι του..

Δημοσ.

ρε παιδιά οι δίσκοι αν είναι έξω θα φάνε 2 κιλά σκόνη. αν έχει σκοπό κάποιος να βάλει 3.5 δίσκους γιατί να πάρει αυτό και να μην πάρει ένα Nas για 3.5 και να βάλει τους 2.5 με αντάπτορα? 

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά οι δίσκοι αν είναι έξω θα φάνε 2 κιλά σκόνη. αν έχει σκοπό κάποιος να βάλει 3.5 δίσκους γιατί να πάρει αυτό και να μην πάρει ένα Nas για 3.5 και να βάλει τους 2.5 με αντάπτορα? 

Ο λόγος ήταν η τιμή του.

Οι δίσκοι είναι σφραγισμένοι και δέν έχουν και αλλεργίες στη σκόνη :)

Εξάλλου με την ενεργητική ψύξη τρώνε περισσότερη σκόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...