TAKISTRIGONIS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Εχω ενα πανι ηλεκτρικο για προβολεα ειναι 240χ180 το οποιο εχει κανει κοιλιες στα ακρα εχει καποια βαθουλοματα ωστε στο σημειο οταν βλεπεις ειναι εντονο. Πως θα μπωρουσα αν γινεται να το ισιοσω να τεντοσει αν γινετε αυτο. Η παω για αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Να κολλησεις αξονες απο πισω σε μορφη Χ και να το τεντωσεις πριν τουσ κολλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εχω σκεφτει να βάλω ένα ξύλο 2,5χ1,5 όταν κατεβενει το πανί να πιάνει με πιαστράκια και να το αφήσω μέρες μήπως στρώσουν οι ζάρες. Κάτι τέτοιο λέω να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Και αυτο ειναι καλη ιδεα, αρκει να ειναι λιγο βαρυ για να τεντωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Οκ ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrosjt Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δοκιμασε στα σημεια που εχεις τα βαθουλωματα να τα ζεστανεις με πιστολακι για τα μαλλια. Στο δικο μου πανι το δοκιμασα και επανηλθε στην αρχικη του κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα