Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα πηραν τον chromium και βαλαν πανω την σταμπα του σπαρταν ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

Καμμιά σχέση ... Βασισμένος στην μηχανή του ΙΕ είναι ..ειμαι από κινητό και βαριέμαι να ψαχνω για λινκ αλλά αν πας σε καποιο ξενο μπλογκ θα το δεις να το λέει ξεκάθαρα

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ θέλω το όνομα Internet Explorer...είναι συναισθηματικά δεμένος! :)

Το Spartan είναι codename,δεν είναι το τελικό εμπορικό όνομα...

• Like 1
Δημοσ.

Καποια προσθετα του firefox ειναι οντως χρησιμα για καποιους.

Απο εκει και περα, ο chrome ειναι αντικειμενικα καλυτερος.

Εκει στην Mozilla κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.

Αυτα που λες μονο στην φαντασια σου.

Πολυ θα ηθελα να χρησιμοποιω Firefox, αλλα ειναι 15 σκαλες κατω απο τον chrome, σε σχεδον ολα.

στην φαντασια μου και στην εμπειρια μου καθοτι η αλεπού για μενα ειναι εργαλειο δουλειας, με ανοιγμα και κλεισιμο πανω απο 100 καρτελων την ημερα ταυτοχρονα.

με 8γιγα ΡΑΜ  o chrome δεν αντεχει ουτε το μισο απ αυτα, ειδικα αν οι σελιδες εχουν φλασ. Ουτε τον αριθμο αντεχει ουτε τη παρατεταμενη χρηση...ειτε θα κρασαρει ειτε θα γονατισει τοσο ωστε να μην ειναι χρηστικος

τα στη φαντασια σου πεστα αλλου, η χρηση που κανω εγω καθημερινα δοκιμαζει τα σχετικα προγραμματα στα ορια τους και τα εχω δοκιμασει ολα.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω.

Και εκανα αδικα τον κοπο χτες να βαλω Windows 8.1 μετα απο πολλες δοκιμαστικες εγκαταστασεις τon windows 10 tech preview.

Δημοσ.
Αυτα που λες μονο στην φαντασια σου.

Πολυ θα ηθελα να χρησιμοποιω Firefox, αλλα ειναι 15 σκαλες κατω απο τον chrome, σε σχεδον ολα. 

κοιμησου αγγελουδι μου.

ο Chrome ειναι το μονο προγραμμα που καταφερνει να γονατισει/lockarei το PC μου με τα χιλιαδες processes που ανοιγει. γιαυτο και εχω ενα batch αρχειο με το taskkill, γιατι ειναι ο μονος τροπος να τον κλεισω οταν αρχιζει να σερνεται το συστημα.

το μοναδικο πλεονεκτημα του ειναι το responsiveness και το οικοσυστημα της Google. για το οποιο responsiveness, ο FF θα εχει συντομα την δικια του λυση.

μεχρι τοτε, hey, <<ανοιγει 1sec>> πιο γρηγορα αρα πρεπει να ειναι 15 σκαλες ανωτερος απο τον ανταγωνισμο.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε απαραδεκτε, αυτο δεν ειναι το νοημα του open source?

Tι σε πειραξε αλλη μια εναλλακτικη;

καμια σχεση

το open source ειναι free και τα windows οχι

αρα περνεις ενα free προγραμα και το βαζεις σε ενα αλλο προγραμα που ειναι πανακριβο ελεος

Δημοσ.

στην φαντασια μου και στην εμπειρια μου καθοτι η αλεπού για μενα ειναι εργαλειο δουλειας, με ανοιγμα και κλεισιμο πανω απο 100 καρτελων την ημερα ταυτοχρονα.

με 8γιγα ΡΑΜ  o chrome δεν αντεχει ουτε το μισο απ αυτα, ειδικα αν οι σελιδες εχουν φλασ. Ουτε τον αριθμο αντεχει ουτε τη παρατεταμενη χρηση...ειτε θα κρασαρει ειτε θα γονατισει τοσο ωστε να μην ειναι χρηστικος

τα στη φαντασια σου πεστα αλλου, η χρηση που κανω εγω καθημερινα δοκιμαζει τα σχετικα προγραμματα στα ορια τους και τα εχω δοκιμασει ολα.

κάτι κάνεις λάθος 

post-140603-0-42690000-1421851596_thumb.png

Δημοσ.

το plugin το πρασινο καθως  το κοκκινο διπλα στο αστερι τι ειναι?

adblock plus,adblock,pushbullet,lastpass

δίπλα στο αστέρι flashblock 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...