Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 κάποιοι εδώ μέσα πρέπει να αρχίσουν να διαβάζουν και να ψάχνουν καλά πληροφορίες πριν αρχίσουν και μιλάνε και πετάνε διαμάντια.
paparovic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ανάποδα έγινε η δουλειά, μην μπερδεύεσαι. Με το που έβγαλε τον Chrome η Google, διέθεσε τον κώδικα του και το ονόμασε Chromium Project. Fork του WebKit. Δίκαιο έχει ο nickchris, αυτό είναι το νόημα του OpenSource, δεν είναι μεμτό, το αντίθετο. 1
Regulus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 This is SPARTAN... Σημείωση ότι θα παίρνει μέχρι 300 επεκτάσεις :-D 15
status Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 This is SPARTAN... Σημείωση ότι θα παίρνει μέχρι 300 επεκτάσεις :-D Μόλις ε; Άχρηστος θα είναι.;ρ 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα είναι για Windows 7; Αν ναι, γιατί μωρή Microsoft; Πώς θες αλλιώς να τον κάνεις standard;
KilliK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 what's the point? τα περισσοτερα extensions του Chrome ειναι αχρηστα. εδω τρεχω 20 extensions στον Chrome, ισα ισα για να μπορεσω να εχω τις μισες δυνατοτητες που διαθετει μονο ενα addon του Firefox, το TMP. και για να μην μιλησω για το προβλημα της ιδιωτικοτητας,ανωνυμιας και ασφαλειας με τα extensions αυτα. IMHO, αν και μου αρεσει η κινηση της MS να εκμεταλλευτει την πλατφορμα της Google προς οφελος της, πιστευω οτι θα ηταν καλυτερη επενδυση σε βαθος χρονου, να εβγαζε τον Spartan ως open source. ps. τα apps αλλα και καποια extensions του Chrome, μπορουν να τρεξουν και στον Firefox με λιγο tweaking του manifest/crx.
vgiozo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 σκέτη ταλαιπωρία κι απογοήτευση μου φαινονται οι επεκτάσεις στον Chrome...οι ίδιες που λειτουργουν άψογα στον Firefox σέρνονται στον chrome, κολλανε, δεν λειτουργούν σωστά, άστα να πάνε. Εντάξει έχει "όγκο κι εκτόπισμα" η Google, αλλά γιατι να την αντιγράφουν στα κακά της; Αν ανοίξεις 10-15 tab στον Chrome κρέμασε το σύμπαν, σου έφαγε τα 8 γίγα ΡΑΜ σε λίγη ώρα και χωρίς επεκτάσεις, τί να τον κάνω; Ελπίζω μόνο να είναι πάλι καλογραμμένος σαν τον Μετρο ΙΕ11 στα 8άρια... 3
georgetsl Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 κάποιοι εδώ μέσα πρέπει να αρχίσουν να διαβάζουν και να ψάχνουν καλά πληροφορίες πριν αρχίσουν και μιλάνε και πετάνε διαμάντια. και ολα αυτα για εναν browser ? και λεω και εγω γατι ξυπνησα στραβα το πρωι !!!μαλλον θα φταιει αυτο ! 1
Volga Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 απλα πηραν τον chromium και βαλαν πανω την σταμπα του σπαρταν ΚΛΕΦΤΕΣ!!! Μα και η Google αυτό δεν κάνει; παίρνει τον Chromium και βάζει πάνω τη στάμπα Chrome... Open Source είναι ο Chromium, τον χρησιμοποιεί και η Opera στον Opera Next (ασχετως αν τελικά είναι χειρότερος από εκείνον που είχε)
Volga Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα είναι για Windows 7; Αν ναι, γιατί μωρή Microsoft; Πώς θες αλλιώς να τον κάνεις standard; Με το να καταργήσει τα 7 σε κανα δυο χρόνια. Ηδη μη βγάζοντας τον browser είναι σαν να σου λεει σταματαω ηδη την υποστήριξη
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μα και η Google αυτό δεν κάνει; παίρνει τον Chromium και βάζει πάνω τη στάμπα Chrome... Open Source είναι ο Chromium, τον χρησιμοποιεί και η Opera στον Opera Next (ασχετως αν τελικά είναι χειρότερος από εκείνον που είχε) Ποιος δημιούργησε το Chromium Project; Δεν είμαι αντίθετος στο να παίρνει κάποιος κώδικα απο open source project. Αυτή είναι η ουσία του open source. Απλά όταν γράφονται ανακρίβειες, μου χτυπάνε στο μάτι. 1
nikchris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 what's the point? τα περισσοτερα extensions του Chrome ειναι αχρηστα. εδω τρεχω 20 extensions στον Chrome, ισα ισα για να μπορεσω να εχω τις μισες δυνατοτητες που διαθετει μονο ενα addon του Firefox, το TMP. και για να μην μιλησω για το προβλημα της ιδιωτικοτητας,ανωνυμιας και ασφαλειας με τα extensions αυτα. IMHO, αν και μου αρεσει η κινηση της MS να εκμεταλλευτει την πλατφορμα της Google προς οφελος της, πιστευω οτι θα ηταν καλυτερη επενδυση σε βαθος χρονου, να εβγαζε τον Spartan ως open source. ps. τα apps αλλα και καποια extensions του Chrome, μπορουν να τρεξουν και στον Firefox με λιγο tweaking του manifest/crx. Καποια προσθετα του firefox ειναι οντως χρησιμα για καποιους. Απο εκει και περα, ο chrome ειναι αντικειμενικα καλυτερος. Εκει στην Mozilla κοιμουνται τον υπνο του δικαιου. σκέτη ταλαιπωρία κι απογοήτευση μου φαινονται οι επεκτάσεις στον Chrome...οι ίδιες που λειτουργουν άψογα στον Firefox σέρνονται στον chrome, κολλανε, δεν λειτουργούν σωστά, άστα να πάνε. Εντάξει έχει "όγκο κι εκτόπισμα" η Google, αλλά γιατι να την αντιγράφουν στα κακά της; Αν ανοίξεις 10-15 tab στον Chrome κρέμασε το σύμπαν, σου έφαγε τα 8 γίγα ΡΑΜ σε λίγη ώρα και χωρίς επεκτάσεις, τί να τον κάνω; Ελπίζω μόνο να είναι πάλι καλογραμμένος σαν τον Μετρο ΙΕ11 στα 8άρια... Αυτα που λες μονο στην φαντασια σου. Πολυ θα ηθελα να χρησιμοποιω Firefox, αλλα ειναι 15 σκαλες κατω απο τον chrome, σε σχεδον ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα