Προς το περιεχόμενο

intel i5 4690κ ασφαλες oc

BRAXOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρα σε ολους!

στο πισι της υπογραφης μου εχει επανω μια πολυ απλη ψυχτρα (alpenfohn sella 92mm) και θα ηθελα να ξερω μεχρι ποια συχνοτητα μπορω να τον ανεβασω χωρις να τον παρω στο χερι; δεν εχω ιδεα απο oc αλλα ενα ενα τα βηματα...

σε περιπτωση αντικαταστασης ειναι ευκολη η τοποθετηση καινουριας ψυχτρας;

το turbo mode που εχει ειναι ασφαλες που πηγαινει στα 3.9; και αν ναι απο που γινεται;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να δώσεις κ άλλες πληροφορίες για το σύστημα που έχεις!!!!! Μνήμες bord τροφοδοτικό κ το κυριότερο τι ψύξη.  Στην Φώτο είναι 4,5 στα 1,275v αλλά με υδρόψυξη. Αν έχεις μαμά ψήκτρα μην τον πειράζεις καθόλου αν έχεις αεροψυξη aftermarket καλή μέχρι 4,2  για χειμώνα είσαι καλά. Από θερμοκρασίες αντέχει αλλά προτιμότερο είναι όσο το δυνατόν ποιο χαμηλά. 

post-310548-0-99053000-1421775285_thumb.png

Δηλαδή θα μυρίζουν τα δάχτυλα τους όλοι και θα σου πουν πάνε τόσο.

Ας είμαστε και λίγο σοβαροί δεν βλάπτει.

Εκτός αυτού θεωρώ άσκοπο να κανεις O/C για την ώρα πόσο μάλλον εαν δεν γνωρίζεις.

Έχει άπειρα ποστ και εδώ και στο google για τα συγκεκριμένα cpu, το κάθε κομμάτι έχει τα δικά του max, οπότε....

σας ευχαριστω.  βασικα εγκυκλοπαιδικα το ρωταω για μελλοντικα. το συστημα φαινεται στην υπογραφη μου. η ψυχτρα ειναι αυτη που εχω παραπανω και ειναι αυτη απο το πλαισιο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Alpenf%C3%B6hn-CPU-cooler-Sella-92mm-CPAF-012.htm

το τροφοδοτικο ειναι το bronze της σειρας.

βασικα στα 4 ηθελα να το παω αλλα αν ειναι να καλυψω την μυρωδια του διπλανου σουβλατζιδικου με την δικια μου, να μου λειπει...

να κανω αλλη μια ερωτηση. το turbo boost το εχω στο auto αλλα η cpu λειτουργει στα 3.9 αντι για τα 3.5 που ειναι στοκ χωρις να εχω πειραξει τιποτα. ειναι λογικο αυτο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγω παλι, με μαμα ψυκτρα χωρις OC με prime95 βλεπω θερμοκρασιες 80-95+, και με aida64 μαχ 80, χρησιμοποιησα το ez tuning απο το bios του motherboard(ASUS z97-A) το οποι λαμβανει υποψιν του οτι εχω μαμα ψυκτρα και πηγε στα 4.3 μονο του με τις θερμοκρασιες στα stress tests να μενουν ιδιες. Απλα θα αλλαχτει η ψυκτρα με μια hyper 212 evo γιατι σε παιχνιδια οπως π.χ. Wolfenstein:The new order βαραει κατι 80ρια ++ και μου χει κρασαρει μια δυο φορες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...