GianniSM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Εφόσον συνδέεσαι με δίκτυα που έχουν επαφή με τον έξω κόσμο ΧΩΝΕΨΕ το, τα προσωπικά σου δεδομένα σταματούν να είναι προσωπικά. 1
Tragic! Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 κι εγω χεστηκα αν με παρακολουθουν απλα δεν γουσταρω να περνουν προσοπικα δεδομενα μου!! Μα με το σμαρτφονι θα πάρουν θες δε θες. Εφόσον συνδέεσαι με δίκτυα που έχουν επαφή με τον έξω κόσμο ΧΩΝΕΨΕ το, τα προσωπικά σου δεδομένα σταματούν να είναι προσωπικά. Αυτό. 1
maddoctor Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πάντως σκεφτήτε μόνο το εξής, αν έχεις android κινητό, άρα google, ξέρει ανά πάσα στιγμή που είσαι ( όλοι ενεργοποιούμαι να βρίσκει το κινητό μας εάν μας το κλέψουν). Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τα iphone. Στα windows δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι τέτοιο. Κάνουμε συγχρονισμό των δεδομένων μας με τον gmail account που έχουμε ( οπότε έχει ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις), ψάχνοντας μέσω google search, η google καταγράφει τις προτιμήσεις μας, τ' ενδιαφέροντά μας). Με προγράμματα τύπου foursquare, όλοι ξέρουν που είμαστε ανά πάσα στιγμή. Κάθε προσωπική μας στιγμή την αναρτούμαι στο FB. Την Xiaomi περιμένει ο άλλος να μας παρακολουθήσει..... LOL! 3
DjBl3nd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ενας Moderator να κλεισει το θεμα γτ οπως παμε στο τελος θα τσακωθουμε ευχαριστω πολυ 1
dieccast Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 xperia z3 θα παρω αδερφε κι εγω χεστηκα αν με παρακολουθουν απλα δεν γουσταρω να περνουν προσοπικα δεδομενα μου!! σωστη επιλογη!! αντε με το καλο!! 1
DjBl3nd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 σωστη επιλογη!! αντε με το καλο!! ρε φιλε ξες αν πιανει τα nfc tags οπως και στο xperia z??
DjBl3nd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αν υποστηρίζει NFC τότε πιάνει Λογικά θα χει NFC οποτε ναι. ειδα απο πισω ενα nfc που γραφει οποτε λογικα πιανει με τα xperia tags
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα