Προς το περιεχόμενο

Αγορα Smartphone 400-450

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετσι ακουσα απο σαϊτ που εγραφαν και νομιζω και εδω στο φορουμ το ανακοινωσαν

πανω απο 5'' θελω αδερφε

Αυτή εδώ είναι η μοναδική αναφορά στο φόρουμ, που είναι απλώς αναφορά -> http://www.insomnia.gr/topic/538094-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-apple-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B9%CE%BD/page-2?do=findComment&comment=53390931

Φυσικά δεν ισχύει αυτό.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν ξερω που το διαβασα αλλα παντως xiaomi δεν παω για αυτο τον λογο που σε ειπα.

Δημοσ.

δεν ξερω που το διαβασα αλλα παντως xiaomi δεν παω για αυτο τον λογο που σε ειπα.

Προσωπική σου άποψη και είναι δεκτή. Ευτυχώς που κάποια δις κόσμος παγκοσμίως (μην ξεχνάμε η Xiaomi είναι 3η παγκοσμίως σε πωλήσεις κινητών και 1η στην Κίνα), δεν το πιστεύουν αυτό, οπότε έχουμε φανταστικά κινητά σε λογικές τιμές ;)

Και κάτι άλλο που μόλις είδα, έτσι για να συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι τα αμερικανάκια (αν και το iphone στην κίνα φτιάχνεται πια)

Το iPhone περιέχει κρυφό λογισμικό κατασκοπείας” “Ενεργοποιείται εν αγνοία του χρήστη και συλλέγει δεδομένα”, λέει ο δικηγόρος του Σνόουντεν

http://www.lifo.gr/now/digital-life/58900

Δημοσ.

Προσωπική σου άποψη και είναι δεκτή. Ευτυχώς που κάποια δις κόσμος παγκοσμίως (μην ξεχνάμε η Xiaomi είναι 3η παγκοσμίως σε πωλήσεις κινητών και 1η στην Κίνα), δεν το πιστεύουν αυτό, οπότε έχουμε φανταστικά κινητά σε λογικές τιμές ;)

Και κάτι άλλο που μόλις είδα, έτσι για να συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι τα αμερικανάκια (αν και το iphone στην κίνα φτιάχνεται πια)

Το iPhone περιέχει κρυφό λογισμικό κατασκοπείας” “Ενεργοποιείται εν αγνοία του χρήστη και συλλέγει δεδομένα”, λέει ο δικηγόρος του Σνόουντεν

http://www.lifo.gr/now/digital-life/5890

μα καλα πιστευεις οτι η apple μονο κατασκοπευει τα κινητα της?? Καποιοι παρακολουθουν τους παντες ξερουν την καθε σου κινηση...απο εδω και περα αφου κατασκοπευονται ολα τα κινητα ξεκιναει για μενα το design του κινητου!!

Δημοσ.

ελπιζω να μην ειμαι ο μονος που πιστευει οτι το s6 θα ειναι η επομενη αποτυχια...

2ος στο κλαμπ.. Άντε να πληθαινουμε..

Ναι έχουν κλείσει συμφωνία με τη CIA. Ως γνωστών ο Κενεντι το 1s είχε. Συλλεκτικό κομμάτι.

-Ειναι αδύνατο αυτό που λες...

-Ναι αλλα δεν παίρνω γι αυτό που σου είπα..

Τι να του πεις ρε γιατρέ μου; Όσο για προπαραγγελιες μέχρι να βγει σε stock άσε να μη μπλέξει.. Να δει και πως θα πάνε οι πρώτες παρτίδες άμα έχει υπομονή. Αλλιώς Z3 και πετάς.

• Like 1
Δημοσ.

one plus one,meizu mx4,xiaomi mi-4,htc one m8 +αυτα που προτειναν τα παιδια.

Οπως βλεπεις εχεις μεγαλη γκαμα επιλογης.

xiaomi μην με την αναφερνεις...!!!! ολες οι αλλες καλες ειναι αλλα εγω τωρα πλεον "ερωτευτικα" το z3!!!

2ος στο κλαμπ.. Άντε να πληθαινουμε..

Ναι έχουν κλείσει συμφωνία με τη CIA. Ως γνωστών ο Κενεντι το 1s είχε. Συλλεκτικό κομμάτι.

-Ειναι αδύνατο αυτό που λες...

-Ναι αλλα δεν παίρνω γι αυτό που σου είπα..

Τι να του πεις ρε γιατρέ μου; Όσο για προπαραγγελιες μέχρι να βγει σε stock άσε να μη μπλέξει.. Να δει και πως θα πάνε οι πρώτες παρτίδες άμα έχει υπομονή. Αλλιώς Z3 και πετάς.

δεν το πιασα....

Δημοσ.

Και γιατί μην αναφερνει την xiaomi;

Μήπως να την πηγαινοφέρνει κιόλα;

Edit: Τώρα θυμήθηκα τα περί παρακολούθησης. Μην πάρεις τότε και φύλαγε τα νώτα σου κύριε Υπουργε Εξωτερικών μην υποκλεψουν κρατικες πληροφορίες και τρέχουμε.

Σοβαρά τώρα: Μην ανησυχείς τσόντες βλέπουμε όλοι μας

• Like 1
Δημοσ.

Edit: Τώρα θυμήθηκα τα περί παρακολούθησης. Μην πάρεις τότε και φύλαγε τα νώτα σου κύριε Υπουργε Εξωτερικών μην υποκλεψουν κρατικες πληροφορίες και τρέχουμε.

wut? :mellow:

Δημοσ.

τα παντα παρακολουθουνται και σε αυτη την τεχνολογια που φτασαμε θα μπορουσαν να ανατρεψουν καθε επιθεση αλλα δεν γουσταρουν γτ εχουν και οι ιδιοι τους συμφεροντα

Οποιος νομίζει πως με το να χει smartphone είναι ασφαλής μάλλον ζει σε άλλον πλανήτη...συνέλθετε!

συμφωνω με αυτο το μονο πλεον ουτε κι απο τον συνανθρωπο δεν εισαι ασφαλης

Δημοσ.

τα παντα παρακολουθουνται και σε αυτη την τεχνολογια που φτασαμε θα μπορουσαν να ανατρεψουν καθε επιθεση αλλα δεν γουσταρουν γτ εχουν και οι ιδιοι τους συμφεροντα

συμφωνω με αυτο το μονο πλεον ουτε κι απο τον συνανθρωπο δεν εισαι ασφαλης

Σώπα. Πως άραγε έρχονται ενδιαφέρουσες διαφημίσεις και στοχευμενες "προσφορές" καταστημάτων; Γι αυτό η απόρριψη μιας συσκευής λόγω "παρακολούθησης " ειναι τουλάχιστον γελοια. Εγώ προσωπικά χεστηκα αν με παρακολουθούν, χεστηκα κιαν δε με παρακολουθούν. Επαναλαμβάνω: Μη σε νοιάζει, τσόντες βλέπουμε όλοι μας.

• Like 2
Δημοσ.

τελικα θα παρει κινητο ο φιλος που ανοιξε το thread  ή απλα θα πεσει συζητηση?  :ph34r:  :ph34r:  :-D

xperia z3 θα παρω αδερφε

Σώπα. Πως άραγε έρχονται ενδιαφέρουσες διαφημίσεις και στοχευμενες "προσφορές" καταστημάτων; Γι αυτό η απόρριψη μιας συσκευής λόγω "παρακολούθησης " ειναι τουλάχιστον γελοια. Εγώ προσωπικά χεστηκα αν με παρακολουθούν, χεστηκα κιαν δε με παρακολουθούν. Επαναλαμβάνω: Μη σε νοιάζει, τσόντες βλέπουμε όλοι μας.

κι εγω χεστηκα αν με παρακολουθουν απλα δεν γουσταρω να περνουν προσοπικα δεδομενα μου!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...