Προς το περιεχόμενο

Αγορα Smartphone 400-450

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι πας με το σκεπτικο να χαλασει και να χρειαζεσαι service? ελεος δηλαδη πρεπει να σταματησει αυτο! σκεφτομαστε πρωτα αν εχει καλο service και μετα βλεπουμε το κινητο σε αυτο το σημειο εχουμε φτασει! εγω ειχα παρει το moto g απο αμαζον και δεν σκεφτηκα λεπτο αμα χαλασει τι θα κανω(ωστοσο το αμαζον ειναι αψογο σε αυτα) και το χω ενα χρονο δεν εχει παθει τπτ απολυτως!

δηλαδη αφου ειναι κινηταρα το ζ3 σκεφτεσαι το σερβισ? για μενα πολυ λαθος να ξεκινας με αυτο το σκεπτικο!

φιλε νοιαζομαι γιατι ειναι λιγο ασταθης τα χερια μου και δεν μου περνει μετα απο 5-10 μερες να σπασει η οθονη ενος ακριβου κινητου και ποτε δεν ξες τι μπορει να συμβει σε ενα κινητο τελος παντων μαλλον θα παω στο xperia z3 που εχει τοσο γ@ματο design και γ@ματη αισθητικη τι λετε αξιζει το xperia z3?

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Περιμενε για s6 γτ μ φαινεται μετα απτην 'αποτυχια' το s5 θα τα δωσει ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. Επισησ θα αβακοινωθει πιο γρηγορα απο Μαρτιο μολις διαβασα αλλα για ποτε θα βγει στην αγορα δν λενε. ΤΟ GALAXY S6 ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ SMARTPHONE!!!

Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Περιμενε για s6 γτ μ φαινεται μετα απτην 'αποτυχια' το s5 θα τα δωσει ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. Επισησ θα αβακοινωθει πιο γρηγορα απο Μαρτιο μολις διαβασα αλλα για ποτε θα βγει στην αγορα δν λενε. ΤΟ GALAXY S6 ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ SMARTPHONE!!!

Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App

ελπιζω να μην ειμαι ο μονος που πιστευει οτι το s6 θα ειναι η επομενη αποτυχια...

Δημοσ.

φιλε νοιαζομαι γιατι ειναι λιγο ασταθης τα χερια μου και δεν μου περνει μετα απο 5-10 μερες να σπασει η οθονη ενος ακριβου κινητου και ποτε δεν ξες τι μπορει να συμβει σε ενα κινητο τελος παντων μαλλον θα παω στο xperia z3 που εχει τοσο γ@ματο design και γ@ματη αισθητικη τι λετε αξιζει το xperia z3?

κινηταρα ειναι φιλε!

Δημοσ.

δλδ η αρβατο αναλαμβανει ολα τα κινητα στην Ελλαδα?

Όχι φυσικά. Αλλά μεταξύ άλλων (omnitech,τελκα, smartec κτλ) είναι και η Αρβατο.

Δημοσ.

κινηταρα ειναι φιλε!

το ξερω για αυτο το διαλεξα για αλλη μια φορα θα παω σε xperia. Δεν ξερω εχω τρελα με τα xperia!!!

Όχι φυσικά. Αλλά μεταξύ άλλων (omnitech,τελκα, smartec κτλ) είναι και η Αρβατο.

ααα....

Κατοχος του Sony Ericsson Xperia x10 Mini.

Δημοσ.

Στις τιμές που ψάχνεις βασιλεύει το z3,το οποίο παίζει μόνο του.

Εναλλακτική το HTC one m8. Εξαιρετική συσκευή επίσης.

Λίγο φθηνότερο το s5.

Προσωπικά θα περίμενα να πάρω νέας γενιάς τηλέφωνο, σε κανένα τρίμηνο από τι στιγμή που θα περάσεις το 400αρι.

Δημοσ.

27/1 κυκλοφορεί το καλύτερο κινητών όλων... Xiaomi Redmi Note

To Mi Note είναι μία συσκευή που τα βάζει με το iPhone 6 Plus, ωστόσο δεν το αντιγράφει και τόσο σχεδιαστικά, όπως είχε συμβεί με προηγούμενα μοντέλα της Xiaomi και προτάσεις της Apple. Διαθέτει περίπου το ίδιο μέγεθος με το μεγαλύτερο μοντέλο του Cupertino, αλλά ακόμη μεγαλύτερη οθόνη, κατασκευασμένη από Sharp/JPI. Έχει ανάλυση full HD και διαθέτει ακόμη και reading mode.

post-64788-0-18617600-1421829940_thumb.jpg

Το σασί της συσκευής είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ενώ το εμπρόσθιο και το οπίσθιο πάνελ της διαθέτουν κυρτό γυαλί και προστασία Gorilla Glass 3. Το εμπρόσθιο η Xiaomi το ονομάζει 2.5D ενώ το οπίσθιο 3D καθώς είναι ακόμη πιο... κυρτό. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε άσπρο ή μαύρο χρώμα.

https://www.youtube.com/watch?v=LsvriZM6F68

Αυτή την στιγμή υπάρχει σε προπαραγγελία στο ibuygou για 1$, η τιμή του στην Κίνα είναι 399$

Δημοσ.

Στις τιμές που ψάχνεις βασιλεύει το z3,το οποίο παίζει μόνο του.

Εναλλακτική το HTC one m8. Εξαιρετική συσκευή επίσης.

Λίγο φθηνότερο το s5.

Προσωπικά θα περίμενα να πάρω νέας γενιάς τηλέφωνο, σε κανένα τρίμηνο από τι στιγμή που θα περάσεις το 400αρι.

συμφωνω με αυτα που λες το z3 απλα ειναι θαυμασιο!!!

27/1 κυκλοφορεί το καλύτερο κινητών όλων... Xiaomi Redmi Note

To Mi Note είναι μία συσκευή που τα βάζει με το iPhone 6 Plus, ωστόσο δεν το αντιγράφει και τόσο σχεδιαστικά, όπως είχε συμβεί με προηγούμενα μοντέλα της Xiaomi και προτάσεις της Apple. Διαθέτει περίπου το ίδιο μέγεθος με το μεγαλύτερο μοντέλο του Cupertino, αλλά ακόμη μεγαλύτερη οθόνη, κατασκευασμένη από Sharp/JPI. Έχει ανάλυση full HD και διαθέτει ακόμη και reading mode.

attachicon.gifMi-note1.jpg

Το σασί της συσκευής είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ενώ το εμπρόσθιο και το οπίσθιο πάνελ της διαθέτουν κυρτό γυαλί και προστασία Gorilla Glass 3. Το εμπρόσθιο η Xiaomi το ονομάζει 2.5D ενώ το οπίσθιο 3D καθώς είναι ακόμη πιο... κυρτό. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε άσπρο ή μαύρο χρώμα.

https://www.youtube.com/watch?v=LsvriZM6F68

Αυτή την στιγμή υπάρχει σε προπαραγγελία στο ibuygou για 1$, η τιμή του στην Κίνα είναι 399$

δεν περνω με τπτ xiaomi γιατι εχω ακουσει οτι παρακολουθει τα κινητα των καταναλωτων!!!

Δημοσ.

συμφωνω με αυτα που λες το z3 απλα ειναι θαυμασιο!!!

δεν περνω με τπτ xiaomi γιατι εχω ακουσει οτι παρακολουθει τα κινητα των καταναλωτων!!!

Αυτό είναι αδύνατο, ειδικότερα όταν περνάς ελληνική ROM. Μάλλον για τα iphone το είχες διαβάσει αυτό ;)

Δημοσ.

Αυτό είναι αδύνατο, ειδικότερα όταν περνάς ελληνική ROM. Μάλλον για τα iphone το είχες διαβάσει αυτό ;)

ετσι ακουσα απο σαϊτ που εγραφαν και νομιζω και εδω στο φορουμ το ανακοινωσαν

στην τιμή που ψάχνεις το Ζ3 compact είναι η καλύτερη επιλογή με πολύ καλή αυτονομία 

πανω απο 5'' θελω αδερφε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...