Προς το περιεχόμενο

Αγορα Smartphone 400-450

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες θα ηθελα ενα smartphone γυρω στα 400 με 450 ευρω οτι εχετε καντε προτασεις επισεις σκεφτομαι για το νοτε 3 αλλα με προβληματιζει γτ δεν εχει μαυρο και το ασπρο δεν μου αρεσει. Καμια ιδεα μηπως το βρω καινουριο σε μαυρο?? Δεκτες ολες οι προτασεις

Ευχαριστω εκ των προταιρων

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καταλαβαίνω πως θες phaphlet σωστά; άμεσα σε λογική τιμή είναι το LG G3, το ΝΟΤΕ 3 δεν θα το συνιστούσα γιατί πάλιωσε. Αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις 1-2 μήνες μέχρι να πέσουν σε λογικές τιμές τα Nexus 6 & Note 4.

Δημοσ.

Καταλαβαίνω πως θες phaphlet σωστά; άμεσα σε λογική τιμή είναι το LG G3, το ΝΟΤΕ 3 δεν θα το συνιστούσα γιατί πάλιωσε. Αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις 1-2 μήνες μέχρι να πέσουν σε λογικές τιμές τα Nexus 6 & Note 4.

γενικα θελω πανω απο 5 ιντζες γτ με το αφης που εχω τωρα ουτε τις 3 δεν πιανει, οταν εννοεις λογικες τιμες πχ 500 550? επισεις ξεχασα να το βαλω οτι ειναι αναγκη τωρα (το πολυ να περιμενω μεχρι το πασχα) γτ αυτο που εχω αρχιζει και αργοπεθαινει σιγα σιγα οσο για το lg g3 ακουσα οτι δεν εχει καλη οθονη οσο αφορα την γωνια θεασης ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι. 

Δημοσ.

γενικα θελω πανω απο 5 ιντζες γτ με το αφης που εχω τωρα ουτε τις 3 δεν πιανει, οταν εννοεις λογικες τιμες πχ 500 550? επισεις ξεχασα να το βαλω οτι ειναι αναγκη τωρα (το πολυ να περιμενω μεχρι το πασχα) γτ αυτο που εχω αρχιζει και αργοπεθαινει σιγα σιγα οσο για το lg g3 ακουσα οτι δεν εχει καλη οθονη οσο αφορα την γωνια θεασης ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι. 

τι άλλο έχει να ακούσει το καημένο το g3?

Δημοσ.

Samsung Galaxy s5 στα 410 αλλα τον Μαρτιο θα βγει το s6 καθως και το m9 και διαφορες αλλες ναυαρχιδες

Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Samsung Galaxy s5 στα 410 αλλα τον Μαρτιο θα βγει το s6 καθως και το m9 και διαφορες αλλες ναυαρχιδες

Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App

το σκεφτηκα κι αυτο αλλα...αν αντεξει αυτο μεχρι να βγει το lg g4 τοτε καλως μπορει να αγορασω την επομενη ναυαρχιδα των lg g smartphones αλλα αμα αυριο πχ χαλασει , θα πρεπει να αλλαξω γρηγορα κινητο

τι άλλο έχει να ακούσει το καημένο το g3?

ετσι μου ειπαν δεν ξερω τι παιζει τωρα με το lg g3 παντως πολυ χαμηλα εχει πεσει η τιμη του στο σκρουτζ

Δημοσ.

Το μοναδικό θέμα και αυτό σε μικρό βαθμό που έχει η οθόνη του G3 είναι λίγο στον ήλιο που έχει αντανάκλαση αλλά τίποτε σοβαρό. Κατά τα άλλα πολύ ξεκούραστη και για τις διαστάσεις της το τηλ είναι μικρό. Με κάτω από 400 παίρνεις την έκδοση με τα 3γκικα ραμ αλλά την δουλειά σου θα την κάνεις εξίσου καλά και στην έκδοση με τα 2 που είναι κάτω από €330.Με βάση και την προσωπική μου εμπειρία αλλά και όσα λένε και στο my phone.gr όσοι το έχουν οι όποιες παιδικές ασθένειες είχε έχουν εξαληφθει.Κάτι άλλο εξίσου καλό σε 5.5+ ίντσες πρέπει να πληρώσεις πολύ περισσότερα
Δημοσ.

Το μοναδικό θέμα και αυτό σε μικρό βαθμό που έχει η οθόνη του G3 είναι λίγο στον ήλιο που έχει αντανάκλαση αλλά τίποτε σοβαρό. Κατά τα άλλα πολύ ξεκούραστη και για τις διαστάσεις της το τηλ είναι μικρό. Με κάτω από 400 παίρνεις την έκδοση με τα 3γκικα ραμ αλλά την δουλειά σου θα την κάνεις εξίσου καλά και στην έκδοση με τα 2 που είναι κάτω από €330.Με βάση και την προσωπική μου εμπειρία αλλά και όσα λένε και στο my phone.gr όσοι το έχουν οι όποιες παιδικές ασθένειες είχε έχουν εξαληφθει.Κάτι άλλο εξίσου καλό σε 5.5+ ίντσες πρέπει να πληρώσεις πολύ περισσότερα

τι ενοεις παιδικες ασθενιες δλδ τα προβληματα που ειχε το κινητο οταν βγηκε στην αγορα? Καλο ειναι να παρω την εκδοση με τα 3gb αλλα δεν ξερω αν θα το δεχεται εδω η Ελληνικη LG επειδη δεν εχει κυκλοφορησει αυτη η εκδοση στην Ελλαδα

400-500 ευρω? xperia z3 και note 4 ή nexus 6 αν σε ενδιαφερει κατι σε παντοφλα!

450 ειπα αλλα τελος παντων για xperia z3 εχω ακουσει καλα λογια αλλα για το σερβις εδω στην Ελλαδα εχω ακουσει οτι ειναι για πεταμα νοτε 4 καλο μεν αν και νομιζα οτι θα εχει πιο καλο hardware οσο για το nexus 6 καλο κι αυτο αλλα με προβληματιζει λιγο γτ η οθονη ειναι 6 ιντζες σε σχεση με τα νοτε που εχουν 5.7 και δεν ξερω αν θα μπορω να το χειριζομαι με ανεση.

Δημοσ.

τι ενοεις παιδικες ασθενιες δλδ τα προβληματα που ειχε το κινητο οταν βγηκε στην αγορα? Καλο ειναι να παρω την εκδοση με τα 3gb αλλα δεν ξερω αν θα το δεχεται εδω η Ελληνικη LG επειδη δεν εχει κυκλοφορησει αυτη η εκδοση στην Ελλαδα

400-500 ευρω? xperia z3 και note 4 ή nexus 6 αν σε ενδιαφερει κατι σε παντοφλα!

450 ειπα αλλα τελος παντων για xperia z3 εχω ακουσει καλα λογια αλλα για το σερβις εδω στην Ελλαδα εχω ακουσει οτι ειναι για πεταμα νοτε 4 καλο μεν αν και νομιζα οτι θα εχει πιο καλο hardware οσο για το nexus 6 καλο κι αυτο αλλα με προβληματιζει λιγο γτ η οθονη ειναι 6 ιντζες σε σχεση με τα νοτε που εχουν 5.7 και δεν ξερω αν θα μπορω να το χειριζομαι με ανεση.
Μια χαρά έχουν κυκλοφορήσει και οι δύο εκδόσεις. Δεν έχεις θέμα.Το note 4 είναι σήμερα το καλύτερο τηλέφωνο αλλά πανάκριβο
Δημοσ.

ρε σεις δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα για το νοτε 4 το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω μεχρι να χαλασει αυτο που εχω, αλλα κατι που εχω ακουσει πολυ καιρο το Ελληνικο σερβις ειναι η αρβατο για την Sony ισχυει αν ισχυει να την εμπιστευτω;;

Δημοσ.

γιατι πας με το σκεπτικο να χαλασει και να χρειαζεσαι service? ελεος δηλαδη πρεπει να σταματησει αυτο! σκεφτομαστε πρωτα αν εχει καλο service και μετα βλεπουμε το κινητο σε αυτο το σημειο εχουμε φτασει! εγω ειχα παρει το moto g απο αμαζον και δεν σκεφτηκα λεπτο αμα χαλασει τι θα κανω(ωστοσο το αμαζον ειναι αψογο σε αυτα) και το χω ενα χρονο δεν εχει παθει τπτ απολυτως!

δηλαδη αφου ειναι κινηταρα το ζ3 σκεφτεσαι το σερβισ? για μενα πολυ λαθος να ξεκινας με αυτο το σκεπτικο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...