Προς το περιεχόμενο

Coolermaster Silencio 650 PURE (Απορίες)

Nihilist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα πήρα αυτό το κουτί και έκανα μόνος μου τις συνδέσεις με μητρκή, τροφοδοτικό κτλ και μου έχουν μείνει 3 καλώδια που δεν μπαίνουν πουθενά.

Το ένα γράφει πάνω ac 97 (από ότι διάβασα αυτό επιτρέπει στις θύρες jack 3,5 που έχει μπροστά στο κουτί να είναι ενεργοποιημένες αλλά από ότι βλέπω δεν κουμπώνει πουθενά στην μητρική μου http://www.skroutz.gr/s/3718697/Gigabyte-H81M-S2PV.html/ ή μήπως κουμπώνει και απλά θέλω κάποιον αντάπτορα ;)

Το άλλο είναι των 2 θυρών USB 3.0 ενωμένες σε ένα καλώδιο αλλά ούτε και αυτές βλέπω να κουμπώνουν πουθενά. Μάλλον θα θέλει κάποιο επιπλέον καλώδιο. Γνωρίζετε ποιο καλώδιο; 

Και το τελευταίο είναι ο έλεγχος του πάνω ανεμιστήρα(δεν υπάρχει προεγκατεστημένος αλλά το κουτί δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις ξεχωριστά αυτόν τον ανεμιστήρα.). Αυτός λογικά θέλει καλώδιο για να πάει στο τροφοδοτικό απευθείας έτσι; Ξέρει κανείς πως λέγεται για να αγοράσω ένα;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

ΥΓ: Δεν έχω κάμερα ή webcam για να βγάλω φωτογραφίες το πως είναι τα καλώδια.

http://www.luxdisc.com/images/artikel/50108_1.jpgΤο ac 97 είναι όπως αυτό στα αριστερά αλλά δεν βλέπω πουθενά στην μητρική να κουμπώνει.

http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1814455702_1/100-PCS-LOT-12V-2510-3P-Male-to-2510-3P-Female-font-b-Fan-b-font.jpgαυτό είναι του πάνω fan και θέλω κάτι που να κουμπώνει σε αυτές τις 2 τις ... δεν ξέρω πως λέγονται και μετά να το συνδέσω στο τροφοδοτικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκει που γραφει Audio στην μητρικη θα βαλεις το βυσμα AC97 δες και στο bios της μητρικης ισως να εχει επιλογη για hd audio η ac97 αν το βυσμα γραφει ac97 πρεπει να το βαλεις εκει και οχι hd audio.

Μαλλον η μητρικη σου δεν εχει βυσμα για μπροστα usb 3

Συμφωνα λεπον με το μανουαλι της μητρικης σου δεν εχεις usb3.Το ac 97 θα το κουμπωσεις στο F.AUDIO το οποιο ειναι τερμα κατω αριστερα και ειναι οντως για φροντ πανελ. :) επειδη ειδα την τελευταια απαντηση σου η το ενα η το αλλο

Παλια οι μητρικες ειχαν στο bios να αλλαξεις το front audio panel σε AC97 η HD Audio

Μαλλον οι ποιο καινουριες το κανουν αυτοματα. Αν θελεις οποσδηποτε να εχεις usb 3 μπροστα μπορεις να παρεις μια καρτουλα pci usb 3 με εσωτερικο βυσμα σαν αυτη.

phpti97FK.jpg

<p>Το HD Audio το έβαλα στην μητρική αλλά δεν βλέπω πουθενά για AC 97. Μήπως δεν το υποστηρίζει επιπλέον AC 97 εκτός από αυτό που έχει deafault?</p>

αν βαλεις το hd δεν βαζεις κ το ac.
  • Like 1

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μην ανοίγω νέο θέμα, στο κουτί έχει δύο καλώδια μαύρα που συνδέονται στο τροφοδοτικό (νομίζω είναι για τους ανεμιστήρες) υπάρχει τρόπος να μπουν στην μητρική ώστε να ρυθμίζονται από εκεί ??

edit: τελικά είναι για τους εξτρά ανεμιστήρες, αλλά το καλύτερο είναι να συνδεθούν στην μητρική απευθείας!

post-141949-0-34227300-1425897132_thumb.jpg

Επεξ/σία από bill987

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...