Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα άυπνοι! Λοιπόν θέλω να πάρω καινούργια headsets καθώς τα Charcharias που είχα μας άφησαν χρόνους (δεν παίζει το ένα ακουστικό) και κάτι φτηνά που είχα πάρει με 10ε απο το e-shop κόπηκαν και έτσι ψάχνω καινούργια. Budget 60 max. Σκέφτομαι για τα Steelseries Siberia V2 που τα είχε και ένας φίλος μου και ακούγονται καλά λόγια (59,99 απο public). Ότι προτάσεις έχετε μέχρι αυτή την τιμή καθώς και γνώμες για τα siberia πείτε :D Τy 4 ur time.

Δημοσ.

Ομορφα τα Steelseries ειδικα αν τα βρεις στα 60ευρω σε ασπρα.Αλλες προτασεις που μπορεις να δεις ειναι απο Razer τα Kraken Usbή Neon,απο Logitech τα G230 που ειναι φθηνοτερα και εχουν 3 χρονια εγγυηση.Προσωπικα θα σου ελεγα να πας στα Siberia αν σου αρεσουν τοσο πολυ αλλα δεν ξερω αν θα σε χαλασει το χρωμα(πορτοκαλι)σε αυτη την τιμη.

Δημοσ.

Εγω πχ ειχα τα G230 και επειδη μου ξεκολλησε λιγο το κοκκινο γυρω απο τα Ear cuffs(εμοιαζε λες και ειχαν σκιστει λιγο)επικοινωνησα με την εταιρια και κατευθειαν μου κοπηκε πιστωτικο και περιμενω να ειναι διαθεσιμα τα G430 για αγορα. Βλεπεις το καταραμενο Πλαισιο μονο Logitech και Razer εχει κυριως αλλιως και εγω ισως πηγαινα σε Steelseries.

Δημοσ.

Τα logitec είναι πολύ αξιόπιστα. Kαι εγώ razer είχα αλλά και εμένα και του φίλου μου βγάλανε το ίδιο πρόβλημα οπότε πάμε σε άλλη εταιρεία :D

Δημοσ.

Σε ηχο τα steelseries ειναι στα ταρταρα να ξερεις.Το μπασο παντος το εχουν

True. Στην metal με έβγαζαν ασπροπρόσωπη :D

Δημοσ.

65λιρες +τα μεταφορικα ειναι αρκετα ακριβοτερα απο τα 60ευρω ταβανι που διαθετει ο ts,παρολο που η μειωση τιμης ειναι μεγαλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...