Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση mirrorless φωτογραφικής κάμερας της Fujifilm η οποία προορίζεται και για τη λήψη πολύ καλών selfies, και η Panasonic παρουσιάζει το δικό της αντίστοιχο μοντέλο, τη νέα γενιά της Lumix GF7.Σε compact μέγεθος με ανάλυση 16megapixel και εναλλάξιμους φακούς, η Lumix GF7 διαθέτει αναστρεφόμενη LCD οθόνη έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε άμεσα το τελικό αποτέλεσμα της λήψης σας. Τη λήψη βοηθά ένα δεύτερο κουμπί ειδικά για όσους θέλουν να κρατήσουν την κάμερα με το αριστερό χέρι ενώ υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης λήψης φτάνει να χαιρετήσετε στην κάμερα.

Η Lumix GF7 είναι ακόμα μια φωτογραφική μηχανή από τη Panasonic που στηρίζεται στο σύστημα micro four thirds με τιμή $499. Η κυκλοφορία της αναμένεται τον προσεχή Μάρτιο, με την εταιρεία να απευθύνεται κυρίως σε ερασιτέχνες χρήστες οι οποίοι θέλουν πολύ καλά αποτελέσματα όχι μόνο στις selfies αλλά σε όλες τις περιπτώσεις λήψης φωτογραφιών. Το βασικό kit διαθέτει φακό 12-35mm f/3.5-5.6.

Μια από τις λειτουργίες ονομάζεται Jumb Snap και στην οποία γίνεται λήψη της φωτογραφίας όταν το αντικείμενο βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο ενός άλματος. Ακόμα η εγγραφή βίντεο γίνεται με ανάλυση 1920 x 1080, υπάρχει υποστήριξη Wi-Fi για να στέλνετε τις φωτογραφίες απευθείας στον υπολογιστή ή στο smartphone σας.

Link.png Site: TheVerge

Δημοσ.

Ποσο ντρεπομαι με τη μοδα που εχουν λανσαρει... Που ακομα κ οι σοβαρες εταιρειες βγαζουν φωτογραφικες για selfies...

Μ@λ@κ@ υπαβαθμιζουν το μυαλο μας...

Δεν αντεχουμε αλλο καψιμο...

• Like 10
Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα εγω οποτε εχω παει διακοπες με κοπελα, εχω καταληξει να εχω 500 φωτογραφιες με τη μαπα της και ..... 5 μονο δικιες μου, γιατι φυσικα μονο την παρτη της κοιταει. Αααα, και 4-5 να ειμαστε και οι 2 που ζηταμε απο γριουλες να μας βγαλουν :P

Πως τωρα θεωρουν καποιο καψιμο και υποβαθμιση του μυαλου τις selfies, εμενα μου περισσευει.

Εμενα το μυαλο μου καιγεται οταν βλεπω πχ κοσμο να τραβαει τοπια με φλας.

• Like 4
Δημοσ.

μια χαρά μηχανή είναι, αν και  δεν έχει και τίποτα καινούργιο , στο dpreview κάνουν αναφορά για focus down to -4ev αν και δεν είναι phase

και η σπαστή οθόνη μια χαρά βολεύει κάθε φορά που κάποια εταιρία προωθεί μια καλή κάμερα ως selfie camera δεν χρειάζεται να την καταδικάζουμε  

Δημοσ.

Τα 12-35mm για παράδειγμα στις κομπακτ ποσο διάολο αντιστοιχούν στους φακούς των dslr;;;;

Full frame DSLR? 24-70mm.

Crop sensor DSLR? 15-44mm στο περίπου.

(αν μιλάς για αυτήν που είναι m4/3)

Δημοσ.

Τα 12-35mm για παράδειγμα στις κομπακτ ποσο διάολο αντιστοιχούν στους φακούς των dslr;;;;

24-70mm Full Frame

18-55mm Crop Sensor

12-35mm Micro Four Thirds

Αυτή είναι η αναλογία.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα εγω οποτε εχω παει διακοπες με κοπελα, εχω καταληξει να εχω 500 φωτογραφιες με τη μαπα της και ..... 5 μονο δικιες μου, γιατι φυσικα μονο την παρτη της κοιταει. Αααα, και 4-5 να ειμαστε και οι 2 που ζηταμε απο γριουλες να μας βγαλουν :P

Πως τωρα θεωρουν καποιο καψιμο και υποβαθμιση του μυαλου τις selfies, εμενα μου περισσευει.

Εμενα το μυαλο μου καιγεται οταν βλεπω πχ κοσμο να τραβαει τοπια με φλας.

To συγκεκριμενο σχολιο μου προφανως και δεν εκφραζει τους παντες..

Απλα εγω που ειμαι στο ψυχολογικο οριο των 30 πιστευω οτι η οποια ωριμοτητα με διακρινει δεν μου αφηνει περιθωρια για παιδιαρισματα και 300 φωτο του εαυτου μου σε διακοπες..

Και προφανως και της κοπελας που ειναι διπλα μου αλλιως δε θα την ειχα..

Νομιζω πως το πολυ social media-ing εχει καψει εγκεφαλους και συνεχιζει να καιει...

Επισης σε διακοπες αλλα και γενικοτερα, προσωπικα, εχω πολυ καλυτερα πραγματα να τραβηξω ετσι ωστε να γεμισω τη μνημη της φωτογραφικης, απ το να εχω εκατονταδες με εμενα, το τι εκανα καθε ωρα της ημερας αλλα και το ποσο γ@μ@τ@ περασα (κυριως για να το δουνε οι αλλοι)..

Δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα αλλα πρεπει να παραδεχτεις πως εχει γινει πια μια κακογουστη μοδα...

Εχουμε πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουμε αντι του duck face και του harlem shake (περυσινη υποθεση)..

Ισως παλι εχω κανα δυο ρυτιδες παραπανω και το παιζω υπερανω.. Χαχαχαχαχα...  :-D

• Like 5
Δημοσ.

πραγματικα απορω γιατι εγινε μοδα αυτο το πραμα...λες και δε βγαζαμε εδω και 20-30 χρονια σελφι..

μα πιο πολυ τρελαινομαι οταν βλεπω αυτους με τα ματσουκια....

Δημοσ.

To συγκεκριμενο σχολιο μου προφανως και δεν εκφραζει τους παντες..

Απλα εγω που ειμαι στο ψυχολογικο οριο των 30 πιστευω οτι η οποια ωριμοτητα με διακρινει δεν μου αφηνει περιθωρια για παιδιαρισματα και 300 φωτο του εαυτου μου σε διακοπες..

Και προφανως και της κοπελας που ειναι διπλα μου αλλιως δε θα την ειχα..

Νομιζω πως το πολυ social media-ing εχει καψει εγκεφαλους και συνεχιζει να καιει...

Επισης σε διακοπες αλλα και γενικοτερα, προσωπικα, εχω πολυ καλυτερα πραγματα να τραβηξω ετσι ωστε να γεμισω τη μνημη της φωτογραφικης, απ το να εχω εκατονταδες με εμενα, το τι εκανα καθε ωρα της ημερας αλλα και το ποσο γ@μ@τ@ περασα (κυριως για να το δουνε οι αλλοι)..

Δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα αλλα πρεπει να παραδεχτεις πως εχει γινει πια μια κακογουστη μοδα...

Εχουμε πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουμε αντι του duck face και του harlem shake (περυσινη υποθεση)..

Ισως παλι εχω κανα δυο ρυτιδες παραπανω και το παιζω υπερανω.. Χαχαχαχαχα...  :-D

Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Πραγματικα ομως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...