Alexpao13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σας , θα το πάω σε τεχνικό και αν δε το πάρει θα βάλω αγγελία
corsair04 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 εάν γνωρίζεις από που είναι αγορασμένο το κινητό μπορείς να ζητήσεις επανέκδοση της απόδειξης και μετά αφού έχεις απόδειξη να επικοινωνησεις με την apple και να σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις το κινητό
zio10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σας , θα το πάω σε τεχνικό και αν δε το πάρει θα βάλω αγγελία Ρώτα σε 3-4 γιατί λογικά θα θέλουν να το πάρουν πιο φτηνά, κανένα 100αρικο
Alexpao13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ρώτα σε 3-4 γιατί λογικά θα θέλουν να το πάρουν πιο φτηνά, κανένα 100αρικο χχαχαχαχχαχαχα μην ανησυχείς είμαι καλός στα παζάρια και στο να πείθω
corsair04 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 αυτό που μου κάνει εντυπώσει είναι ότι δεν σε πειράζει για τα χρήματα που έχασες αλλά για το πόσα θα πάρεις 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 χχαχαχαχχαχαχα μην ανησυχείς είμαι καλός στα παζάρια Ξερω τουλαχιστον εναν που ειναι καλυτερος
Alexpao13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 αυτό που μου κάνει εντυπώσει είναι ότι δεν σε πειράζει για τα χρήματα που έχασες αλλά για το πόσα θα πάρεις Από τη στιγμή που μπορώ να πάρω πίσω σχεδόν όσα λεφτά εδωσα δε με πειράζει
corsair04 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 αγόρασες iphone 5s 150 που τα πουλάνε τόσο φθηνά γιατί κάτω άπω 300 δεν βρίσκεις μεταχειρισμενο το κινητό είναι κλεμμένο και αυτοί που τα αγοράζουν είναι το ίδιο συνένοχοι με αυτόν που το έκλεψε και θεωρώ σωστό να διαγράφονται τέτοιες αγγελίες από το insomnia
Alexpao13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Όπα όπα ηρέμησε φίλε εδώ καλά καλά δεν έφτιαξα αγγελία, μη με αποπαίρνεις αν το ήξερα ότι είναι κλεμμένο δε θα το έπαιρνα, επίσης είπα σχεδόν τη μισή τιμή... το κινητό το πήρα 250 ευρώ πριν ένα μήνα και από άτομο που ξέρω εδώ και πολλά χρόνια, μη βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις Φιλικά πάντοτε
teo20net Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Εφόσον τον ξέρεις πολλά χρόνια, τότε θα τον βρείς και θα στο ξεκλειδώσει. Αν...
Alexpao13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Οκ θα το δω τι θα κάνω το θέμα μπορεί να κλειδώσει και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!!!!
diofter Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον εχω ενα iphone 5s (iOs 8.1.2) μεταχειρισμένο και εχω το προβλημα ότι αυτός που το είχε δεν αφαίρεσε το Apple ID του και όταν το ανοίγω κολλάω στο σημείο που λέει Activate iPhone και πρέπει να βάλω το Apple ID μου και τον κωδικο μου, αλλά για να το ενεργοποιήσω πρέπει να βάλω το ID και τον κωδικό του προηγούμενου ιδιοκτήτη, αλλά δεν μπορώ να επικοινωνίσω με αυτόν εδώ και κάτι μήνες. Τι μπορώ να κάνω για να το αφαιρέσω η κάτι τέτοιο;;; Εχω δει βιντεο στο youtube για το πως να κάνεις bypass το icloud activation αλλά τίποτα δε δούλεψε Όπα όπα ηρέμησε φίλε εδώ καλά καλά δεν έφτιαξα αγγελία, μη με αποπαίρνεις αν το ήξερα ότι είναι κλεμμένο δε θα το έπαιρνα, επίσης είπα σχεδόν τη μισή τιμή... το κινητό το πήρα 250 ευρώ πριν ένα μήνα και από άτομο που ξέρω εδώ και πολλά χρόνια, μη βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις Φιλικά πάντοτε Τελικά πέρσασν μήνες ή όχι και το άτομο το ξέρεις ή όχι γιατί δεν καταλαβαίνω τι λες? 2
Alexpao13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Τις απαντήσεις μου τις πήρα, κλειδώστε και διαγράψτε το θέμα γιατί στο τέλος το βλέπω να με βγάζετε και κλέφτη, μόνο από ανακριτήριο δεν πέρασα, έλεος 1
corsair04 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 λογικό είναι να έχουμε καχύποπτη στάση απέναντι σου η υπόθεση βρωμάει από παντού τώρα εάν όντως εσύ λες την αλήθεια εμείς δεν το ξέρουμε και κατά καιρούς έχουν περάσει πολλά τέτοια θέματα αλλά δική μου γνώμη είναι να μην το πουλήσεις το κινητό γιατί είτε το αγόρασες κλεμμένο είτε το βρήκες η πράξη είναι μια απλά επέστρεψε το σε αυτόν που σου το πούλησε και πάρε τα χρήματα σου .
desert eagle Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 στο τέλος το βλέπω να με βγάζετε και κλέφτη, μόνο από ανακριτήριο δεν πέρασα, έλεος Κατσε λιγο ακομα και σε βλεπω με χειροπεδες.Μ'αρεσει που ολοι κανουν τις αθωες περιστερες και το παιζουν ασφαλιτες,λες και θα παρουν προαγωγη απ΄το φορουμ.Κανεις δεν ειναι υπερ της κλοπης,ομως η σταση σας βγαζει πολλα κομπλεξ...Χαλαρωστε λιγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα