Προς το περιεχόμενο

Iphone 5s iCloud Lock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα iphone 5s (iOs 8.1.2) μεταχειρισμένο και εχω το προβλημα ότι αυτός που το είχε δεν αφαίρεσε το Apple ID του και όταν το ανοίγω κολλάω στο σημείο που λέει Activate iPhone και πρέπει να βάλω το Apple ID μου και τον κωδικο μου, αλλά για να το ενεργοποιήσω πρέπει να βάλω το ID και τον κωδικό του προηγούμενου ιδιοκτήτη, αλλά δεν μπορώ να επικοινωνίσω με αυτόν εδώ και κάτι μήνες. Τι μπορώ να κάνω για να το αφαιρέσω η κάτι τέτοιο;;; Εχω δει βιντεο στο youtube για το πως να κάνεις bypass το icloud activation αλλά τίποτα δε δούλεψε 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εάν δεν μπορέσεις να τον βρεις το μόνο που μπορείς να κανείς εάν είναι σε καλή κατάσταση να το πουλήσεις για ανταλακτικα 

Δημοσ.

Αν το παω σε καποιον τεχνικο δε θα μπορεσει να το παρακαμψει???

όχι κανείς δεν μπορεί να το παρακάμψει πέρα από τον κάτοχο του λογαριασμού και την apple...

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε είμαι πέρα για πέρα γκαντέμης :-(

Δεν είναι ακριβώς γκαντεμιά...είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγχεις όταν παίρνεις i συσκευή!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οπότε είμαι πέρα για πέρα γκαντέμης :-(

Δεν ξερω για γκαντεμης, απροσεχτος ομως σιγουρα, καθως ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να ελεγχεται οταν αγοραζει κανεις μεταχειρισμενο iPhone.

Καλως ή κακως ισχυουν αυτα που ειπαν τα παιδια πριν.

Edit:busted by zio10

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία, σε περίπτωση που το πουλήσω για ανταλλακτικα πόσα χρήματα θα μπορέσω να βγάλω???

Αν είναι σε καλή κατάσταση η οθόνη και η πλάτη εγώ θα έλεγα μέχρι 150€ μπορείς να πάρεις

Δημοσ.

Αν είναι σε καλή κατάσταση η οθόνη και η πλάτη εγώ θα έλεγα μέχρι 150€ μπορείς να πάρεις

και εγώ αυτό θα έλεγα από 130-150 . όταν το αγόρασες απόδειξη δεν σου έδωσε από το κατάστημα που έχει αγοραστεί ?

• Like 1
Δημοσ.

θα βάλεις αγγελία τι ακριβώς πρόβλημα έχει και μια τιμή το πουλάς αλλά  ξέρεις μήπως από ποιο κατάστημα είναι αγορασμένο το κινητό   

Δημοσ.

Δηλαδή θα το πάω σε εναν τεχνικό και θα τον ρωτήσω πόσο το παίρνει για ανταλλακτικά??

Ή έτσι ή με αγγελία αναφέροντας ότι είναι κλειδωμένο με apple id

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...