AntonisKo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Αν και φανατικός με την HTC, ξενερώνω με τον σχεδιασμο. Νωρίς είναι ακόμη βέβαια. Ιδωμεν.
anax111 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μου αρέσει. Αν μείνει στις 5 ίντσες θα είναι σίγουρα το επόμενο κινητό μου. Ειδικά αν παίρνει και microSD.
ChimairaX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει εξήγηση γι αυτό. Η παρατεταμένη έκθεση του ανθρώπινου οργανισμού σε τόσο υπερβολικά χαμηλά design στάνταρς προκαλεί ψευδαισθήσεις ότι οι συσκευές αυτές είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Τουλάχιστον στο τελευταίο μέρος της πρότασης σου δείχνεις ότι δεν είναι αργά ακόμη για σένα. Προτείνω θεραπεία με κάποιο Xperia Z η HTC One. Εαν υπάρχει διάθεση για πειραματισμούς, iphone ή κάποιο lumia φυσικά. Μεγάλες και γεμάτες αυτοπεποίηθηση κουβέντες λες. Μπορώ να σε κάνω να αλλάξεις γνώμη, τουλάχιστον χωρίς εμέσως να προσβάλεις την επόμενη φορά, σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο. Ο λόγος που μπορώ και ξεχωρίζω το κάθε Galaxy είναι διότι δουλεύω σε μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη, κυρίως smartphones. Το μόνο που δε μπορώ να ξεχωρίσω είναι το s duos με το s duos 2 (και το trend με το trend plus) γιατί είναι ολόιδια για τον απλούστατο λόγο: Οι χρήστες που θέλουν να αναβαθμίσουν να μην αναγκαστούν να πάρουν και νέες θήκες. Όλα τα άλλα τα ξεχωρίζω, εκτός από αυτά που δε φέρνει το μαγαζί. Και ποιος σου είπε ότι και που τα ξεχωρίζω όλα, σημαίνει ότι μου αρέσουν; Προσπάθησα να γίνω αντικειμενικός, αλλά δε το κατάλαβες! Γι αυτό λοιπόν δεν είναι ποτέ αργά για μένα. 1
lolen13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Τα κινητά της Semson, Sumsun, Semsen, Samsung είναι τόσο βαρετά στο σχεδιασμό που με δυσκολία πλέον ξεχωρίζεις το Note από το Galaxy. Η μόνη διαφορά είναι η αίσθηση του χατζαπλάστ από πίσω γιατί και στο μέγεθος σε λίγο θα έχουν διαφορά 0.1 ίντσα. πως φαινεται οτι ουτε που τα εχεις πιασει στα χερια σου.βασικα το νοτε 4 ειναι σαν δερμα 100%
exor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 to note 4 ειναι το πιο ωραιο και καλοφιαγμενο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου ..το m7 που ειχα το εδωσα σε εναμιση μηνα και το s4 to κρατησα εναμιση χρονο .. προσωπικα αν και ειναι καλη συσκευη και γρηγορο με πιο ελαφρυ interface το m8 σαν συσκευη το θεωρω παρωχημενο αισθητικα τουλαχιστον ..Το iphone se full αλουμινιο ειναι σαφως ανωτερο αισθητικα (οχι σε hardware βεβαια αν και μερικως το ios καλυπτει τη διαφορα) Επισης η αντιπροσωπια ειναι ,το λεω ευγενικα, περιεργουλικια.. Επισης το γιατι αγνοειτε το δεικτη sar ειναι κατι που πραγματικα δε καταλαβαινω .. Δηλαδη το να μιλας με iphone 4 , 5 kai htc one και να καει το αυτι και το κεφαλι σου μετα απο δεκα λεπτα ενω με το s3 να μη το καταλαβαινεις καν ειναι αμελητεο? δε νομιζω .. 1
dimos47ki7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 to note 4 ειναι το πιο ωραιο και καλοφιαγμενο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου ..το m7 που ειχα το εδωσα σε εναμιση μηνα και το s4 to κρατησα εναμιση χρονο .. προσωπικα αν και ειναι καλη συσκευη και γρηγορο με πιο ελαφρυ interface το m8 σαν συσκευη το θεωρω παρωχημενο αισθητικα τουλαχιστον ..Το iphone se full αλουμινιο ειναι σαφως ανωτερο αισθητικα (οχι σε hardware βεβαια αν και μερικως το ios καλυπτει τη διαφορα) Επισης η αντιπροσωπια ειναι ,το λεω ευγενικα, περιεργουλικια.. Επισης το γιατι αγνοειτε το δεικτη sar ειναι κατι που πραγματικα δε καταλαβαινω .. Δηλαδη το να μιλας με iphone 4 , 5 kai htc one και να καει το αυτι και το κεφαλι σου μετα απο δεκα λεπτα ενω με το s3 να μη το καταλαβαινεις καν ειναι αμελητεο? δε νομιζω .. γιατι αφηνεις απεξω το S4 που εχει περισσοτερο SAR απο το one? λιγο μονοπλευρο σε βλεπω ασε που το S4 που ειχες για 1,5 χρονο ειχε ιδιο SAR με το one αρα κι εσυ εψηνες το κεφαλι σου
dimos47ki7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 γιατι αφηνεις απεξω το S4 που εχει περισσοτερο SAR απο το one? λιγο μονοπλευρο σε βλεπω αρα κι εσυ εψηνες το κεφαλι σου για 1,5 χρονο
D.Luffy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 πως φαινεται οτι ουτε που τα εχεις πιασει στα χερια σου.βασικα το νοτε 4 ειναι σαν δερμα 100% Φοβήθηκα μη πάθω τίποτα. Είναι τόσο άσχημα που και μόνο που τα βλέπω πολύ είναι... Σιγά μη τα πιάσω κιόλας.
ChimairaX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Φοβήθηκα μη πάθω τίποτα. Είναι τόσο άσχημα που και μόνο που τα βλέπω πολύ είναι... Σιγά μη τα πιάσω κιόλας. Αυτόν που πήρε τηλέφωνο μου θυμίζεις: "Είμαι HTCάκιας, με φιλοSonyακά αισθήματα και αντιSamsungιακός" 2
lolen13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Φοβήθηκα μη πάθω τίποτα. Είναι τόσο άσχημα που και μόνο που τα βλέπω πολύ είναι... Σιγά μη τα πιάσω κιόλας. γελαω πολύ με κατι τυπακια σαν κιεσενα που βγαζουν ένα μισος προς την σαμμυ.ποσο εισαι ρε μαν 13?αν δεν σαρεσει κατι απλα μην ασχολείσαι...εχεισ και αποψη για κατι που ουτε εχεις δουλεψει καν στα χερια σου, ότι ναναι. Τωρα τελειως αντικειμενικα δεν το λες και ασχημο το νοτε 4 για εμενα προσωπικα είναι το πιο μαματο τηλεφωνο που εχω δει μεχρι στιγμης τωρα για σενα μπορει ναναι το χ τηλεφωνο.Οι γνωμες είναι σαν τις κ*λ*τρυ***ες ολοι εχουν κιαπο μια
talos_2002 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν μπορεί να είναι αυτό το Hima, αυτό είναι το Hali!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα