Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι πληροφορίες του Bloomberg που έκαναν λόγο για μία συσκευή που έχει αρκετές ομοιότητες σχεδιαστικά με το προηγούμενο μοντέλο, φαίνεται να επιβεβαιώνονται από δύο φωτογραφίες που δημοσιεύει το γαλλικό NWE, και δείχνουν ένα πρωτότυπου του HTC One (M9).Όπως βλέπουμε -αν και θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί τόσο για τις φωτογραφίες όσο και από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο- η σχεδιαστική γλώσσα είναι οικεία.

Διατηρείται ο μεταλλικός unibody σχεδιασμός ενώ και τα περιθώρια, τουλάχιστον αριστερά και δεξιά από την οθόνη, δείχνουν συμμαζεμένα σε σχέση με το παρελθόν.

Στην πρόσοψη διαθέτει δύο ηχεία -BoomSound- τα οποία προσφέρουν στερεοφωνικό ήχο (θα υποστηρίζεται κατά τη λήψη video σύμφωνα με φήμες ήχος Dolby Digital Plus 5.1) ενώ η εμπρόσθια κάμερα θα έχει κατά πάσα πιθανότητα αισθητήρα 13 Megapixels. Η οθόνη σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει θα διατηρηθεί στις 5,0 ίντσες και η υποστηριζόμενη ανάλυση θα είναι σύμφωνα με το Nowhereelse 1080 x 1920 pixels.

Η οπίσθια κάμερα, που όπως μπορείτε να δείτε σε σχεδιασμό διαφέρει σε σχέση με αυτή του One (M8). θα προσφέρει δυνατότητα λήψης video 4Κ και θα βασίζεται σε αισθητήρα ανάλυσης 20,7 Megapixels (κατά πάσα πιθανότατα της Sony). Κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάζει το χαρακτηριστικό Duo Camera, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο.

Όσο αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η συσκευή της HTC αναμένεται να βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC (Adreno 430GPU), θα διαθέτει 3GB RAM και θα βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop και στο Sense 7 UI.

Η Ταϊβανέζικη εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το HTC One (M9) την 1η Μαρτίου μαζί με το πρώτο της smartwatch.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: PhoneArena

Δημοσ.

Χαίρομαι εαν η οθόνη όντως παραμείνει στα 1080p.

Αυτό θα έδειχνε ότι η HTC επικεντρώνεται στην ουσία και όχι σε πόλεμο αριθμών μόνο και μόνο για να ακολουθήσει τις εξελίξεις.

Κρατώντας αυτήν την ανάλυση θα έχει σίγουρα καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη αυτονομία.

• Like 3
Δημοσ.

Θυμίστε μου λίγο, όλοι αυτοί που κράζατε μια εταιρεία ότι βγάζει ίδιες συσκευές, Semson, Sumsun, Semsen, Samsung, δε θυμάμαι, πως λεγόταν;

• Like 2
Δημοσ.

Θυμίστε μου λίγο, όλοι αυτοί που κράζατε μια εταιρεία ότι βγάζει ίδιες συσκευές, Semson, Sumsun, Semsen, Samsung, δε θυμάμαι, πως λεγόταν;

Ναι, δεν έχεις άδικο, αλλά άλλο 2-3 ίδιες συσκευές, και σε βάθος χρόνου 1 έτος, και άλλο 40 ίδιες συσκευές μέσα σε 3-4 μήνες.

Γούστα είναι αυτά βέβαια...

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, δεν έχεις άδικο, αλλά άλλο 2-3 ίδιες συσκευές, και σε βάθος χρόνου 1 έτος, και άλλο 40 ίδιες συσκευές μέσα σε 3-4 μήνες.

Γούστα είναι αυτά βέβαια..

Αυτήν την μούρη φίλε μου την έχουν πολλά μοντέλα της σειράς Desire... 

• Like 2
Δημοσ.

one m8 με καλυτερη καμερα κ καλυτερο soc..

τοσο δυσκολο ηταν να αλλαξουν το σχεδιο της συσκευης?

δεν ειπα οτι το m8 ηταν ασχημο αλλα ενταξει λιγη εξέλιξη δεν βλαπτει ρε htc

Δημοσ.

Κι αλήθεια λες...

Ααααα, όλα κι όλα, όταν λέω μλκια το παραδέχομαι! LoL

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε εταιρία υιοθετεί μια συγκεκριμένη σχεδιαστική φιλοσοφία για να ταυτίσει το προιόν με το όνομα της και παράλληλα να το διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό.

Το θέμα είναι όπως λέει και ο φίλος από πάνω, να γίνεται σε λογικά χρονικά πλαίσια. Το m8 ήδη ήταν αρκετά διαφορετικό από το m7. 

Τα κινητά της Semson, Sumsun, Semsen, Samsung είναι τόσο βαρετά στο σχεδιασμό που με δυσκολία πλέον ξεχωρίζεις το Note από το Galaxy. Η μόνη διαφορά είναι η αίσθηση του χατζαπλάστ από πίσω γιατί και στο μέγεθος σε λίγο θα έχουν διαφορά 0.1 ίντσα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω για την htc να μην είναι αυτό το τελικό προϊόν. Πολύ μεγάλα bezels για την ανταγωνιστική αγορά του android.

Τουλάχιστον να έφευγε το logo από το κάτω μέρος.

Δημοσ.

Τα κινητά της Semson, Sumsun, Semsen, Samsung είναι τόσο βαρετά στο σχεδιασμό που με δυσκολία πλέον ξεχωρίζεις το Note από το Galaxy.

Ρε συ δεν ξέρω αν είναι χάρισμα, εγώ μπορώ να ξεχωρίσω όλα τα Samsung με μια, το πολύ δύο ματιές. Όχι ότι δε μοιάζουν, εννοείται ότι μοιάζουν.

Δημοσ.

Με το ρυθμό που τα βγάζει κ να θες να τα ξεχωρίσεις από κάποιο βαθμό δεν είναι εφικτό.

Ακόμα κ να δουλεύεις στη Samsung με τόσες παραλαγγες του ίδιου μοντέλου δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό που σκέφτεσαι.

Όσον αφορά το Μ9 από τη στιγμή που είναι πρωτότυπο δεν νομίζω να είναι έτσι όταν παρουσιαστεί.

Υπομονή και θα δούμε αν τελικά είναι έτσι η όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Οι εταιρίες πράγματι ακολουθούν πλέον μία ενιαία σχεδιαστική φιλοσοφία, που παραμένει σταθερή.

Η διαφορά ανάμεσα στην HTC και στην Samsung είναι ότι η βασική σχεδιαστική γραμμή της πρώτης αντικειμενικά είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Ναι, αρχίζει να επαναλαμβάνεται, αλλά είναι εν γένει πιο ενδιαφέρουσα. Η Samsung επαναλαμβάνει ένα εξαρχής βαρετό σχέδιο.

Τίποτα το επαναστατικό ή έστω εντυπωσιακό και από την HTC για εμένα. Α, εκτός από την τεράστια βελτίωση στην κάμερα, αυτό όμως ήταν πολύ εύκολο να το επιτύχει!..

Από την μία στεναχωριέμαι που οι εταιρίες δεν μπορούν να προσφέρουν κάποια ουσιαστική βελτίωση ανά κάθε νέα γενιά, από την άλλη όμως χαίρομαι περισσότερο, γιατί ως καταναλωτής δεν είμαι αναγκασμένος να αγοράζω καινούργια συσκευή κάθε χρόνο.

Δημοσ.

Ρε συ δεν ξέρω αν είναι χάρισμα, εγώ μπορώ να ξεχωρίσω όλα τα Samsung με μια, το πολύ δύο ματιές. Όχι ότι δε μοιάζουν, εννοείται ότι μοιάζουν.

Υπάρχει εξήγηση γι αυτό. Η παρατεταμένη έκθεση του ανθρώπινου οργανισμού σε τόσο υπερβολικά χαμηλά design στάνταρς προκαλεί ψευδαισθήσεις ότι οι συσκευές αυτές είναι διαφορετικές μεταξύ τους.

Τουλάχιστον στο τελευταίο μέρος της πρότασης σου δείχνεις ότι δεν είναι αργά ακόμη για σένα. Προτείνω θεραπεία με κάποιο Xperia Z η HTC One. Εαν υπάρχει διάθεση για πειραματισμούς, iphone ή κάποιο lumia φυσικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...