4GGELOS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Θεμα μαγαζιου ειναι.Εχει τρομερο σαπορτ η razer.Ακομα και μεσω facebook μπορεις να ζητησεις rma Τοσο γκαντεμης ειμαι; http://prntscr.com/5uye6q (Απo οταν αρχησε να κανει τα πρωτα double clicks)
pappous_soulis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Το πρώτο μου 'καλό' ποντίκι ήταν το Copperhead. Μου χάλασε κάνα δυο μήνες αφότου έληξε η διετής εγγύηση. Ίδια ακριβώς φάση, με τα διπλά κλικ. Δε πειράζει λέω και αγοράζω στα καπάκια το Deathadder. Δυο-τρεις μήνες πάλι αφότου έληξε η εγγύηση του παύει να δουλεύει η ροδέλα. Ανοίγοντας το ανακάλυψα πως ο μηχανισμός της ροδέλας χρησιμοποιούσε ένα πλαστικό γρανάζι για να μεταφέρει τη κίνηση στον αισθητήρα το οποίο και είχε φαγωθεί. Εκεί κατάλαβα πως δεν πρόκειται για σχεδιαστικό λάθος αλλά τακτική της εταιρείας. Τώρα έχω το Deathadder 2013 και δε τη ξαναπατάω. Το έχω ένα χρόνο και του έχω αλλάξει τα φώτα στη κυριολεξία. Ποντίκι εκτός εγγύησης δε πρόκειται να μου ξαναχαλάσει από δω και πέρα.
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Το πρώτο μου 'καλό' ποντίκι ήταν το Copperhead. Μου χάλασε κάνα δυο μήνες αφότου έληξε η διετής εγγύηση. Ίδια ακριβώς φάση, με τα διπλά κλικ. Δε πειράζει λέω και αγοράζω στα καπάκια το Deathadder. Δυο-τρεις μήνες πάλι αφότου έληξε η εγγύηση του παύει να δουλεύει η ροδέλα. Ανοίγοντας το ανακάλυψα πως ο μηχανισμός της ροδέλας χρησιμοποιούσε ένα πλαστικό γρανάζι για να μεταφέρει τη κίνηση στον αισθητήρα το οποίο και είχε φαγωθεί. Εκεί κατάλαβα πως δεν πρόκειται για σχεδιαστικό λάθος αλλά τακτική της εταιρείας. Τώρα έχω το Deathadder 2013 και δε τη ξαναπατάω. Το έχω ένα χρόνο και του έχω αλλάξει τα φώτα στη κυριολεξία. Ποντίκι εκτός εγγύησης δε πρόκειται να μου ξαναχαλάσει από δω και πέρα. Και εγω που νομιζα οτι λογω της εγγυησης που την επαθες θα πηγαινες σε Logitech
pappous_soulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από το RMA της Logitech αλλά βλέποντας και πως κρατάει το MX518 του αδερφού μου έξι χρόνια τώρα, άμα έβρισκα ένα ποντίκι της που να με βόλευε στο χέρι θα το έπερνα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δυστυχώς το καλούπι του DA είναι ότι πιο βολικό έχω βρει σε ποντίκι.
4GGELOS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μολις βγαλω νοκ αουτ το deathadder, θα αγορασω logitech και συγκεκριμενα στο mx performance. Το μονο καλο που βρηκα στο deathadder, οπως ειπε και ο pappous soulis, ειναι το καλουπι του το οποιο με βολεψε πολυ.
sane Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Το δικό μου στο δεύτερο χρόνο (Razer Deathadder 2013) η ροδέλα άρχισε να μην πατιεται πολύ καλά και να κάνει και κανένα double click.Οχι κάτι το τραγικό αλλα για τα λεφτά που έδωσα ήθελα να λειτουργεί στην εντέλεια.Το γύρισα στο eshop και μέσα σε μια βδομάδα μου έστειλαν μήνυμα πίστωσης.Oπότε μου ήρθε μια χαρά εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα