Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να αναφέρω το εξής προβλημα:

Πρόσφατα αγόρασα το μόνιτορ Dell U2414H . Φοβερή οθόνη για οποιαδήποτε χρήση .

Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι σήμερα . Την είχα συνδέσει με καλώδιο "display port1.2" το οποίο δεν το είχα συναντήσει σε άλλη συσκευή γενικότερα.Καθώς άνοιξα τον υπολογιστή , πρόσεξα ότι η οθόνη δεν είχε ανοίξει , επιχείρησα να κάνω τις γνωστές κινήσεις "ρουτίνας" ( έλεγχος στα βίσματα , ξεκούμπωμα-κούμπωμα αυτών κλπ) αλλά τζίφος.  Στη συνέχεια επιχείρησα να την συνδέσω με HDMI και λειτούργησε κανονικά , με το μειονέκτημα όμως ότι με HDMI έχω ελαφρώς κατώτερη ανάλυση από ότι πριν.

Η κάρτα γραφικών μου είναι αυτή : http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAH6850_DC2DIS1GD5/

Μήπως το πρόβλημα βρίσκεται στο καλώδιο ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Δημοσ.

Καλησπέρα WalkerSW.

Γνωρίζεις τιμή του συγκεκριμένου καλωδίου ;

Με απασχολεί το ότι δούλευε άψογα μέχρι και σήμερα. Άρα η βλάβη όπου κ να υπάρχει συνέβη σήμερα.

Δημοσ.

Λογικά η ποιότητα αυξάνεται με βάση την τιμή , πράγμα που από όσο ξέρω δεν ισχύει για τα καλώδια HDMI.

Πρέπει όμως να βρω το πρόβλημα 100% γιατί ίσως φταίει και η κάρτα γραφικών  μου.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Δημοσ.

Λογικά η ποιότητα αυξάνεται με βάση την τιμή , πράγμα που όσο ξέρω δεν ισχύει για τα καλώδια HDMI.

Πρέπει όμως να βρω το πρόβλημα 100% γιατί ίσως φταίει και η κάρτα γραφικών  μου.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Πρωτα ξεκινας με το καλώδιο που είναι το πιο ευκολο να ελεγθει και μετα πας στα υπολοιπα... (καμενη θύρα ειτε στην καρτα είτε στην οθόνη)

Δημοσ.

με το μειονέκτημα όμως ότι με HDMI έχω ελαφρώς κατώτερη ανάλυση από ότι πριν.

Δοκίμασε custom resolution 1920 x 1080 @ 60Hz από το catalyst control center.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...