Darkpipis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας . Ενδιαφερομαι για αυτο εδω το Mac http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/143277-apple-macbook-pro-retina-mgx72gra-13%27%27?cmicc=skroutz Ειναι η πρωτη φορα που θα χρησιμοποιησω Mac και ο λογος ειναι οτι θελω ενα σταθερο περιβαλλον χωρις να ψαχνομαι καθε φορα τι φταιει απο drivers κλπ και ακομα ενας λογος ειναι καποια προγραμματα , κυριως το garage band και απο παιχνιδια κανα ελαφρυ strategy τιποτα αλλο. Ειναι γενικα ισχυρος για αυτο που το θελω ? Η μνημη 128 λετε να εχω προβλημα ? Δεν θα τον εχω για data save. Επισης επελεξα κοτσοβολο γιατι θελω την αμεση εξυπηρετηση και λογω των 12 ατοκων δωσεων με δανειοδοτηση, Ευχαριστω !
KiriosD Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Σταθερό περιβάλον; κλαίνε μανούλες με την αστάθεια wifi του yosemite παιχνίδια; αντί να παίζεις θα ξοδεύεις χρόνο να βρεις τι παίζει σε macos garage band, εντάξει αυτό είναι ένας μικρός λόγος να πάρεις ο ssd αλλάζει, μπορείς αργότερα να πας σε ενα μεγαλύτερο εφόσον χρειαστεί να θυμάσαι πως η μνήμη των 8gb δεν αλλάζει αλλά στο βραδύ μέλλον είναι εντάξει~
ozelot Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Πήρα προ μηνός ακριβώς το ίδιο -εξαιρετικό κατά την γνώμη μου- μηχάνημα. Νομίζω ότι θα καλύψει άνετα τις ανάγκες σου. Μην σε απασχολεί ο δίσκος, αν τα μουσικά σου αρχεία διογκωθούν υπάρχει η εναλλακττική για μεταφορά της Library σε εξωτερικό δίσκο. 1
nikolas_kriti Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μα τώρα ούτε στα Pro αλλάζει η μνήμη?Γιατί το έκαναν έτσι?
Darkpipis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ωραια , δεν με νοιαζει καθολου το gaming , με ενδιαφερει παρα πολυ το garage band.Εχω διαβασει διαφορες πληροφοριες για τους i mac και τα macbook και ρωταω : Αν παρω το μικρο το Macbook Air το απλο , ειναι αρκετα δυνατο για να αντεξει την εξωτερικη καρτα ηχου και ολα αυτα τα οργανα που θα βαλω πανω ???
KiriosD Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 στα pro retina δεν αλλάζει, στα απλα pro αλλάζει νομίζω θα αναταπεξέλθει μωρέ και το air αλλά εφόσον δε το χρειάζεσαι για την ικανότητα μεταφοράς του τόσο πολύ καλύτερα να καταφύγεις σε pro μεριά περι 128gb όμως μονάχα τις βιβλιοθήκες του garage band που λέει ο λόγος, τα είχα μαζεμένα από αυτό και από το logic και νομίζω πως πιάνουν περί τα 50-60gb +ότι άλλο θελήσεις να βάλεις, αλλά προφανώς δε χρειάζεται να τα έχεις αυτά στον κύριο σκληρό σου
Darkpipis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Επισης ξερεται αν ειναι εξωτερικη καρτα ηχου Lexicon Omega version 2 ειναι συμβατη με τα mac os γιατι δεν βγαζω ακρη στο διαδικτυο αλλοι λενε ειναι οκ αλλοι λενε οτι εχουν προβλημα .
ozelot Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Αν παρω το μικρο το Macbook Air το απλο , ειναι αρκετα δυνατο για να αντεξει την εξωτερικη καρτα ηχου και ολα αυτα τα οργανα που θα βαλω πανω ??? Παίρνεις "δαγκωτό" το pro και είσαι άρχοντας !.
Paris_Kts Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μη το σκεφτεσαι καν!Εδω εγω που παιζω μουσικη 3 χρονια σε μαγαζια & παραγωγη και παντα ειχα High End Windows Pc's (τετραπυρηνα amd a6 και intel i7 και για ενα μικρο διαστημα i5) το λιγοτερο 5 φορες να με εχουν αφησει σε live λογο σφαλματος των windows!!! Κρασαρισματα κολληματα και οτι αλλο παει πακετο με αυτα...Πηρα προσφατα ενα Macbook late 2008 aluminium (του 2008 μοντελο) με Core 2 duo στα 2,4GHz, me Yosemite πανω και 8 gb ram και εναν ssd πανω και ΣΩΘΗΚΑ!!! Τα Windows με τα Mac ειναι η μερα με την νυχτα...παιζει πολυ μεγαλο ρολο το λειτουργικο συστημα ενος υπολογιστη και οχι μονο!!!...απλα να ξεκαθαρισουμε πως οποιος θελει ενα Pcγια gaming τα ξεχναει τα mac!!!Οοοολα τα υπολοιπα προγραμματα επεξεργασιας βιντεο , παραγωγης μουσικης κτλ ειναι πληρως συμβαταμαζι με τις καρτες ηχου και οτι αλλο... θα ειναι πολυ σπανια η περιπτωση του να μην ειναι συμβατη καποια συσκευη...Φαντασου λοιπον οτι ειμαι τοοοσο ευχαριστημενος απο ενα τοσο παλιο μηχανημα.. φαντασου ποοοσο ευχαριστημενο θα σε αφησει εσενα το συγκεκριμενο μηχανημα...Απο μενα αν εχεις τη δυνατοτητα να το αγορασεις... παρε το..! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα