Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/1/2015 στις 2:23 ΜΜ, μπουρτζοβλαχος είπε

εδω δεν εχουν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και αν εχουν της λουτσας οι αυτοαπασχολουμενοι και ελευθεροι επαγγελματιες πρωην τεβε οαεε που πληρωνουν 800-1000 το διμηνο κοντα στα 6000 ευρω το χρονο και ειναι για φουντο το ταμειο, ειναι δυνατον με 200 ευρω το χρονο να εχει κανεις υγεια ολο το χρονο? μαλακες ειναι οι αλλοι που πληρωνουν σε ιδιωτικες ασφαλειες για οσους τα εχουν βεβαια σχεδον τα διπλα οσο δυο ελευθεροι επαγγελματιες του οαεε?

300ευρώπουλα ερτζινικα τον μήνα μου στοιχίζει η <<υγειονομική περίθαλη>> χωρίς αντίκρισμα. Καλύτερα να τα έπαιζα σε καζίνο

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα την Δευτέρα το βράδυ με έπιασε κολικος νεφρού ο πόνος ήταν τόσο μεγάλος που πήγα να χάσω τις αισθήσεις μου . Έτσι πήρα την ευ κλαμπ το τηλέφωνο να στείλουν ασθενοφόρο . Το τηλέφωνο χτυπούσε μια φορά και έκλεινε . Πήρα και από Σταθερο και από κινητο . Είναι απαράδεκτη , έτσι πήρα το αμάξι μου και με κίνδυνο να χάσω τις αισθήσεις μου πήγα στον ερυθρό σταυρο . Και η ειρωνία ήταν μετά από δυο μέρες με πήραν για προσφορά . Πως κρατήθηκα να μην τους στείλω άντε μην πω . Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά γιατί πήγα να πάθω κακό . Θα το σκεφτώ και θα σας ενημερώσω . Πάντως μακριά από αυτούς είναι απαράδεκτη σε σκέφτονται μόνο όταν είναι για ανανέωση . Έχω και αλλα παραδείγματα αλλα άλλη στιγμή . Σας ευχαριστώ 

• Sad 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, akratopoulos είπε

Καλησπέρα την Δευτέρα το βράδυ με έπιασε κολικος νεφρού ο πόνος ήταν τόσο μεγάλος που πήγα να χάσω τις αισθήσεις μου . Έτσι πήρα την ευ κλαμπ το τηλέφωνο να στείλουν ασθενοφόρο . Το τηλέφωνο χτυπούσε μια φορά και έκλεινε . Πήρα και από Σταθερο και από κινητο . Είναι απαράδεκτη , έτσι πήρα το αμάξι μου και με κίνδυνο να χάσω τις αισθήσεις μου πήγα στον ερυθρό σταυρο . Και η ειρωνία ήταν μετά από δυο μέρες με πήραν για προσφορά . Πως κρατήθηκα να μην τους στείλω άντε μην πω . Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά γιατί πήγα να πάθω κακό . Θα το σκεφτώ και θα σας ενημερώσω . Πάντως μακριά από αυτούς είναι απαράδεκτη σε σκέφτονται μόνο όταν είναι για ανανέωση . Έχω και αλλα παραδείγματα αλλα άλλη στιγμή . Σας ευχαριστώ 

Ασχετα με το αν θα κινηθεις νομικα ή οχι, σιγουρα θα ζητησεις τα λεφτα σου πισω. Σιδερενιος.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...