Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα ...

Εχω την "Ελευθερας" με 6 ευρω τον μηνα μεσω Συναιτερισμου για ολη την οικογενεια .

Στα 2+ χροναι εχω παει για μια δωρεαν πραγματικα οφθαλμολογικη εξεταση ρουτινας σε μεγαλο ιδιωτικο διαγνωστικο κεντρο .

Εξετασεις αιματολογικες κλπ απο γιατρο ΕΟΠΠΥ χωρις να πληρωνω ουτε ενα ευρω

Λεει δωρεαν στα επειγοντα  μεγαλων ιδιωτικων νοσοκομειων . Αν πας ομως εκει και "κρινουν" ...απαραιτητες εξετασεις αυτες μαλλον πληρωνοντε . Σωστα ?

Λεω να την κοψω....

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η κατασταση στα νοσοκομεια με τους αθιγγανους και την αναρχια του πχ για εναν αχινο πανε και απασχολουν τα εκτακτα...με οδηγησε να κανω ιδιωτικη με περιπου 700 το χρονο ...Αυτο που οι ανεργοι εχουν 0% συμμετοχη και δωρεαν φαρμακα ενω οσοι εργαζονται ακομα και με τραγικους μισθους εχουν 25% συμμετοχη....και ειναι ανευ προτεραιοτητας...μονο στην Ελλαδα. Και οι περισσοτεροι που ξερω εγω εργαζονται μαυρα παιρνοντας και επιδομα αλληλεγγυης...αλλα και το ανεργιας οσοι μπορουν να το κανουν για καποιο διαστημα.  Ο οαεδ θα επρεπε να υπαρχει υπηρεσια να κανεις καταγγελια διοτι ειναι ανεπιτρεπτο να εκμεταλευονται το κοινωνικο κρατος. Και να προσφερουν κοινωνικη εργασια οσοι παιρνουν τα επιδοματα και πρεπει να τα παιρνουν δεν διαφωνω. Επισης πως ειναι δυνατον να κατσει ενας καλος ιατρος στη χωρα μας με τετοιους μισθους ? Ακομα και στις πρωην ανατολικες χωρες οι ιατροι παιρνουν οριακα περισσοτερα χρηματα με  4 πλασια αγοραστικη συναμη ομως εκει. Φανταστειτε τωρα να ειστε χειρουργοι θωρακα ή να εργαζεστε χειρουργος στο ΚΑΤ και να παιρνεις 1300 με τις εφημεριες.

• Like 3
Δημοσ.

Η κατασταση στα νοσοκομεια με τους αθιγγανους και την αναρχια του πχ για εναν αχινο πανε και απασχολουν τα εκτακτα...με οδηγησε να κανω ιδιωτικη με περιπου 700 το χρονο ...Αυτο που οι ανεργοι εχουν 0% συμμετοχη και δωρεαν φαρμακα ενω οσοι εργαζονται ακομα και με τραγικους μισθους εχουν 25% συμμετοχη....και ειναι ανευ προτεραιοτητας...μονο στην Ελλαδα. Και οι περισσοτεροι που ξερω εγω εργαζονται μαυρα παιρνοντας και επιδομα αλληλεγγυης...αλλα και το ανεργιας οσοι μπορουν να το κανουν για καποιο διαστημα. Ο οαεδ θα επρεπε να υπαρχει υπηρεσια να κανεις καταγγελια διοτι ειναι ανεπιτρεπτο να εκμεταλευονται το κοινωνικο κρατος. Και να προσφερουν κοινωνικη εργασια οσοι παιρνουν τα επιδοματα και πρεπει να τα παιρνουν δεν διαφωνω. Επισης πως ειναι δυνατον να κατσει ενας καλος ιατρος στη χωρα μας με τετοιους μισθους ? Ακομα και στις πρωην ανατολικες χωρες οι ιατροι παιρνουν οριακα περισσοτερα χρηματα με 4 πλασια αγοραστικη συναμη ομως εκει. Φανταστειτε τωρα να ειστε χειρουργοι θωρακα ή να εργαζεστε χειρουργος στο ΚΑΤ και να παιρνεις 1300 με τις εφημεριες.

Τι σε παρέχει η ιδιωτική ασφάλεια αυτη; Ρωτάω επειδή η τιμη είναι καλη, εγω περίμενα να ακούσω 1000-1500 τον χρόνο.

Δημοσ.

Για τον άνεργο τον  μισθωτό και τον συνταξιούχο στην Ελλάδα σήμερα δυστυχώς η Δημόσια υγεία είναι μονόδρομος.

Εδώ ο άλλος δεν έχει 100 ευρώ να πάει να σφραγίσει το δόντι και ζει ένα χρόνο με αντιβίωση και παυσίπονα μπας

και μαζέψει το κατοστάρικο να πάει να το φτιάξει και μιλάμε για ιδιωτική ασφάλιση;;

Ρώτησα για κάποιο γνωστό και αυτά που μου είπαν ήταν ένα σταυρόλεξο ένας γρίφος.

Ναι μεν αλλά εν ολίγοις.Δωρεάν ναι αλλά με προϋποθέσεις.

Σαν αυτό που λένε δωρεάν ασθενοφόρο αλλά με την προϋπόθεση να εισαχθείς στην ιδιωτική κλινική.

Εάν διαπιστωθεί ότι δεν χρήζεις νοσηλείας θα το πληρώσεις.

Άσε δεν υπάρχουν φιλάνθρωποι σήμερα.Όλοι και όλα στο βωμό του κέρδους.

Η κάρτα είναι για τον κονομημένο ώστε να μην περιμένει στην ουρά των νοσοκομείων.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα!

Έχω την κάρτα ΕΥ CLUB που μου την έδωσε κάποιο ΚΤΕΟ

Επειδή λήγει σε 2 μέρες (29/4) είπα να κάνω τις εξετάσεις.

Το κλασσικό τσεκαπ τον 10 βασικών εξετάσεων.

Πήρα σε ένα τηλέφωνο με χρέωση (ανα κλήση) 1,24€+ τέλος  κινητής , δεν είχε γραμμή και με πήραν πίσω σε 10'

Μου έκλεισαν ρβ για σήμερα το απόγευμα και το κόστος είναι 0€ για τις εξετάσεις και 10€ αν θέλω να δω το γιατρό!

Επειδή έχω γιατρούς στην οικογένεια, τους είπα ότι θέλω απλά τις εξετάσεις, οπότε μου είπαν ότι δεν θα πληρώσω τίποτα!

Θα ενημερώσω το post αν είναι αλήθεια, πάντως αν είναι, θεωρώ ότι η κάρτα ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΑΞΑΝ  και ότι ΔΕΝ είναι απάτη!!!

Κώστας

Δημοσ.

εγω ειχα το optimum προγραμμα της interamerican που πλεον οσον αφορα την υγεια τουλαχιστον ειναι θιγατρικη της ολλανδικης achmea. Ενα χρονο και περιπου 6 μηνες πληρωνα καθε μηνα 50ε. Τοσο ποσο ηταν τοσο λογο ηλικιας (μικρη) και γενικα οτι δεν εχω καποιο ιστορικο. ΠΛΗΡΗΣ απογοητευση και δεν τηρουν τιποτα. Θα αναφερω 2-3 περιστατικα. Πριν περιπου 5 μηνες ηθελα να κανω καποιες εξετασεις σχετικες με ΣΜΝ κλπ καθως χρειαζοταν για την δουλεια μου και φυσικα καλο ειναι παντα να ξερουμε αν εχουμε κατι. Πηρα τηλεφωνο στο λεγομενο 1010 τους εξηγησα οτι θελω να κανω εξετασεις ΣΜΝ μου ειπαν φυσικα θα σας ενημερωσουμε σε λιγη ωρα για να σας δει πρωτα καποιος γιατρος να γραψει τις εξετασεις. Με παιρνουν 4 μερες μετα μου δινουν δυο επιλογες γιατρων που ως τοποθεσια δεν με βολευαν (συνεπως δεν καλυπτουν ολοι την θεσσαλονικη ποσον μαλλον εναν που μενει στην περιφερεια) τελικα κλεινουμε ενα ραντεβου με εναν απο τους δυο ιατρους! Αφου πληρωνω τα 10ε επισκεψη extra του συμβολαιου στην συνεχεια και επειτα απο την ληψη του ιστορικου μου ειπε οτι δεν μπορει να γραψει εξετασεις καθως δεν ανεφερα στο ιστορικο οτι προσφατα ειχα καποια σεξουαλικη επαφη με ρισκο. Στην συνεχεια αφου επεμενα λεγοντας οτι ειμαι σεξουαλικα ενεργος συνεπως ανυσηχω καταφερα να μου γραψει εξετασεις! Πηγα εκανα εξετασεις οπου στο διαγνωστικο ειχα ναι μεν μονο 25% συμμετοχη αλλα οχι στην τιμη προσφορας για την συγκεκριμενη εξεταση αλλα στην τιμη του καταλογου (ρωτησα αλλα 2 μεγαλα διαγνωστικα) συνεπως απο εκει "κερδισα" μονο 5 ευρω συνεπως ουτε χρονο κερδισα, ουτε χρηματα ουτε τιποτα!

Παμε στην δευτερη περιπτωση οπου αποτελει και την αιτια που εγω διεκοψα το συμβολαιο. Ως επαγγελματιας υγειας ο ιδιος ειχα καποιο επαγγλεματικο ταξιδι στο λονδινο στο οποιο αντιμετωπισα ενα θεμα με μια ουρολοιμωξη και χρειαζομουν απαραιτητα μια αντιβιωση! Το συμβολαιο μου αναφερει καλυψη εξωτερικου ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ  πηρα τηλεφωνο απο λονδινο ελλαδα μου ειπαν οτι εφοσον δεν εχω ευρωπαικη καρτα υγειας δεν μπορουν να με βοηθησουν σε κατι. Η ευρωπαικη καρτα υγειας σχετιζστε αποκλειστικα με την δημοσια ασφαλεια και τιποτα αλλο τους το αναφερο οτι αλλο ΙΚΑ αλλο interamerican τελικα οχι μονο δεν με βοηθησαν δεν σηκωναν και το τηλεφωνο προφανως μπηκα σε καποια λιστα "αναμονης" τελος παντων πηγα εκει σε δημοσιο νοσοκομειο ως A&E και με βοηθησε στο προβλημα μου ο βρετανικος NHS. Γυρναω στην ελλαδα το αναφερω στην ασφαλιστρια και αναφερω οτι εγω δνε θελω να συνεχισω το συμβολαιο σας και μου λεει με υφος οτι επρεπε να παρεις εμενα τηλεφωνο τα παιδια στην εξυπηρετηση δεν ξερουν και εκαναν λαθος! Συνεπως η ασφαλιστρια επρεπε να ξερει οτι εγω εχω καποιο προβλημα (που καλλιστα μπορει να μην ηθελα να το κοινοποιησω σε αυτην για προσωπικους λογους) συν οτι ολοκληρη εταιρεια δεν μπορει να εχει ενα εκπαιδευμενο τηλεφωνικο κεντρο συνεπως πως εγω θα εμπιστευτω την υγεια μου σε αυτους! Απο αλλες περιπτωσεις επεμβασεις ουδεποτε καλυψαν καθως ναι μεν οι περισσοτεροι γιατροι συνηστουνσαν επεβαση αλλα ο δικος τους οχι οποτε δεν την καλυπταν και πολλα αλλα....

Για εμενε τουλαχιστον interamerican achema ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ...  

Δημοσ.
Στις 29/10/2017 στις 10:17 ΠΜ, fsbmaniac είπε

Η κατασταση στα νοσοκομεια με τους αθιγγανους και την αναρχια του πχ για εναν αχινο πανε και απασχολουν τα εκτακτα...με οδηγησε να κανω ιδιωτικη με περιπου 700 το χρονο ...Αυτο που οι ανεργοι εχουν 0% συμμετοχη και δωρεαν φαρμακα ενω οσοι εργαζονται ακομα και με τραγικους μισθους εχουν 25% συμμετοχη....και ειναι ανευ προτεραιοτητας...μονο στην Ελλαδα. Και οι περισσοτεροι που ξερω εγω εργαζονται μαυρα παιρνοντας και επιδομα αλληλεγγυης...αλλα και το ανεργιας οσοι μπορουν να το κανουν για καποιο διαστημα.  Ο οαεδ θα επρεπε να υπαρχει υπηρεσια να κανεις καταγγελια διοτι ειναι ανεπιτρεπτο να εκμεταλευονται το κοινωνικο κρατος. Και να προσφερουν κοινωνικη εργασια οσοι παιρνουν τα επιδοματα και πρεπει να τα παιρνουν δεν διαφωνω. Επισης πως ειναι δυνατον να κατσει ενας καλος ιατρος στη χωρα μας με τετοιους μισθους ? Ακομα και στις πρωην ανατολικες χωρες οι ιατροι παιρνουν οριακα περισσοτερα χρηματα με  4 πλασια αγοραστικη συναμη ομως εκει. Φανταστειτε τωρα να ειστε χειρουργοι θωρακα ή να εργαζεστε χειρουργος στο ΚΑΤ και να παιρνεις 1300 με τις εφημεριες.

Αν και έχει περάσει καιρός από αυτό το μήνυμα. Καλό θα είναι να ξέρεις οτι η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ανέργους δεν θεσπίστηκε τόσο για την καλή την καρδιά των κυβερνώντων, αλλά την ψήφισαν γιατί ήδη έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που έρχονται απ' τα σύνορα. Οπότε για μένα καλώς πέρασε αυτό το μέτρο. Δεν γίνεται εγώ που ήδη πληρώνω στο κράτος από το ακίνητο που κατέχω και ο οποιοσδήποτε άνεργος που είναι πολίτης αυτής της χώρας να μην έχει δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να έχουνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, και μην ακούσω οτι συγκρίνω ανόμοιες καταστάσεις μεταξύ ανθρώπων. Όσο για τις καταγγελίες και τον ΟΑΕΔ, ας υπήρχε ενιαίο σύστημα που να ελέγχει αν ο άλλος είναι φοιτητής και παράλληλα είναι γραμμένος στον ΟΑΕΔ, ας καταργηθεί εντελώς το μετρητό να γίνονται όλα μέσω ebanking να ελέγχονται οι ροές χρημάτων στις επιχειρήσεις, να μηδενιστεί η αδήλωτη εργασία και τότε να εντοπίζονται και πόσοι εργάζονται μαύρα ενώ είναι γραμμένοι στον ΟΑΕΔ και εισπράττουν επιδόματα. Δεν φταίει ο άνεργος αν ο άλλος γράφεται και δικαιούται επιδόματα ενώ το κράτος δεν έχει μηχανισμούς ελέγχου. Αν περιμένεις να διορθωθούν πράγματα βασιζόμενος στην ηθική του καθενός χαιρετίσματα στον πλάτανο. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτού του είδους οι υπηρεσίες ευδοκιμούν μόνο σε κωλοχανία όπως εδώ, σε σοβαρά κράτη ούτε για ανέκδοτο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Αυτού του είδους οι υπηρεσίες ευδοκιμούν μόνο σε κωλοχανία όπως εδώ, σε σοβαρά κράτη ούτε για ανέκδοτο.

Για γίνε λίγο πιο σαφής.

Δημοσ.
Στις 4/27/2018 στις 4:10 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε

Αν και έχει περάσει καιρός από αυτό το μήνυμα. Καλό θα είναι να ξέρεις οτι η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ανέργους δεν θεσπίστηκε τόσο για την καλή την καρδιά των κυβερνώντων, αλλά την ψήφισαν γιατί ήδη έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που έρχονται απ' τα σύνορα. Οπότε για μένα καλώς πέρασε αυτό το μέτρο. Δεν γίνεται εγώ που ήδη πληρώνω στο κράτος από το ακίνητο που κατέχω και ο οποιοσδήποτε άνεργος που είναι πολίτης αυτής της χώρας να μην έχει δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να έχουνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, και μην ακούσω οτι συγκρίνω ανόμοιες καταστάσεις μεταξύ ανθρώπων. Όσο για τις καταγγελίες και τον ΟΑΕΔ, ας υπήρχε ενιαίο σύστημα που να ελέγχει αν ο άλλος είναι φοιτητής και παράλληλα είναι γραμμένος στον ΟΑΕΔ, ας καταργηθεί εντελώς το μετρητό να γίνονται όλα μέσω ebanking να ελέγχονται οι ροές χρημάτων στις επιχειρήσεις, να μηδενιστεί η αδήλωτη εργασία και τότε να εντοπίζονται και πόσοι εργάζονται μαύρα ενώ είναι γραμμένοι στον ΟΑΕΔ και εισπράττουν επιδόματα. Δεν φταίει ο άνεργος αν ο άλλος γράφεται και δικαιούται επιδόματα ενώ το κράτος δεν έχει μηχανισμούς ελέγχου. Αν περιμένεις να διορθωθούν πράγματα βασιζόμενος στην ηθική του καθενός χαιρετίσματα στον πλάτανο. 

Το 60% των ανέργων ειναι μαύροι μισθωτοί οι οποίοι ανοίγονται απο τεχνικά επαγγέλματα και μάλιστα πολυ καλα . Δεν δικαιούται κανεις παράνομος μετανάστης  να εχει κανενα δικαιωμα δωρεαν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που εχουν οι νόμιμοι πολίτες φορολογούμενοι . Καλο το ανθρωπιστικό αλλα εδω ολα κοστίζουν . Δε γινεται σε ενα κράτος μόνιμα να απαιτείς πχ Αθίγγανοι και βουλγαρορομα .... κράτος κατώτερου και απο οικονομία ανοχής . Οι πραγματικα έχοντες ανάγκη πρόνοια κτλ φυσικα να βοηθηθούν αλλα οχι με μικροποσά οπως τωρα αλλα ουσιαστικά .

Δημοσ.

Η δωρεάν δημόσια περίθαλψη είναι μύθος. Δεν υπάρχει δωρεάν δημόσιο χρήμα, είναι χρήμα που το δίνει ο ελληνικός λαός προς το κράτος.

Ο μέσος έλληνας έβλεπε το κρατικό χρήμα ως κάτι προερχόμενο από λεφτόδεντρα. Γι' αυτό και έγινε τρομερή σπατάλη σε όλους τους τομείς. 

Πρακτικά αυτός που πληρώνει, είναι και αυτός που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί και το δημόσιο σύστημα. Ο εργαζόμενος, δεν μπορεί να περιμένει 5-6 ώρες στην ουρά ή να κλείνει ραντεβού μετά από μήνες και αναγκάζεται να πληρώνει επιπλέον χρήματα για να πάει σε ιδιώτη γιατρό.

Η "δωρεάν" δημόσια υγεία, δημιουργεί ένα εντελώς μη ανταγωνιστικό σύστημα. Γιατί να πληρώσει κάποιος δημόσια ασφάλιση, όταν μπορεί να το έχει τζάμπα;

Γι' αυτό και θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή να μπορεί κάποιος να μην πληρώνει στο δημόσιο και να έχει ιδιωτική ασφάλιση. Με 1000+ ευρώ τον χρόνο μέχρι και καφέ σου κάνουν οι ιδιώτες. Αντιθέτως στο δημόσιο πληρώνεις τα 1000+ και δεν έχεις καμία παροχή. 

Δημοσ.

Έχω αρκετά χρόνια την κάρτα του Ευ Club. Σκέφτομαι σοβαρά όταν φτάσει η λήξη της, να μην την ανανεώσω, γιατί δεν την χρειάζομαι πλέον. Την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα (εκτιμώ οτι χοντρικά τα έβγαλε τα λεφτά της - δίνω γύρω στα 130 ευρώ το χρόνο για 4 άτομα).

Κατά τη γνώμη μου, τέτοιες κάρτες είναι σχεδόν απαραίτητες για γονείς με μικρά παιδιά. Τα παιδιά αρρωσταίνουν τακτικά, οπότε είναι τεράστια ευκολία να μπορείς να πας άμεσα σε γιατρό/κλινική. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό, όταν αρρώσταινε η μικρή μας, να παίρνουμε τηλέφωνο και σε 3-4-5 ώρες να επισκεπτόμαστε το ιατρικό κέντρο που έχουν στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Μπαίνεις, σου φέρονται ευγενικότατα, δεν φοβάσαι μην πας με μια ίωση και φύγεις με 2-3 ακόμα, όπως στα νοσοκομεία. Αξιοπρέπεια και σωστή υπηρεσία.

Δεν μας κάλυψαν σε μια χθεσινή υπόθεση όπως θα θέλαμε, αλλά εγώ στους συγκεκριμένους (και μόνο λόγω του ιατρικού κέντρου στην Θεσσαλονίκη) άνετα βάζω 9 στα 10 - αρκεί να την αξιοποιείς την κάρτα, όπως στην περίπτωση παιδιών και ηλικιομένων.

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 27/4/2018 στις 2:54 ΜΜ, babble tribe είπε

Πριν περιπου 5 μηνες ηθελα να κανω καποιες εξετασεις σχετικες με ΣΜΝ κλπ καθως χρειαζοταν για την δουλεια μου και φυσικα καλο ειναι παντα να ξερουμε αν εχουμε κατι. Πηρα τηλεφωνο στο λεγομενο 1010 τους εξηγησα οτι θελω να κανω εξετασεις ΣΜΝ μου ειπαν φυσικα θα σας ενημερωσουμε σε λιγη ωρα

προσφατα ειχα καποια σεξουαλικη επαφη με ρισκο. 

ειχα καποιο επαγγλεματικο ταξιδι στο λονδινο στο οποιο αντιμετωπισα ενα θεμα με μια ουρολοιμωξη και χρειαζομουν απαραιτητα μια αντιβιωση!

Ρε φίλε η ασφαλίστρια αν ήξερε όντως τι κουβαλάς δεν θα σε πλησίαζε στα 5 μέτρα, πόσο μάλλον να σου κάνει και ασφάλεια.

• Confused 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Ρε φίλε η ασφαλίστρια αν ήξερε όντως τι κουβαλάς δεν θα σε πλησίαζε στα 5 μέτρα, πόσο μάλλον να σου κάνει και ασφάλεια.

Το άχρηστο post της ημέρας.

• Thanks 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχα κανει κ εγω συμβολαιο, μολις πληρωσεις σου δινουν λιστα με γιατρους. ομως συνηθως οι κοντινοτεροι ειναι σε πειραια,αθηνα,κεντρικα σημεια, που για να πας τελικα με βενζινες παρκαρισματα χασομερεια ειναι σαν να συμφερει να πληρωνεις καποιον γιατρο κοντινο να στα γραψει με εοπυ.

παντως αν εχεις χρονο να αξιοποιησεις καποιες προσφορες τους ισως συμφερει, πχ 2 καθαρισμους δοντιων , τσεκαπ κλπ.

πχ αν μπορεις να φευγεις απο πειραια για κεντρο αθηνας για καθαρισμο κλπ.

Επεξ/σία από Stefanos683

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...