Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακριβώς, είτε έχεις το ακριβότερο είτε είσαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία...

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος ιδιωτικές ασφάλειες έχουν διάφορα προγράμματα τα οποία προσφέρουν κάλυψη κι από δημόσιο κι από ιδιωτικό νοσοκομείο.

Επίσης χωρίζονται ανάλογα με την συμμετοχή για ιδιωτικά μόνο, στα δημόσια όχι. Πχ να έχεις συμμετοχή 300, 1500, 3000, 10000 euro για νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Όσο μικρότερη είναι αυτή η συμμετοχή (σε ιδιωτικά) τόσο μεγαλύτερο είναι το ποσό που θα πρέπει να πληρώνεις κάθε χρόνο.

Για τα 1500+ euro το χρόνο που λες έχεις συγκεκριμένο παράδειγμα ή γενική εκτίμηση?

Για οικογένεια 3 ατόμων τόσο περίπου πάει. Για 1 άτομο γύρω στο χιλιάρικο από είχα δει κάτι προγράμματα . Αλλά άμα έχεις απαλλαγή 700-800€ και σου τύχει μια απλή εγχείριση θες κάνα διχιλιαρο το χρόνο να βάλεις από την τσέπη

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν αναφέρεις στο προηγούμενο post για οικογενειακό πακέτο όμως.

Αν σου τύχει μια απλή εγχείρηση ψάχνεις και για δημόσιο νοσοκομείο που δεν χρειάζεται συμμετοχή.

Για 1 άτομο πόσο ετών όμως?

Δημοσ.

Εδώ έχει συγκριτικά εξωπραγματικά https://www.asfalistra.gr/asfaleia-ygeias/Health1.asp

'Εβαλα από περιέργεια και στα λεφτά που δίνω τώρα για πρόγραμμα με απαλλαγή 1000, χειρουργικο επίδομα, ΑΠΑ, και επισκέψεις στο δίκτυο, εκεί μου το έχει με απαλλαγή 3000 χωρίς τα υπόλοιπα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά διάβασα σχεδόν όλες τις απόψεις του θέματος.

Προσωπικά θα ενδιαφερόμουν να βγάλω μια κάρτα τέτοια, δεν τη θεωρώ απάτη σε καμία περίπτωση προσωπικά, δυστυχώς το μπάτζετ μου δεν μου επιτρέπει να πάω σε ιδιωτική ασφάλεια αν και τη θεωρώ την καλύτερη λύση για παροχές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για τα ελληνικά δεδομένα. Για δημόσια νοσοκομεία, τι να πω...

Έχει κάποιος καμιά εμπειρία με καρτα υγείας που να αξίζει;

Από φίλους και συγγενείς έχω ακούσει καλά λόγια για το "Ιατρικό Αθηνών". Οπότε θα ήθελα να παρω μια σχετική για επισκέψεις εκεί, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας, κυρίως από  άτομα που έχουν πάρει τέτοια καρτα...

Οποιαδήποτε γνώμη για την περίπτωση μου λοιπόν, δεκτή!

Δημοσ.

Παιδιά διάβασα σχεδόν όλες τις απόψεις του θέματος.

Προσωπικά θα ενδιαφερόμουν να βγάλω μια κάρτα τέτοια, δεν τη θεωρώ απάτη σε καμία περίπτωση προσωπικά, δυστυχώς το μπάτζετ μου δεν μου επιτρέπει να πάω σε ιδιωτική ασφάλεια αν και τη θεωρώ την καλύτερη λύση για παροχές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για τα ελληνικά δεδομένα. Για δημόσια νοσοκομεία, τι να πω...

Έχει κάποιος καμιά εμπειρία με καρτα υγείας που να αξίζει;

Από φίλους και συγγενείς έχω ακούσει καλά λόγια για το "Ιατρικό Αθηνών". Οπότε θα ήθελα να παρω μια σχετική για επισκέψεις εκεί, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας, κυρίως από  άτομα που έχουν πάρει τέτοια καρτα...

Οποιαδήποτε γνώμη για την περίπτωση μου λοιπόν, δεκτή!

επειδή ανέφερες "ιατροφαρμακευτική" περίθαλψη....μεγάλη προσοχή. Καμία από αυτές τις ιδιωτικές ασφαλίσεις δεν καλύπτει φάρμακα. Αν δεν έχεις παράλληλα και το κλασσικό βιβλιάριο υγειας, ναι μεν θα σου καλύψουν τη διαμονή σε ιδιωτική κλινική, τις εξετάσεις και τους ιατρούς αλλά θα σου χρεώσουν μέχρι και την γάζα και το βαμβάκι! 

Δημοσ.

Σορρυ λαθος που το ανεφερα έτσι.

Εννοειται δεν περιμένω κάλυψη από φάρμακα ή και έξοδα νοσηλείας. Από ότι κατάλαβα αυτά δεν τα βρίσκεις σε κάρτα υγείας αλλά σε ιδιωτική ασφάλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Μια καλή ιδιωτική ασφάλεια για οικογένεια 3 ατόμων, αν ψάξετε καλά, κοστίζει 150 ευρώ το μήνα, και κάποιες από αυτές επανέφεραν και την κάλυψη τοκετού. Σίγουρα αξίζει, κατά τη γνώμη μου, ειδικά έτσι όπως είναι σήμερα τα δημόσια νοσοκομεία. Προσωπικα, προτιμώ να κόψω από οπουδήποτε αλλού και να έχω μια τέτοια σιγουριά. Εδώ δίνουμε 350άρες στον ΟΑΕΕ και ΔΕΝ είναι συμβεβλημένος με όλα τα δημόσια νοσοκομεία όπως όφειλε. Χρειάστηκε να πάω στο Θριάσιο στην Ελευσίνα πριν από 3 χρόνια, και μόλις είπα ότι έχω ΤΕΒΕ μου είπαν ότι δεν είναι συμβεβλημένοι!! Πλήρωσα κανονικά μια ακτινογραφία και εξέταση και όταν ρώτησα γιατί, με παρέπεμψαν για παράπονα στον ασφαλιστικό μου φορέα... Και περίμενα 4,5 ώρες. 

Δημοσ.

Μια καλή ιδιωτική ασφάλεια για οικογένεια 3 ατόμων, αν ψάξετε καλά, κοστίζει 150 ευρώ το μήνα, και κάποιες από αυτές επανέφεραν και την κάλυψη τοκετού. Σίγουρα αξίζει, κατά τη γνώμη μου, ειδικά έτσι όπως είναι σήμερα τα δημόσια νοσοκομεία. Προσωπικα, προτιμώ να κόψω από οπουδήποτε αλλού και να έχω μια τέτοια σιγουριά. Εδώ δίνουμε 350άρες στον ΟΑΕΕ και ΔΕΝ είναι συμβεβλημένος με όλα τα δημόσια νοσοκομεία όπως όφειλε. Χρειάστηκε να πάω στο Θριάσιο στην Ελευσίνα πριν από 3 χρόνια, και μόλις είπα ότι έχω ΤΕΒΕ μου είπαν ότι δεν είναι συμβεβλημένοι!! Πλήρωσα κανονικά μια ακτινογραφία και εξέταση και όταν ρώτησα γιατί, με παρέπεμψαν για παράπονα στον ασφαλιστικό μου φορέα... Και περίμενα 4,5 ώρες. 

Φαντάσου, να σε ξηλώνει κανονικά ο ΟΑΕΕ, να μην σου δίνει σύνταξη αν χρωστάς κάποιο ποσό και να μην είναι συμβεβλημένος με το θριάσιο. Ποιό το νόημα της δημόσιας υγείας και να πληρώνεις για παροχές που δεν έχεις?

Δημοσ.

Βρήκες κι εσύ νοσοκομείο να πας...Μου είχαν κάνει λάθος διάγνωση για STD που τελικά δεν είχα.

Δημοσ.

19 χρόνων μου είπαν στο Θριάσιο ότι εχω καρκίνο στον πνεύμονα.....Υπήρχε προβλημα -διαφραγματοκοιλη- αλλα ολίγον τι χαώδης διαφορα απο τον καρκίνο :lol:

Νοσηλεύτηκα και προ 3ετιας εκει. Εχω φάει καμία 100η λεβαιν στη ζωή μου, στο ενα και μοναδικό που μπήκε στο Θριάσιο μου ξεσκισαν ολο το γαστρεντερολογικο. Μιλάμε για τόνους αίμα.

Εχει πεθάνει ΠΟΛΥ κόσμο το Θριάσιο, αποφύγετε το πάση θυσία!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...