dollyyy19 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 για ενα ατομο ,ειδικα αν ειναι νεαρο, δεν συμφερει.αλλα συνηθως εχουν εξτρα προσφορες πχ για 4 ατομα 150/ετος.ειμαι εδω και τρια χρονια σε μια.δεν την δουλεψα πολυ.αλλα ο πατερας μου τους ξετιναξε. ...
leonidas_fs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 για ενα ατομο ,ειδικα αν ειναι νεαρο, δεν συμφερει.αλλα συνηθως εχουν εξτρα προσφορες πχ για 4 ατομα 150/ετος.ειμαι εδω και τρια χρονια σε μια.δεν την δουλεψα πολυ.αλλα ο πατερας μου τους ξετιναξε. ... Αρα απο την στιγμή που ο πατέρας σου το χρησιμοποίησε πολύ, πάει να πει οτι αξίζει σωστά; Το χρησιμοποίησε για απλά check up ή εκανε και κάτι πιο περίπλοκο; Γλυτώσατε καθόλου χρήματα;
aristos12 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 καλό ειναι νά απαντήσει μόνο κάποιος φίλος πού εχει τέτοια κάρτα υγείας κ τήν εχει χρησιμοποιήσει αυτός η ή οικογενειά του αν εμεινε ευχαριστημένος η οχι , μέ θέματα υγείας κύριοι δέν παίζουμε ...
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Εμένα με έχουν πάρει 3-4 φορές τηλέφωνο για να σπαμάρουν την κάρτα τους. Τους είπα οτι δεν με ενδιαφέρει και άρχισαν τα κλασσικά "μα δεν σας ενδιαφέρει η υγεία σας?". Τους λέω μετά οτι έχω ιδιωτική ασφαλιστική και το βουλώνουν, ένας με είχε ρωτήσει αν επιτρέπεται σε ποιά εταιρεία έχω συμβόλαιο, τους λέω δεν επιθυμώ να πω τι θέλετε, μου λέει προς θεού και το έκλεισαν. Το κακό με τα προβλήματα υγείας είναι οτι δεν γνωρίζεις ούτε πότε θα εμφανιστούν ούτε και τι θα είναι αυτό που θα πάθεις ώστε να είσαι σε θέση να ξέρεις αν θα ξεμπερδέψεις π.χ μόνο με επίσκεψη στον γιατρό και αγορά μερικών φαρμάκων ή θα χρειαστεί νοσηλεία.
David20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 καλό ειναι νά απαντήσει μόνο κάποιος φίλος πού εχει τέτοια κάρτα υγείας κ τήν εχει χρησιμοποιήσει αυτός η ή οικογενειά του αν εμεινε ευχαριστημένος η οχι , μέ θέματα υγείας κύριοι δέν παίζουμε ... Να υποθεσω οτι εννοεις πως οσοι ειπαμε την γνωμη μας ,(οταν ρωτησαμε αυτες τις εταιριες για τις καρτες υγειας που εκδιδουν) παιζουμε; Οι πρωτες πληροφοριες δεν αποτελουν ρισκο υγειας εννοω. Συμφωνω οτι με θεματα υγειας δεν παιζουμε,ομως καλο ειναι να παρει τις οποιες πληροφοριες οποιος ενδιαφερεται κι αν θελει κατοπιν να το ψαξει ενδελεχως το θεμα ο ιδιος.Επισης το να ζηταει μεσω ιντερνετ καποιος λυση σε σοβαρα ιατρικα θεματα δεν ειναι λυση ,αλλα υπαρχουν ορισμενοι που κοντευουν και θελουν να χειρουργηθουν μεσω φορουμ..Κανω λαθος;
idomeneas7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια αλλου το πηγατε, αυτο που ρωταω ειναι που παιζεται η πουστια? Γιατι να δινεις 100 ευρω το χρονο για 1-4 ατομα και να εχεις τζαμπα επισκεψεις και -80% σε επεμβασεις-νοσηλεια απλα δεν παιζει. Οι επισκεψεις πχ ειναι μονο για επειγοντα στην εφημερια της κλινικης κυρα Λιτσα και το -80% αφορα μονο υγειονομικο υλικο? Αυτο εχω περιεργεια να μαθω, τι καλυπτει πραγματικα.
dollyyy19 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 δεν υπαρχει απατη η πουστια,απο το εκαστοτε κλαμπ καρτας.στα λενε απο την αρχη.η πουστια αν γινει,θα γινει απο τα -τους συμβεβλημενους με την καρτα.δλδ αν ενας ιατρος παιρνει νορμαλ 50, παιζει οταν θα πας με την καρτα να σου πει 60 μειον το 30% λογω καρτας =40 αντι 35 που θα ηταν κανονικα.οι κλινικες δεν ειναι μονο κυρα λιτσα.υπαρχουν και μεγαλες ,που η βραδυα παει 100-200,στα οποια θα γινει η εκπτωση 20% περιπου.το 80% δεν υπαρχει ,με καρτα των 100-150 ευρω στα επιγοντα,τουλ στο κλαμπ που ειμαι,χρειαστηκε ραματα το παιδι,πηγαμε στο πιτς φυτιλι κλινικη και τα καναμε.πληρωσα 30 ευρω.δεν ηθελα να ρισκαρω αναμονη και πολυκοσμια στο δημοσιο.και κανανε κανονικο τσεκ στο παιδι,μετρημα ζυγισμα κλπ,που δεν πιστευω να γινοτανε σε δημοσιο.. στα επιγοντα,τουλ στο κλαμπ που ειμαι,χρειαστηκε ραματα το παιδι,πηγαμε στο πιτς φυτιλι κλινικη και τα καναμε.πληρωσα 30 ευρω.δεν ηθελα να ρισκαρω αναμονη και πολυκοσμια στο δημοσιο.και κανανε κανονικο τσεκ στο παιδι,μετρημα ζυγισμα κλπ,που δεν πιστευω να γινοτανε σε δημοσιο.. ομως,στην ιδια κλινικη,αλλο περιστατικο,πηγα σαββατο το παιδι,και μου ειπαν,δεν κανουν ακτινογραφιες σαβατοκυριακο.ο παιδιατρος το ειπε,οχι η κλινικη.ηθελε να ξεμπερδεψει;δεν γνωριζω.την επομενη το ανεφερα στην καρτα,αυτοι στην κλινικη,η οποια και με πηρε τηλ να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.κλαιν.δεν θα παω εγω,θα πανε αλλοι δεκα....
μπιπ μπιπ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Θέλω να κάνω γαστροσκόπηση, σε 2 ιδιώτες που ρώτησα και κάποιους φίλους μου είπαν όλοι γύρω στα 100 ευρώ κοστίζει με την μέθη.Παίρνω χτες στην Ευ κλαμπ, (αυτήν έχουμε) να ρωτήσω και μια τιμή εκεί. Και μου λένε 140 ευρώ συν 25 ευρώ επίσκεψη γιατρού...Καράφλιασα.Άρχισα να τους κράζω.Λέω πληρώνω για την κάρτα σας και θα πληρώνω και παραπάνω στους γιατρούς;;; Που ακριβώς είναι η έκπτωση; Και μου λένε θα την κάνετε σε κλινική όμως. Και τι με νοιάζει που θα την κάνω; Σε τι ακριβώς με συμφέρει να πληρώνω τέτοια κάρτα; Ποτέ ξανά τέτοιες κάρτες!
jennyV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Η γιαγιά μιας φίλης μου έχει κάρτα υγείας και συμφέρει πολύ από την άποψη ότι κάθε φορά που δεν αισθάνεται καλά (δηλαδή μέρα παρά μερα) παίρνει τηλέφωνο κι έρχεται γιατρός για να την εξετάσει. Κι η ίδια αισθάνεται ασφαλής κι οι συγγενείς της χαίρονται που δε χρειάζεται να τρεχουν όλη την ώρα.Για πιο σοβαρά θέματα όμως χρησιμοποιούν την ασφάλιση ικα που έχει. Προσωπικά δεν έχω, και μια φορά που το σκεφτόμουν έτυχε να δω πως, στον οργανισμό που ήθελα να απευθυνθώ, δουλευε ένας γνωστός μου που είχε σπουδάσει κακήν κακώς γιατρός σε βαλκανική χωρα κι ήξερα πολύ καλά το πως είχε πάρει το πτυχίο του, οπότε με έκανε να αμφισβητήσω τη γενικότερη αξιοπιστία τους.
Ghost_Rider Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 η ιδια που ειναι και με αυτα τα μασωνο-παρασκευασματα τυπου colagen κλπ κλπ...
Anorymous Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Και αν δεν εχει κοινωνικο ιατρειο ? Ποιος θα τον κοιταξει ? Ο Φουφουτος ? Γιατι δεν απαντας εσυ σε αυτη την ερωτηση πρωτα ? Αν είσαι άνεργος με το αμκα σου πας δωρεάν σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία και πλέον παίρνεις και φάρμακα αν υπάρχουν στο νοσοκομείο. Φυσικά έχει μεγάλη ταλαιπωρία και δεν συγκρίνεται με την άνεση ενός ιδιωτικού νοσοκομειου. 1
anwnymh29 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Για τα μεγαλα αστικα κεντρα που διαθετουν πολλες ιδιωτικες κλινικες ειναι καλα.Για την επαρχια ειναι απλα μουφα! Καταρχην δεν σου λενε με ποιους γιατρους ονομαστικα εννοω,συνεργαζονται. Δεν σου λενε ποσα χρηματα γλυτωνεις , αν τους ρωτησεις σου λενε αναλογα το ποσα παιρνει ο καθενας σου κανει την αναλογη εκπτωση.Υστερα αν εγω χρειαστω να παω σε εναν ιδιωτη γιατρο πρεπει να τηλεφωνησω στο τηλ κεντρο τους , να τους πω τι εχω πρωτα και αυτη να μου κλεισουν το ραντεβου. Μαλακια απο καθε αποψη για εμενα. Τελος για εναν ανασφαλιστο ο οποιος προφανως θα ειναι και ανεργος δεν ειναι ευκολια να του κανουν εκπτωση 10 ευρω σε ενα ιατρειο που θα χρειαστει να παει διοτι πιθανοτατα να μην εχει ουτε τα υπολοιπα 50 Mουφα μουφα μουφα! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Εχω την εντυπωση οτι καλυτουν επισκεψεις σε επιγοντα ιδιωτικων νοσοκομειων αλλα αν πας για ενα πονοκεφαλο μπορει να σου πασαρουν και καποιες εξετασεις που δεν καλυπτει η καρτα .
adi32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Αυτά που σου προσφέρουν είναι κάποιες μειωμένες τιμές σε εξέτασεις και επισκέψεις σε δικούς τους γιατρούς. Για όσους έχουν ΙΚΑ είναι το ίδιο πράγμα . Πας σε ένα γιατρό του ΙΚΑ σου γράφει τις εξετάσεις και με 3-4 € τις κάνεις σε όποιο διαγνωστικό κέντρο θες. Το θέμα είναι για νοσοκομειακη περίθαλψη αν σου τύχει στραβή που εκεί θες να σκάσεις 2-3000.Εκει οι ασφάλειες κοπανανε και ζητάνε 1500+€ το χρόνο με μεγάλες απαλλαγες οπότε δεν ξέρεις αν σε συμφέρει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Το θέμα είναι για νοσοκομειακη περίθαλψη αν σου τύχει στραβή που εκεί θες να σκάσεις 2-3000.Εκει οι ασφάλειες κοπανανε και ζητάνε 1500+€ το χρόνο με μεγάλες απαλλαγες οπότε δεν ξέρεις αν σε συμφέρει Αν δεν κάνω λάθος ιδιωτικές ασφάλειες έχουν διάφορα προγράμματα τα οποία προσφέρουν κάλυψη κι από δημόσιο κι από ιδιωτικό νοσοκομείο. Επίσης χωρίζονται ανάλογα με την συμμετοχή για ιδιωτικά μόνο, στα δημόσια όχι. Πχ να έχεις συμμετοχή 300, 1500, 3000, 10000 euro για νοσηλεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Όσο μικρότερη είναι αυτή η συμμετοχή (σε ιδιωτικά) τόσο μεγαλύτερο είναι το ποσό που θα πρέπει να πληρώνεις κάθε χρόνο. Για τα 1500+ euro το χρόνο που λες έχεις συγκεκριμένο παράδειγμα ή γενική εκτίμηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα