idomeneas7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Σιγουρα ειναι μουφα επειδη τις διαφημιζουν διαφοροι ξοφλημενοι σε ντεκαντανς καναλια, ομως το'χει χαψει κανενος η μάνα ή ο μπαρμπας να μας πει που είναι ο λάκκος της φαβας? Με τρωει η περιεργεια. 2
leonidas_fs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Απόσο γνωρίζω δεν είναι και τόσο μούφα. Ο λάκκος είναι οτι μπορεί να μην την χρειαστείς ποτε, και τζάμπα να δώσει τα 100-200 ευρω τον χρόνο. Το καλό είναι οτι σε περίπτωση που πονάει το κεφάλι σου τρομερά, ή πονάει πολύ η κοιλιά σου κτλ, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις 2-3-4 ώρες στην αναμονή ενος κρατικού νοσοκομείου. Θα πας στην ιδιωτική κλινική που συνεργάζεται η εκάστοτε κάρτα υγείας και θα ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα. Βέβαια για πιο περίπλοκα περιστατικά (εγχειρήσεις κτλ ) δεν ξέρω τι παίζει. Δεν είναι άσχημο σαν ιδέα, απλά παίζει να μην την χρησιμοποιήσεις ποτέ. Εγω π.χ είμαι 26 και εχω πάει σε νοσοκομείο 1-2 φορες και αυτές πριν πολλά χρόνια. Οπότε εαν την αγόραζα πέρυσι, θα είχα δώσει τζάμπα τα χρήματα. 1
David20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Απόσο γνωρίζω δεν είναι και τόσο μούφα. Ο λάκκος είναι οτι μπορεί να μην την χρειαστείς ποτε, και τζάμπα να δώσει τα 100-200 ευρω τον χρόνο. Το καλό είναι οτι σε περίπτωση που πονάει το κεφάλι σου τρομερά, ή πονάει πολύ η κοιλιά σου κτλ, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις 2-3-4 ώρες στην αναμονή ενος κρατικού νοσοκομείου. Θα πας στην ιδιωτική κλινική που συνεργάζεται η εκάστοτε κάρτα υγείας και θα ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα. Βέβαια για πιο περίπλοκα περιστατικά (εγχειρήσεις κτλ ) δεν ξέρω τι παίζει. Δεν είναι άσχημο σαν ιδέα, απλά παίζει να μην την χρησιμοποιήσεις ποτέ. Εγω π.χ είμαι 26 και εχω πάει σε νοσοκομείο 1-2 φορες και αυτές πριν πολλά χρόνια. Οπότε εαν την αγόραζα πέρυσι, θα είχα δώσει τζάμπα τα χρήματα. Επειδη το εψαξα λιγο,δεν αξιζει....Πραγματι γλυτωνεις χρονο γιατι εξοικονομεις τρελο χρονο αναμονης(κατα τα λεγομενα τους),απ την ωρα ομως που θα πας σε κλινικη που θα σε υποδειξουν αυτοι ,και εφ οσον δεν πληρωσεις τιποτε, (παλι κατα τα λεγομενα τους) στην εξεταση ,τοτε οκ...Απο την ωρα ομως που θα τελειωσει η εξεταση και θα αρχισει η θεραπεια-εγχειρηση-νοσηλεια και ολα τα σχετικα,τοτε ετοιμασου για ξηλωμα....Γλυτωνεις μονο πολυτιμο χρονο, και οταν πας σε κλινικη για αναλυσεις ουρων αιματος κλπ κλπ πληρωνεις ελαχιστα (οσα θα δινες αν ησουν ασφαλισμενος σε ΙΚΑ) και παλι ομως κατα τα λεγομενα τους !!!! (θελω να τονισω αυτο που λενε αυτοι,δεν ξερω αν παιζει παγιδουλα).... Και τα 100-120 τα ακουμπας αβερτα,μην το ξεχναμε.. Κατ εμε δεν θα πηγαινα με τιποτε σε τετοια προγραμμα,αν το καλοσκεφτεις μονο χρονο γλυτωνεις... Και εξεταση να σε κανει πχ ορθοπεδικος,(συμβεβλημενος με αυτους φυσικα),,(οχι αν πας σαν εκτακτο,αλλα προγραμματισμενο ραντεβου)τοτε ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.. Ασυμφορο στο φουλ λεμε.Ακουγοταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο,αλλα με την καμια.Πηγα, ρωτησα ,εμαθα και σαλταρα. Απαντωντας στο αν ειναι απατη ή οχι...Δεν ειναι απατη,αφου σε εξηγουν την κατασταση,αλλα ειναι ακρως αντι οικονομικο. 1
bluesattack Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ειναι μια εναλλακτικη , συνηθως για καποιον που δεν εχει αλλη ασφαλιση , εξασφαλιζοντας καποια πραγματα για ενα σχετικα μικρο ποσο που μπορει καποιος , ακομα και αν δυσκολευεται, να το δωσει χωρις μεγαλο ζορι.Δεν ξερω τι περιλαμβανουν αλλα αν σκεφτει κανεις οτι για μια απλη επισκεψη σε γιατρο μπορει να σκασει καποιος χαλαρα ενα 50αρι.. Το καλό είναι οτι σε περίπτωση που πονάει το κεφάλι σου τρομερά, ή πονάει πολύ η κοιλιά σου κτλ, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις 2-3-4 ώρες στην αναμονή ενος κρατικού νοσοκομείου. Θα πας στην ιδιωτική κλινική που συνεργάζεται η εκάστοτε κάρτα υγείας και θα ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα. Και αυτο βασικα.
David20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ειναι μια εναλλακτικη , συνηθως για καποιον που δεν εχει αλλη ασφαλιση , εξασφαλιζοντας καποια πραγματα για ενα σχετικα μικρο ποσο που μπορει καποιος , ακομα και αν δυσκολευεται, να το δωσει χωρις μεγαλο ζορι.Δεν ξερω τι περιλαμβανουν αλλα αν σκεφτει κανεις οτι για μια απλη επισκεψη σε γιατρο μπορει να σκασει καποιος χαλαρα ενα 50αρι.. Και αυτο βασικα. Για καποιον που δεν εχει ασφαλιση υπαρχει εναλλακτικη,Κοινωνικο Ιατρειο Θεσσαλονικης λεγεται(δεν ξερω τι παιζει σε αλλες πολεις) και ειναι δωρεαν για ανεργους-ανασφαλιστους κλπ...Και οταν δεν εχουν ειδικοτητα που θες σε στελνουν αυτοι στην ειδιοκοτητα που χρειαζεσαι δωρεαν...και φαρμακα δινουν δωρεαν (δεν τα χουν ολα δυστυχως)....Η εναλλακτικη της καρτας υγειας ειναι πανακριβη.Σκεψου ,το γραψα παραπανω αν θες πχ ορθοπεδικο για προγραμματισμενο ραντεβου τοτε πληρωνεις,οπως σε ιδωτη...Που ειναι η εναλλακτικη κολλητε; Εντελως φιλικα σε μιλαω φυσικα. Μαλλλον διαβασες βιαστικα οτι εγραψα παραπανω,ναι;Δεν τρεχει τιποτε..Οκ Το αντιτιμο μεγαλο ειναι δυστυχως (οσον αφορα τις καρτες υγειας )για πολλους απο μας.
bluesattack Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Tα πραγματα ειναι απλα.Προσφερει κατι , οτι προσφερει , για σχετικα χαμηλη τιμη .Ο καθενας κρινει αν ειναι vfm αυτο .Βαριεμαι να εμπλακω σε καποια ιδεολογικοπολιτικη διαμαχη , οπου οι κακοι θα ειναι αυτοι που δεν το βρισκουν μουφα ενω οι καλοι-κοινωνικα ευαισθητοι αυτοι που θα λενε για κοινωνικα ιατρεια, παντοπωλεια , φιλανθρωπικες οργανωσεις κλπ.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 εδω δεν εχουν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και αν εχουν της λουτσας οι αυτοαπασχολουμενοι και ελευθεροι επαγγελματιες πρωην τεβε οαεε που πληρωνουν 800-1000 το διμηνο κοντα στα 6000 ευρω το χρονο και ειναι για φουντο το ταμειο, ειναι δυνατον με 200 ευρω το χρονο να εχει κανεις υγεια ολο το χρονο? μαλακες ειναι οι αλλοι που πληρωνουν σε ιδιωτικες ασφαλειες για οσους τα εχουν βεβαια σχεδον τα διπλα οσο δυο ελευθεροι επαγγελματιες του οαεε? 2
David20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 1)Tα πραγματα ειναι απλα.Προσφερει κατι , οτι προσφερει , για σχετικα χαμηλη τιμη .2)Ο καθενας κρινει αν ειναι vfm αυτο 3).Βαριεμαι να εμπλακω σε καποια ιδεολογικοπολιτικη διαμαχη , οπου οι κακοι θα ειναι αυτοι που δεν το βρισκουν μουφα ενω οι καλοι-κοινωνικα ευαισθητοι αυτοι που θα λενε για κοινωνικα ιατρεια, παντοπωλεια , φιλανθρωπικες οργανωσεις κλπ. 1) Δεν ειναι χαμηλη η τιμη δυστυχως οπως ξαναλεω για τριτη φορα. 2)Συμφωνω απολυτα,το κρινω κατα την γνωμη μου ακριβο για αυτα που προσφερει. 3)Και ποιος σε ειπε οτι γραφω για να ανοιξω πολιτικη και ιδεολογικη διαμαχη;;;;Ανελυσε μου πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα. Δεν το παιζω ουτε ευαισθητος ουτε κακος...Ανοιξε ενα θεμα ο ts και απανταμε την γνωμη -αποψη -εκτιμηση μας... Αν τωρα εσενα σε πειραζει που εδωσα μια εναλλακτικη, η οποια ειναι δωρεαν τοτε δεν εχω να πω τιποτε.. Εσενα λοιπον που σε αρεσει η εναλλακτικη της δικης σου αποψης ,τοτε καλα κανεις. Και επειδη δεν καταλαβες και παλι, δεν ειπα οτι ειναι μουφα,ειπα οτι δεν αξιζει τα λεφτα του.Διαβαζε καλα ενα κειμενο πριν βιαστεις να απαντησεις.Και παλι εντελως φιλικα.
bluesattack Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Το αντιτιμο μεγαλο ειναι δυστυχως (οσον αφορα τις καρτες υγειας )για πολλους απο μας. Μιλαμε για κατι συγκεκριμενο.Ειπε κανεις να μην ψαξει αν υπαρχει κοινωνικο ιατρειο η αν και ποτε τον καλυπτει η ασφαλιση ακομα και σαν ανασφαλιστο η το voucher η δεν ξερω γω τι αλλο ? Εξαλλου δεν ρωτησε ο ts τι τον συμβουλευουμε για την ασφαλιση και την περιλθαψη του.Ρωτησε γενικοαοριστα για τις καρτες.
David20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μιλαμε για κατι συγκεκριμενο.Ειπε κανεις να μην ψαξει αν υπαρχει κοινωνικο ιατρειο η αν και ποτε τον καλυπτει η ασφαλιση ακομα και σαν ανασφαλιστο η το voucher η δεν ξερω γω τι αλλο ? Εξαλλου δεν ρωτησε τι τον συμβουλευουμε για την ασφαλιση και την περιλθαψη του.Ρωτησε γενικοαοριστα για τις καρτες. Ναι ,και εγω ,οπως και αλλοι απαντησαμε για καρτες.Δεν ειπε κανεις να μην ψαξει για οτιδηποτε αλλο. Απαντησα ομως σε ολες τις ερωτησεις (ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ) και οι δικες σου απαντησεις(περαν του οτι κατι εγραψες πραγματι) ηταν να σχολιασεις ,οτι "βαριεσαι να συζητησεις για ιδεολογικοπολιτικες διαμαχες,"χωρις να με απαντησεις σε οτι κι αν σε ρωτησα...Η δικη μου προθεση ηταν να απαντησω στον φιλο που ρωτησε για καρτες.Σε μενα γιατι δεν απαντας;Πετας μια φραση και μετα το περνας στο ντουκου; Οπως καταλαβες δεν μπορεις να με κανεις καμια υποδειξη για τιποτε.Ουτε οτι βγηκα off topic ,αντιθετα μαλλον εσυ βγηκες,ουτε ομως με απαντησες σε ερωτηση μου..Ειναι η ερωτηση (3)Να στην υπενθυμισω παλι,ή θα κανεις ενα κοπο να διαβασεις; Να σε υπενθυμισω ,αν και αρχισα να κουραζομαι,οτι δεν ειμαι για να κανω διαφημιση ουτε αντιπροσωπω καποιον Κοινωνικο Φορεα. Το λεω σε περιπτωση που βιαστεις παλι να βγαλεις συμπερασμα πριν διαβασεις οσα εγραψα. ΥΓ Περιμενω την απαντηση σου στην ερωτηση (3). 1
bluesattack Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Και αν δεν εχει κοινωνικο ιατρειο ? Ποιος θα τον κοιταξει ? Ο Φουφουτος ? Γιατι δεν απαντας εσυ σε αυτη την ερωτηση πρωτα ?
David20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Και αν δεν εχει κοινωνικο ιατρειο ? Ποιος θα τον κοιταξει ? Ο Φουφουτος ? Γιατι δεν απαντας εσυ σε αυτη την ερωτηση πρωτα ? Σε ειπα και πριν,στην πολη μου υπαρχει,δεν ξερω τι παιζει σε αλλες πολεις.Πολλοι δημοι εχουν προγραμματα.Δεν θα δωσω εγω την λυση. Πότε δεν απαντησα σε ερωτηση σου; Και γιατι με ρωτας σαν να φταιω εγω αν δεν υπαρχουν Ιατρεια κλπ κλπ; Δεν λεγομαι Αντωνης Σαμαρας ,σε περιπτωση που μπερδευτηκες.
bluesattack Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα δωσω εγω την λυση. Σιγουρα ? Γιατι λιγο πριν φαινοσουν οτι εχεις τις λυσεις
David20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Σιγουρα ? Γιατι λιγο πριν φαινοσουν οτι εχεις τις λυσεις Αν θες να το περασουμε στην ειρωνεια και να ταλαιπωρουμε κοσμο εχει καλως. Αποκομισες χωρις να διαβασεις καν ,λαθος συμπερασματα. Αφου αυτο αντιλαμβανεσαι και αυτο διαπιστωσες ,δεν μπορω να κανω κατι.
DrLo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Κατ εμε δεν θα πηγαινα με τιποτε σε τετοια προγραμμα,αν το καλοσκεφτεις μονο χρονο γλυτωνεις... Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό. Το όλο ζήτημα είναι ότι οι κάρτες είναι απλά ένα τρόπος να πουλήσουν άλλες υπηρεσίες που ίσως να μην τις χρειάζεται κάποιος ή να ήταν καλύτερο να τις αγοράσει από αλλού. Πληρώνεις δηλαδή, πέρα από ότι μπορεί να σου φανεί πραγματικά χρησιμο, για να σε πλησιάσει κάποιος να σου πουλήσει κάτι. Αν το καλοσκεφτείς είναι σαν να παίρνεις εσύ σε κάποια εταιρεία που προμοτάρει συνδέσεις κινητών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα