Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με προγραμμα!

StelikosV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια!Πριν λιγο καιρο αγορασα ενα macbook air και δεν ξερω να το χειριζομε πολυ καλα!Περασα καταλαθος ενα προγραμμα που ηταν για windows!Το mac φυσικα δεν το δεχτηκε αλλα μου εχει δημιουργηθει ενα θεματακι!Ανοιγω το mac και ολα κομπλε!Καθε φορα ομως που το κλεινω μου βγαζει ενα κειμενο το οποιο λεει:Do you want to continue the instalation?Press yes or abort!Δν μπορω να πατισω τιποτα γιατι το ποντικι και το πληκτρολογιο ειναι νεκρα!Μετα απο 10 δευτερα σβηνει κ οταν θα το ξανανοιξω σαν μη συμβαινει τιποτα!Εχω βαλει και το app cleaner αλλα δν εκανε τιποτα!Μηπως ξερει ρε παιδια καποιος να με βοηθησει?Κανει να βαλω καποιο macaffee?

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε καλημέρα, δεν νομίζω ότι το προγραμματάκι που πήγες να περάσεις σου έκανε τη "ζημιά", ίσως είναι κάτι άλλο. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Δες λίγο τι έχεις βάλει επάνω στο mac σου ως 3rd part app.

Application του τύπου antivirus δε χρειάζεσαι φυσιολογικά, εκτός σε πολύ πολύ σπάνια περίπτωση αν κόλλησες κάποιο worm, τα οποία σε os x είναι συγκεκριμένα.

Λοιπόν, κοίτα λίγο τα apps σου, δες αν είναι κάποιο mounted μόνιμα, δες λίγο στα Login Items (από System Preferences->User Groups...) και μιλάμε.

Αν είναι πρόγραμμα για windows εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσες να το εγκαταστήσεις, θα σου έλεγε ότι δεν ανοίγει/δεν εγκαθίσταται το πρόγραμμα (αν είναι exe το αρχείο) και τέλος. Έχεις Parallels? 

Αν έχεις parallels το ποντίκι και το πληκτρολόγιο αγκαζάρονται μέσα μέχρι να επιλέξεις να βγουν. Για κάτι τέτοιο μου ακούγεται. 

Μετά δες τα Login Items (Δηλαδή εκεί στους χρήστες) στο tab που γράφει Login Items δες λίγο ποια προγράμματ ξεκινάνε κατά το φόρτωμα  του Λ.Σ.. Ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάποιο λογισμικό που "γαντζώθηκε" στα Login Items!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...