Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν 2,5αρη εξωτερικό δίσκο 2tb, τον οποίο τον έχω για backup των δεδομένων μου και θέλω επίσης να τον χρησιμοποιήσω και σαν συμπληρωματικό του ssd δίσκου που έχω στο pc μου, με σκοπό να αποθηκεύονται στον εξωτερικό τα μεγάλα αρχεία, δηλαδή downloads, torrents, βίντεο, μουσική κτλ.

Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι μονίμως προστατευμένο το backup μου από ιούς και οποιασδήποτε μορφής παρέμβαση που θα μπορούσε να δεχτεί μέσω διαδικτύου ή μέσω της σύνδεσής του σε έναν μολυσμένο υπολογιστή.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κατι που να το προστατεύει απόλυτα και απο τα πάντα , αυτο που μπορείς να κάνεις ειναι να βάλεις ενα καλο antivirus και ενα scan 2 3 φορές την εβδομμάδα αν ανησυχείς τοσο πολύ με 2 προγράμματα για trojans οπως malwarebytes και adwcleaner

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κατι που να το προστατεύει απόλυτα και απο τα πάντα , αυτο που μπορείς να κάνεις ειναι να βάλεις ενα καλο antivirus και ενα scan 2 3 φορές την εβδομμάδα αν ανησυχείς τοσο πολύ με 2 προγράμματα για trojans οπως malwarebytes και adwcleaner

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ούτε αν κλειδώσω τον φάκελο με τα αρχεία θα είναι προστατευμένα;

Antivirus αν αφήσω το defender των windows είναι καλό;

Δημοσ.

Μπορείς να τον κλειδώνεις ναι αλλα αν μπει καποιος ιός / trojans ίσως να μην παίζει και μεγάλο ρόλο το κλείδωμα μην το πολύ ψάχνεις πάρε καποιες κλασσικές προφυλάξεις οπως ολοι , και εγω το defender των windows εχω ειναι αρκετά καλο

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να τον κλειδώνεις ναι αλλα αν μπει καποιος ιός / trojans ίσως να μην παίζει και μεγάλο ρόλο το κλείδωμα μην το πολύ ψάχνεις πάρε καποιες κλασσικές προφυλάξεις οπως ολοι , και εγω το defender των windows εχω ειναι αρκετά καλο

Γνωρίζεις αν με το κλείδωμα προστατεύει και τις εικόνες/βίντεο από την προβολή/αναπαραγωγή τους όταν συνδέσουμε τον δίσκο π.χ. σε τηλεόραση;

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω αυτο αλλα ανάλογα τι ενοείς κλείδωμα , εφόσον τα αρχεία σου ειναι online ουσιαστικά δηλαδή οταν λειτουργεί το pc και ο δίσκος έχεις πρόσβαση ενοω σε αυτον και δεν ειναι κλειστός οτι κλείδωμα και να έχεις ειναι ανα πάσα στιγμή εκτεθιμένα σε οτιδήποτε , για αυτο πάρε τις κλασσικές προφυλάξεις και μην αγχώνεσαι περεταίρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...