te0ne Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχει καποιο e-commerce CMS το οποιο να επιτρεπει με καποιο module η οτιδηποτε να υπαρχουν πολλα διαφορετικα καταστηματα (multi-store) και το καθε καταστημα να εχει ξεχωριστα στοιχεια συνδεσης, ξεχωριστα αναλυτικες πληροφοριες και γενικα να παρουσιαζεται σαν ενα ξεχωριστο commerce website ενω θα τρεχουν πανω στην ιδια πλατφορμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
nucleus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 To Magento υποστηρίζει multi-store αν και η διαχείριση γίνεται από ένα κεντρικό σημείο. http://magento.com/ Και το nopCommerce το υποστηρίζει με ανάλογο τρόπο με το παραπάνω. http://www.nopcommerce.com/ Καλό ψάξιμο. 1
te0ne Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 καποιος αλλος που να εχει χρησιμοποιησει καποια παρομοια εφαρμογη;
Xvipes Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Και το prestashop υποστηρίζει multistore. 1
ppschrs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ έχω χρησιμοποιήσει το cs cart. Έκανε όμως κάποια μπερδέματα και αναγκάστηκα να τα ξεχωρίσω. Αν τα σαιτ σου έχουν παρόμοια προϊόντα μεταξύ τους μπορεί και να είναι οκ. Εμεις ανεβοκατεβάζαμε προϊόντα με csv αρχείο και είχαμε 15000 κωδικούς όμως. Μπερδευόταν στο κάθε προϊόν που είχες σε παραπάνω από 1 σαιτ. Επίσης το google διάβαζε για ένα σαιτ τα brands του άλλου. Πάντως το cs cart είναι καλή λύση σε λειτουργικότητα. Πονάει λίγο στο SEO. Δες εδώ και το σαιτ και αν αποφασίσεις να πας σε cs cart (το οποίο δεν είναι δωρεάν αλλά και το prestashop τα ίδια μου είχε στοιχίσει με τα πρόσθετα που έπρεπε να αγοράσω) και χρειαστείς βοήθεια, μίλα μου.
te0ne Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω και θα επικοινωνήσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα