tsigiax Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 αχιζει να αγορασω το sony xperia z2 ? το πωσο που διαθετω ειναι max 350 ευρω !
GianniSM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Έχει γίνει αυτή η συζήτηση αρκετές φορές. Επισυνάπτω μια απάντηση μου για το θέμα και έναν σύνδεσμό που παραπέμπει σε ανάλογη εις βάθος συζήτηση του θέματος Η άποψη μου, και παρόμοια συζήτηση θα δεις στον πιο κάτω σύνδεσμο Υπέρ G3Οθόνη, αφού σε ίδιες διαστάσεις παίρνεις μεγαλύτερη οθόνη και ψηλότερη ανάλυσηΛίγο γρηγότερο επεξεργαστή, (2.5-2.3)infrared (κάνεις τηλεχειριστήριο το τηλ σου)Σαφώς καλύτερη κάμερα ειδικά στο σκοτάδι λόγω laser focus και dual led & οπτική σταθεροποίηση. wireless charging supportΠολύ καλή υποστήριξη, ήδη πήρε Lollipop, και procordia serviceΠολύ καλής ποιότητας ηχείοΕμφάνιση (υποκειμενικό αυτό)Αποσπώμενη μπαταρίαΚαλύτερο UIΥπέρ Ζ23.200MA μπαταρία, το ισχυρότερο του σημείο, η καλύτερη μπαταρία που κυκλοφορείΠιστοποίηση ΙΡ58, για αντοχή στο νερό και στην σκόνη, αν και σε τεστ που έγιναν στο G3 αφήνοντας το 2 ώρες σε νερό μια χαρά δούλευε μετάStereo speakers3G ram, αν και ακριβότερα υπάρχει και στο G3, με 32G αποθηκευτικό χώρο.Η επιλογή δική σουhttp://www.insomnia.gr/topic/555595-lg-g3-vs-xperia-z2/
tsigiax Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 το κινητο το θελω αποκληστηκα για browser πιο πρωτεινης για αυτην την χρηση?
GianniSM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 το κινητο το θελω αποκληστηκα για browser πιο πρωτεινης για αυτην την χρηση? Ξεκάθαρα το G3 λόγω μεγαλύτερης και ψηλότερης ανάλυσης της οθόνης. Το Ζ2 έχει ίδιες διαστάσεις αλλά μικρότερη οθόνη.
lillen Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Για να ζητάς πληροφορίες για Ζ2 σημαίνει ότι το γουστάρεις εμφανισιακά, μην κολλάς χτυπά το, ειναι τούμπανο κινητό σε καλή τιμή. Μόνο και μόνο για την μπαταρία του που ξεχνάς να το φορτίσεις τα λέει όλα. Και εγώ όταν έψαχνα για κινητό της προάλλες το Z2 ήταν ψηλά στην λίστα μου.
nikath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μάγκες και γω το σκέφτομαι z2 και G3 μεγάλο δίλλημα
gravenas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Για να ζητάς πληροφορίες για Ζ2 σημαίνει ότι το γουστάρεις εμφανισιακά, μην κολλάς χτυπά το, ειναι τούμπανο κινητό σε καλή τιμή. Μόνο και μόνο για την μπαταρία του που ξεχνάς να το φορτίσεις τα λέει όλα. Και εγώ όταν έψαχνα για κινητό της προάλλες το Z2 ήταν ψηλά στην λίστα μου. Z2 και Ζ3 πραγματικά έχουν δυνατή μπαταρία που ξεχνάς να τα φορτίσεις .
qsis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Έχει γίνει αυτή η συζήτηση αρκετές φορές. Επισυνάπτω μια απάντηση μου για το θέμα και έναν σύνδεσμό που παραπέμπει σε ανάλογη εις βάθος συζήτηση του θέματος... έχεις πάθει ψύχωση με το g3 και το πετάς ακόμα και σε θέμα που δεν έχει σχέση ή κανείς δε ρώτησε για αυτό (και φυσικά κάθε φορά μεροληπτεις υπέρ του lg μην αναφέροντας όλα τα θετικά του αντιπάλου του ακριβώς ως έχουν) @ts στο θέμα μας, ναι αξίζει τα λεφτά του το z2 εφ'όσον σου αρέσει σα τηλέφωνο και σε ενδιαφέρει , προσωπικά κι εγώ μόνο αυτό θα κοιτούσα τώρα γιατί μου αρέσει και εμφανισιακά και μου φαίνεται πιο ποιοτικό σε σχέση με οτιδήποτε παίζει σε αυτά τα λεφτά υπολόγισε όμως ότι πέρα από το ίδιο το κινητό να δώσεις άλλα 25€ να πάρεις το μαγνητικό του φορτιστή, αξίζει με τα χίλια και θα σου είναι πολύ πιο εύχρηστο από το να ανοίγεις καθημερινά τα το καπάκι για να συνδέσεις το καλώδιο
GianniSM Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 έχεις πάθει ψύχωση με το g3 και το πετάς ακόμα και σε θέμα που δεν έχει σχέση ή κανείς δε ρώτησε για αυτό (και φυσικά κάθε φορά μεροληπτεις υπέρ του lg μην αναφέροντας όλα τα θετικά του αντιπάλου του ακριβώς ως έχουν) @ts στο θέμα μας, ναι αξίζει τα λεφτά του το z2 εφ'όσον σου αρέσει σα τηλέφωνο και σε ενδιαφέρει , προσωπικά κι εγώ μόνο αυτό θα κοιτούσα τώρα γιατί μου αρέσει και εμφανισιακά και μου φαίνεται πιο ποιοτικό σε σχέση με οτιδήποτε παίζει σε αυτά τα λεφτά υπολόγισε όμως ότι πέρα από το ίδιο το κινητό να δώσεις άλλα 25€ να πάρεις το μαγνητικό του φορτιστή, αξίζει με τα χίλια και θα σου είναι πολύ πιο εύχρηστο από το να ανοίγεις καθημερινά τα το καπάκι για να συνδέσεις το καλώδιο Υπάρχει κάποιο θετικό που δεν ανέφερα; αν ναι ελέυθερα να το προσθέσεις. Πάντως το GSMarena συμφωνεί μαζί μου
tsigiax Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 βρηκα αυτο http://www.ebay.com/itm/Magnetic-Charging-Cable-Charger-W-LED-Indicator-For-Sony-Xperia-Z3-Z2-Z1-Salabl-/201201433149?pt=AU_MobilePhoneAccessories&var=&hash=item2ed88a3a3d αμα το συνδεσω σε εναν φορτιστει usb θα κανει την δουλια του?
qsis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ναι λογικά θα δουλεύει μια χαρά και δε θα σε περιορίσει σε περίπτωση που θες να πάρεις κάποιο μελλοντικό Sony, γιατί ενώ το βύσμα που μαγνητιζει είναι το ίδιο, το πάχος της κάθε βάσης διαφέρει, ανάλογα το μοντέλο Πάντως πάρε κάτι γιατί είναι μανουρα το καθημερινό άνοιξε κλείσε, άσε που μπορεί να υπάρχει και φθορά που να μειώσει την αξιοπιστία της αδιαβροχοποίησης Η βαση είναι πολύ ακριβή πάντως γιατί και αυτή ενα καλώδιο είναι στην ουσία, απλα έχει την ευκολία ότι το ακουμπας επάνω όπως κάνεις και με το σταθερό σου ασύρματο που φαντάζομαι ότι έχεις στο σπίτι και λόγω της καλής αυτονομίας, αυτό θα το κάνεις μόνο κάθε φορά που θα πηγαίνεις για ύπνο. επίσης δεν είναι και πολύ πιο αργή από την κλασική φόρτιση με καλώδιο, μικρή η διάφορα που όπως είπα δεν απασχολεί αν φορτίζεις προληπτικά κάθε φορά που πας για ύπνο
nikath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι πάντως ότι και τα δυο μου αρέσουνε και δεν έχω κατασταλάξει
tsigiax Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 αξιζει να περιμενω για το samsung galaxy alpha? στα tests που ειδα ηταν πιο καλο!!!
GianniSM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 αξιζει να περιμενω για το samsung galaxy alpha? στα tests που ειδα ηταν πιο καλο!!! 4.7 οθόνη...αυτό θες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα