stel106 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι δεν μπορω να βρω λυση δυστυχως εχω καρτα γραφικων 7970 το dvi με την οθονη του pc παιζει κομπλε η αλλη εξοδος dvi εχω παρει μετατροπεα σε hdmi και 5 μετρα καλοδιο hdmi το συνδεω σε lcd τν και δεν δειχνει η αν κανω καποια κουνηματα το dvi-hdmi μετατροπεα που πιανει πανω στην καρτα δειχνει λιγο αλλα μετα χανεται :/ απλα ειναι κριμα να κανω δοκιμες που κοστιζουν
foutzos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 πάτα το windows button + το "p" για να αλλάξεις μεταξύ των οθονών. βάλε το αναπαραγωγή και των 2 η την επέκταση. διαφορετικά δεξί κλικ > ανάλυση οθόνης στην επιφάνεια εργασίας. Το ίδο κάνω και εγώ με dvi στην βασική οθόνη και το hdmi πάει στη Samsung τηλεόραση. απλά έχω κάρτα γραφικών nvidia. αν δεν δουλέψει πες μου τα ακριβή στοιχεία της κάρτας σου.
stel106 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 πάτα το windows button + το "p" για να αλλάξεις μεταξύ των οθονών. βάλε το αναπαραγωγή και των 2 η την επέκταση. διαφορετικά δεξί κλικ > ανάλυση οθόνης στην επιφάνεια εργασίας. Το ίδο κάνω και εγώ με dvi στην βασική οθόνη και το hdmi πάει στη Samsung τηλεόραση. απλά έχω κάρτα γραφικών nvidia. αν δεν δουλέψει πες μου τα ακριβή στοιχεία της κάρτας σο σορρυ που αργησα η καρτα ειναι asus direct ll top 7970 3giga απλα ενημερωνω το καλωδιο HDMI ειναι 5 μετρα\ και ο ανταπτορας ειναι dvi το HDmi λεω μηπως εχω απωλειες απο καπου γιατι ποτε κανει επαφη και δειχνει στην τηλεοραση ποτε οχι
viper2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 σορρυ που αργησα η καρτα ειναι asus direct ll top 7970 3giga απλα ενημερωνω το καλωδιο HDMI ειναι 5 μετρα\ και ο ανταπτορας ειναι dvi το HDmi λεω μηπως εχω απωλειες απο καπου γιατι ποτε κανει επαφη και δειχνει στην τηλεοραση ποτε οχι Μεςα απο τα windows την βλέπεις την έξτρα οθόνη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα