Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι δεν μπορω να βρω λυση δυστυχως

εχω καρτα γραφικων 7970

το dvi με την οθονη του pc παιζει κομπλε η αλλη εξοδος dvi εχω παρει μετατροπεα σε hdmi και 5 μετρα καλοδιο hdmi το συνδεω σε lcd τν και δεν δειχνει η αν κανω καποια κουνηματα το dvi-hdmi μετατροπεα που πιανει πανω στην καρτα δειχνει λιγο αλλα μετα χανεται :/

απλα ειναι κριμα να κανω δοκιμες που κοστιζουν :)

Δημοσ.

πάτα το windows button + το "p" για να αλλάξεις μεταξύ των οθονών. βάλε το αναπαραγωγή και των 2 η την επέκταση.

διαφορετικά δεξί κλικ > ανάλυση οθόνης στην επιφάνεια εργασίας.

Το ίδο κάνω και εγώ με dvi στην βασική οθόνη και το hdmi πάει στη Samsung τηλεόραση.

απλά έχω κάρτα γραφικών nvidia. αν δεν δουλέψει πες μου τα ακριβή στοιχεία της κάρτας σου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πάτα το windows button + το "p" για να αλλάξεις μεταξύ των οθονών. βάλε το αναπαραγωγή και των 2 η την επέκταση.

διαφορετικά δεξί κλικ > ανάλυση οθόνης στην επιφάνεια εργασίας.

Το ίδο κάνω και εγώ με dvi στην βασική οθόνη και το hdmi πάει στη Samsung τηλεόραση.

απλά έχω κάρτα γραφικών nvidia. αν δεν δουλέψει πες μου τα ακριβή στοιχεία της κάρτας σο

σορρυ που αργησα

η καρτα ειναι asus direct ll top 7970 3giga

απλα ενημερωνω το καλωδιο HDMI ειναι 5 μετρα\

και ο ανταπτορας ειναι dvi το HDmi  λεω μηπως εχω απωλειες απο καπου γιατι ποτε κανει επαφη και δειχνει στην τηλεοραση ποτε  οχι

Δημοσ.

σορρυ που αργησα

η καρτα ειναι asus direct ll top 7970 3giga

απλα ενημερωνω το καλωδιο HDMI ειναι 5 μετρα\

και ο ανταπτορας ειναι dvi το HDmi  λεω μηπως εχω απωλειες απο καπου γιατι ποτε κανει επαφη και δειχνει στην τηλεοραση ποτε  οχι

Μεςα απο τα windows την βλέπεις την έξτρα οθόνη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...