Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγανε δες τη λέει η απλε στο επίσημο σαιτ της για το μηχάνημα σου. Σχετικά με τις θερμοκρασίες που μπορεί να λειτουργήσει. Επίσης αναφέρει ότι είναι απολύτως φυσιολογικές. Αυτό σημαίνει το ανεμιστήρακι και 60C' να φτάσει ο επεξεργαστής, θα έχει χαμηλές στροφές. ..

Θυμάσαι όμως τη γίνετε στις μπίλιες κασσιτερου όμως. ..

Σε ένα συμβατικό λαπτοπ άμα έβλεπε 60C' το ανεμιστήρακι θα βούιζε. .

Όλα καλά μέχρι όσο διαρκεί η εγγύηση μετά θα πρέπει να αγοράσεις το επόμενο μοντέλο. Αυτό συστήνει η απλε και όλοι οι αντιπρόσωποι της.

Και για να σου φτιάξω την διάθεση τα νέα μοντέλα air 2015 δεν θα έχουν καθόλου ανεμιστήρα, φαντάσου τη θα γίνει άμα ανοίξεις youtube σε κανένα από αυτά το καλοκαίρι δίχως βάση με ανεμιστήρα. ..

Βέβαια για όσο καιρό σε καλύπτει η εγγύηση και να καεί στο αλλάζουν τσάμπα. ..

Δημοσ.

βρε μη το πειραζεις ελπιζω μονο μην το ακουμπας πανω σε κουβερτες και τετοια παντα να το εχεις σε σταθερη επιφανεια και να μην κλεινεις τους αεραγωγους 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε επειδή κάνεις ένα κλασσικό λάθος που κάνουν όλοι (και εγώ όταν ήμουν άσχετος με μακ )σου λέω ότι η λύση είναι πολύ απλή.
1) Κάνεις το κλασσικό λάθος να τρέχεις chrome..Γιατί ?? Έχεις τον καλύτερο broswer για εμένα τον σαφάρι,και χρησιμοποιείς chrome ? ΕΓΚΛΗΜΑ.. Ο chrome einai γνωστός temperature killer.. Τον ανοίγεις και ανεβάζει θερμοκρασία 80 βαθμούς για πλάκα.. Χώρια που είναι και battery killer..Νομίζεις ότι κερδίζεις κάτι με το chrome? Eιλικρινά φίλε σε καταλαβαίνω.Κάποτε είχα και 'γώ κόλλημα με το chrome (απορροια δεκαετίας με τα windows) όμως πίεσα τον ευατό μου να συνηθίσω τον safari.. Και έκανα τη μετάβαση.Εκτοτε, δεν γυρνάω πίσω ποτέ ξανά σε chrome. Kαι σκέψου ότι στις παλαιότερες εκδόσεις ο safari ήταν πολύ πιο περίπλοκος απότι σήμερα.. Τώρα στα yosemite ο safari είναι από όλες τις απόψεις + UI ο καλύτερος broswer..Κάνε τη μετάβαση,θα αργήσεις να τον συνηθίσεις 1-2 εβδομάδες αλλά ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα δεις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και πολύ μεγαλύτερη αυτονομία.Σκέψου ότι ο broswer σου ειναι optimized για τον mac σου,δεν υστερεί σε τίποτα.Εκτός των άλλων στον safari θα εκμεταλευτείς και όλα εκείνα τα gestures που προσφέρει τo macos(ειδικά αν χρησιμοποιείς trackpad ή magic mouse θα καταλαβεις).
2) Γιατί έχεις το ανεμηστηράκι τόσο χαμηλά ? Η λύση είναι μία.Σε μένα minimum είναι 1299 και το έχω σταθερά 2500. Κάνε και εσύ το ίδιο και μην ψάχνεις την αιτία της θερμοκρασίας στα tasks και στο kernel.. Εμένα είναι ρέτινα αλλά νομίζω τα fans έχουν ίδια όρια στροφών με το air (1299-6199). 2500 θα το έχεις σταθερά,και εαν κάνεις κάποια απαιτητική εργασία και δεις αύξηση μη φοβηθείς..βάλτο 3000 3500 εσύ θα κρίνεις..Το smc fan control είναι εξαιρετικό tool αν ξέρεις να το χειρίζεσαι και να παίζεις εσύ το ρόλο του θερμορυθμιστή.
Όπως σου είπε και ένας άλλος χρήστης του φόρουμ για αυτά που κάνεις σίγουρα δεν είναι φυσιολογικές θερμοκρασίες..Αρα παίζουν ρόλο τα προγράμματα που τρέχεις..
Από το 2011 που το έχεις, το έχεις καθαρίσει ποτέ? Εχεις αλλάξει πάστα ?

Δημοσ.

To smc fan μου κάνε νούμερα όταν έβαλα το Yosemite. Τώρα άμα έχουν βγάλει κάποιο update καλώς.

Ο safari κάνει κάποια κολλήματα και ασυμβατοτητες (Άσε που αργεί μερικές φορές σαν τον internet explorer και γεμίζει το ίδιο εύκολα spyware - adware links).

Ο κρομ τρέχει γρηγορότερα και έχεις έλεγχο πολύ ποιο εύκολα από αυτά που πάει και τρέχει άλλα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις συστήματος.

Δημοσ.

To smc fan μου κάνε νούμερα όταν έβαλα το Yosemite. Τώρα άμα έχουν βγάλει κάποιο update καλώς.

Ο safari κάνει κάποια κολλήματα και ασυμβατοτητες (Άσε που αργεί μερικές φορές σαν τον internet explorer και γεμίζει το ίδιο εύκολα spyware - adware links).

Ο κρομ τρέχει γρηγορότερα και έχεις έλεγχο πολύ ποιο εύκολα από αυτά που πάει και τρέχει άλλα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις συστήματος.

Και εγώ όταν έτρεχα τις beta εκδοσεις των yosemite το smc μου έκανε από μόνο του κάτι force quit,και γενικά έβγαζε bugs ασυμβατότητα τώρα όμως οκ.. Και ο safari εχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το πως ήταν όμως..Το chrome παραμένει για μένα ram ,battery & temperature killer..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...