ServerStationF1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Έχω ένα Dell inspirion το οποίο είχε φορτιστή στα 65W ο φορτιστής χάλασε βάζω έναν φορτιστή universal και το μήνυμα που μου πετάει είναι πως βάλτε ένα φορτιστή dell 65W ή υψηλότερο και μετά ενώ κράταει την τάση δεν φορτίζει την μπαταρία. Όποιον φορτιστή και να βάλω κάνει τα ίδια. Δοκιμάζω να βάλω έναν φορτιστή Dell στα 90W μου βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα. Ξέρει κανείς τι παίζει θέλει ακριβώς να είναι Dell και να είναι στα 65W ; ή μήπως τα έχει παίξει η φόρτιση της μπαταρίας ;
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 μπορεί να έχει χαλάσει και η υποδοχή του βύσματος φόρτισης τότε,κανονικά με οποιοδήποτε dell έπρεπε να λειτουργεί. Στο δικό μου έχω δοκιμάσει φορτιστή απο alienware M15X(150W)και το είδε κανονικά. το ίδιο συμβαίνει και απο φορτιστές inspiron 3xxxx που έχουν φίλοι.
ServerStationF1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 μπορεί να έχει χαλάσει και η υποδοχή του βύσματος φόρτισης τότε,κανονικά με οποιοδήποτε dell έπρεπε να λειτουργεί. Στο δικό μου έχω δοκιμάσει φορτιστή απο alienware M15X(150W)και το είδε κανονικά. το ίδιο συμβαίνει και απο φορτιστές inspiron 3xxxx που έχουν φίλοι. και εγώ αυτό πιστεύω ότι πρέπει κάτι να έχει πάθει στην φόρτιση. Κρατάει την μπαταρία σταθερή στο 5% δεν την φορτίζει αλλά ούτε την αδειάζει δηλαδή δίνει κανονικά ρεύμα στο Laptop αλλά δεν κάνει φόρτιση μόνο στην αρχή που το βάζεις κάνει πως φορτίζει και μετά σταματάει. Όπως το είπες λογικά θα έπρεπε να παίζει και με διαφορετικό φορτιστή dell.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 όταν το λάπτοπ δεν αναγνωρίζει γνήσιο dell τροφοδοτικό,δεν φορτίζει την μπαταρία και οι επιδόσεις του πέφτουν στο ελάχιστο. Πρόσφατα το εργοστασιακό μου τροφοδοτικό παρέδωσε πνεύμα καθώς αδυνατούσε να φορτίσει την μπαταρία μου όταν έχανε 10-15% και άνω. Μάλιστα μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν έχω συμβατό τροφοδοτικό. Χωρίς μπαταρία πάνω λειτουργούσε κανονικά,τι να πεί κανείς.
irahara Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δες http://www.laptop-junction.com/toast/content/inside-dell-ac-power-adapter-mystery-revealed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα