Alex-V Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα. Εχω ενα lenovo το οποιο εχει προεγκατεστημενα τα 7 home premium και ενα partition με το recovery. Θελω ομως να βαλω καθαρη εγκατασταση των 7 με δικο μου αυθεντικο iso της ιδιας εκδοσης διοτι δεν θελω την σαβουρα που εχει η εταιρεια. Τι πρεπει να κανω για να παρει το κλειδι που εχει το λαπτοπ απτην κατω μερια? Θα το παρει κατευθειαν?
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 όταν σου ζητήσει κλειδί ενεργοποίησης βάζεις αυτό που αναγράφει το αυτοκόλλητο.
Alex-V Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ναι καταλαβα. Θα το παρει ομως? Θα ενεργοποιηθουν? Το λεω επειδη ειναι retail το iso που εχω και οχι oem της lenovo. Η δεν παιζει ρολο?
Bilbo1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 αρκει να κατεβασεις την ιδια εκδοση windows αμα το OEM ειναι home premium να εχεις κατεβασει Home premium γλωσσα και bit δεν εχει σημασια αφου εχεις την ιδια εκδοση εισαι ok επειδη ομως μετα θα θελει drivers θα προτεινα να τους κατεβασεις απο το site της lenovo και να τους βαλεις σε σενα usb stick για μετα το format
Alex-V Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Αρα δεν παιζει ρολο. Ναι ναι ξερω για τους drivers οτι εχω επισκευασει παντα τους επισημους βαζω απο το site της αντιστοιχης εταιρειας. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα