Προς το περιεχόμενο

Sid Meier’s Starships [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sid-Meiers-Starships-feature-672x372.jpg

Sid Meier’s Starships Announced, Coming In Spring 2015, Announcement Trailer Unveiled

H 2K Games και η Firaxis ανακοίνωσαν σήμερα το Sid Meier's Starships.Το Sid Meier's Starships είναι ένα νέο turn-based, περιπετειώδες ανάμεσα στα αστέρια στρατηγικής παιχνίδι και θα κυκλοφορήσει για PC, MAC και iPAD την άνοιξη του 2015.Η 2Κ Games κυκλοφόρησε το πρώτο trailer όπως και τις πρώτες εικόνες του παιχνιδιού.

Screenshots:

2784385-illustration_missionscreen_convo

2784386-illustration_missionscreen_escap

2784387-illustration_missionscreen_fleet

2784388-screenshot_combat_harmonyshot_2.

2784389-screenshot_combat_harmonyvspurit

Announcement Trailer:

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο μου φέρνει στο νου τα Ace Patrol, τα οποία ήταν ευχάριστα και καλοφτιαγμένα, αλλά χωρίς ιδιαίτερο στρατηγικό βάθος και πολύ σύντομα.

Θα το παρακολουθώ με ενδιαφέρον, όμως, η ιδέα ακούγεται καλή και το στοιχείο της εξερεύνησης και της διπλωματίας δείχνει πως δε θα περιοριστούμε στις ξερές μάχες των Ace Patrol.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

12 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει, τελικά, όπως ανακοινώθηκε σήμερα στη διάρκεια συνέντευξης του Sid Meier, και θα κοστίζει 15 δολάρια (δηλαδή, πιθανόν 15 ευρώ σύμφωνα με την ακατανόητη πολιτική εξίσωσης ευρώ και δολαρίου). Πότε ανακοινώθηκε, πότε κυκλοφορεί, τσακ-μπαμ.

Και ένα βίντεο όπου ο ιστορικός ηγέτης και το μέλλον της Firaxis, Meier και Solomon, συζητούν γύρω από τη σχεδιαστική φιλοσοφία του παιχνιδιού:

Δημοσ.

Ρε Sid δεν αφηνεις τις βλακειες με τα διαστημοπλοια να βγαλεις εναν αξιο διαδοχο του Pirates λεω εγω;

Υ.Γ

Ο καθενας με τον καημο του.... :-D

Συγγνώμη για το ΟΤ, αλλα το Pirates ήταν ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ με όλη τη σημασία της λέξης.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε Sid δεν αφηνεις τις βλακειες με τα διαστημοπλοια να βγαλεις εναν αξιο διαδοχο του Pirates λεω εγω;

Υ.Γ

Ο καθενας με τον καημο του.... :-D

Το pirates! :)

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη για το ΟΤ, αλλα το Pirates ήταν ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ με όλη τη σημασία της λέξης.

Οχι απλα παιχνιδαρα...επος ηταν ειδικα αμα σκεφτεις το ποτε βγηκε σε τι πλατφορμες και ειχε ενα βαθος απιστευτο που ακομα και σημερινοι τιτλοι δεν εχουν.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Kι εγώ από εκεί το πήρα, αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμη να το τρέξω, έστω. Ελπίζω να είναι καλό, τα screenshots που είδα μου άρεσαν πολύ, είναι στο στυλ που μου αρέσει, σαν επιτραπέζιο αλλά στον υπολογιστή.

Βγήκε ένα WIT στο RPS για όποιον ενδιαφέρεται, δεν το έχω δει ακόμη επίτηδες για να μην έχω θετική ή αρνητική γνώμη πριν ασχοληθώ για πρώτη φορά.

Δημοσ.

Snoob κάνε link το Beyond Earth και το Starships.

Παίζωντας το ένα, ανοίγει χαρακτηριστικά στο άλλο. π.χ Hybrid affinity κλπ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Aκόμη παλεύω να συμπαθήσω το Beyond Earth. Το περίμενα πώς και πώς, και δεν κατάφερα να μπω καθόλου στο κλίμα. Θα το δω, πάντως. Είχα διαβάσει πως θα "επικοινωνούν" ως ένα βαθμό.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αρχίζω να το μαθαίνω, νομίζω. Θυμίζει αρκετά τα Ace Patrol που είχαν προηγηθεί, αλλά με πλουσιότερο στρατηγικό σκέλος.

Όμορφο είναι, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει ένα στοιχειώδες tutorial. Πήρα μια αποστολή, καλά τα πήγα, διέλυσα μια εχθρική κορβέτα και δύο σμήνη μαχητικών, το μεταγωγικό που συνόδευα φτάνει σώο στη βάση, τα δύο σκάφη μου δεν παθαίνουν καμία ζημιά, όλα καλά. Μου λέει 50% στήριξη από το νέο σύστημα. ΟΚ.

Σε άλλη αποστολή, δύο εχθροί μόνο, νικάω με ζημιές, 70% στήριξη. Πώς και γιατί, δε βλέπω να εξηγεί. Εντάξει το μαθαίνεις στην πράξη, αλλά θα έπρεπε να σε βάζει λίγο στο κλίμα.

Γούστο έχει που αλλάζουν μορφή τα σκάφη και χαρακτηριστικά ανάλογα με τα upgrades. Light μοιάζει, συνολικά, αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...