Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πες τον 16gb μνήμη ram,μη βάλει ποιο λίγα. Αργότερα θα τα χρειαστεί.

Ναι γιατι νομιζεις αυτο θα κοιταξει.Ικανο τον εχω να βαλει και 980 μεσα για να παιζει Lol και να την λεει στους αλλους για τα Fps...

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα να δεις και εγώ άμα είχα λεφτα και μια γερή καβατζα στην άκρη να τρώω δεν θα με νοιαζε.τελικα πήρε

4690k i5

Gpu 970

Corsair rm 1000

Nepton 240M

Corsair 1600 16gb

Corsair graphite 780t

Asus bluray DVD

Rog front base

Rog rager 2

Samsung evo 120gb

Western digital caviar black 3tb

Δημοσ.

χαχαχα ολα αυτα για λολ?

Εκανα συστημα προχθες για τυπου που δεν παιζει παιχνιδια ουτε κανει κατι σοβαρο με x99 socket.Εγω επεμενα τουλαχιστον h97 να μην πληρωνει για μαλακιες αλλα δεν εκανε πισω.Δυστηχως το να εχεις λεφτα δεν σε κανει και εξυπνο.(ηθελε αθορυβο οποτε εκανα σχεδον ιδια συνθεση με το be quiet κουτι που εχει κανει και ο linus :D)

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα να δεις και εγώ άμα είχα λεφτα και μια γερή καβατζα στην άκρη να τρώω δεν θα με νοιαζε.τελικα πήρε

4690k i5

Gpu 970

Corsair rm 1000

Nepton 240M

Corsair 1600 16gb

Corsair graphite 780t

Asus bluray DVD

Rog front base

Rog rager 2

Samsung evo 120gb

Κοντά έπεσα στο τροφοδοτικό!! 1000αρι τελικά..δε ξέρω όμως αν σηκώνει τη σόμπα άνετα. Πες του να το αλλάξει, μισές δουλειές θα κάνουμε;

http://www.skroutz.gr/s/5139767/Corsair-AXi-Series-AX1500i-80Plus-Platinum.html

• Like 2
Δημοσ.

4690k i5

Gpu 970

Corsair rm 1000

Nepton 240M

Corsair 1600 16gb

Corsair graphite 780t

Asus bluray DVD

Rog front base

Rog rager 2

Samsung evo 120gb

Καλή ειναι η σύνθεση,επέλεξε καλά πράγματα ,τωρα με το τι θα παίζει τι θα κάνει δεν μας νοιάζει .

Δημοσ.

Παίζει όλα τα παιχνίδια καινούργια και παλιά και ότι καινούργιο θα βγει εγώ μπορώ να πω πάντως ότι τώρα σα να το ζηλεύω το σύστημα του

Δημοσ.

Με τα λεφτα που εσκασε εννοειται οτι ειναι τουμπανο , αλλα και μουρη να θες να πουλησεις , με τοσα λεφτα να βαλεις 1600αρες μνημες ,δεν ξερω , με ενοχλει ...

Βεβαια να μου πεις μαλλον παιζει λολ χωρις framecap / vsync σε καμια οθονη των 60hz , ΑΛΛΑ εχει rog m/b και gtx970  :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...