Rimotomos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα, Εχω συνδεση ΟΤΕ 24mpbs και εχουμε αγορασει ενα ρουτερ tp link TD-W8970. Καθως δεν γνωριζω πολλα πραγματα.Ψαχνωντας πχ ρυθμισα το iptv κλπ καθως ο ΟΤΕ δεν μπορουσε να με εξυπηρετησει λεγοντας οτι το ρουτερ εφοσον δεν ειναι της εταιριας δν μπορουν να με εξυπηρετησουν με τις ρυθμισεις του καθολου.Tσεκαρα λοιπον τα status Που εμφανιζει η γραμμη τα οποια ειναι παρακατω και αναρωτιομουν ειναι δυνατον να εχω τοσο χαμηλες ταχυτητες?Ταυτοχρονα ερωτηση στην ερωτηση μεταξυ γνωστων μου ειπαν οτι παιζει ρολο η αποσταση απο τον κομβο.Βρηκα το link στο myphone.gr και εκανα τον θεωρητικο ελεγχο που αναφερει για την αποσταση και ειναι αυτος.Και ρωταω το εξης,εφοσον στο adsl2+ λεει 18+ δεν πρεπει κ εγω να φτανω εκει?Συγχωρεστε με αν ειναι "τελειως κουτή" η ερωτηση μου για καποιους αλλα ως εκει φτανουν οι γνωσεις μου.Ευχαριστω εκ των προτερων
jkoukos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Αυτό που βλέπεις είναι το μέγιστο θεωρητικό σε ιδανικές συνθήκες και με SNR 6. Φυσιολογικά με SNR 9, που δίνει ο ΟΤΕ (τώρα έχεις παραπάνω), θα έπρεπε να πιάνεις περίπου 13-14Mbps. Κάνε μια επανεκκίνηση και λογικά θα ανέβει λίγο ο συγχρονισμός. Κατόπιν πάρε τηλέφωνο στην υποστήριξη να σου κατεβάσουν το SNR στο 9.
Rimotomos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για την συμβουλη,Καλεσα στον οτε και με σιγουρια πριν κανει τον ελεγχο μου λεει "ενα λεπτο παρακαλω καθως το σιγουρο ειναι οτι ειναι ηδη 9 γιατι για ολες τις γραμμες ειναι 9 " κ με ρωτησε αν με συμβουλεψε καποιος τεχνικος κ εγω ειπα "ναι" ....ελπιζω να εισαι τεχνικος , Και παλι ευχαριστω,θα με καλεσουν τηλεφωνικος μολις ειναι ετοιμος απο τους τεχνικους θα ενημερωσω με prntscreen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα