Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα. Πάντως δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να έχουν το τελευταίο hardware. Από την στιγμή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου ας έχει και περσινό hardware.  Υπήρχε και το moto g 2014 (που νομίζω είναι καλύτερο) αλλά δεν μπορούσα να δώσω την διαφορά.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η χειρότερη αγορά μου είναι το xperia neo v που πήρα πριν ένα χρόνο μεταχειρισμένο και είχε πολύ lag. Αρχές Δεκέμβρη το έδωσα στον ξαδερφό μου γιατί του είχε χαλάσει το δικό του και πήρα το g2 mini και ησύχασα.

αχαχαα

αποφασισε βρε :P

εκτος απ το ασυρματο τηλεφωνο που εχω ποσταρει σε αυτο το θεμα, αλλη μια κακη και γρηγορη αγορα ειναι ενα κινητο τηλεφωνο αλκατελ, πριν χρονια. και καλα εγχρωμο αλλα μια οθονιτσα τοσο δα μικρη. το μονο καλο πανω του ηταν η μπαταρια, που ακομη και τωρα αν το λειτουργησω θα εχει καλους χρονους ομιλιας/αναμονης.

Δημοσ.

Καρέκλα γραφείου από Praktiker... 

Καθίσαμε 3-4 φορές και μετά την παραχωρήσαμε στη γάτα.  Κάνει κάτι ύπνους επάνω... 12ωρα χτυπάει.

Και ετοιμαζομουν να γραψω ακριβως το ιδιο post.....ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ομως!!!

• Like 1
Δημοσ.

Κανάτα Brita έδινε πικρή γεύση το φίλτρο στο νερό.

Βραστήρας καλή απόδοση αλλά δυστυχώς είναι πλαστικός και όταν ζεσταίνετε παίρνει γεύση και μυρωδιά το νερό

Αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να αρχίσω το κάπνισμα ώστε να χάσω λίγη από την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης...

Θερμόμετρο αυτοκινήτου 4€ από Lidl, ήταν διπλό και μου άρεσε σαν ιδέα να είναι πάνω στο γραφείο και να λέει θερμοκρασία κουτιού και δωματίου, θα το έκανα και mod με μαύρο plexi, δυστυχώς είχε απόκλιση 1.5 με 2 βαθμούς και αργούσε πολύ να αλλάξει θερμοκρασία.

Μονόζυγο πόρτας δυστυχώς ράγισε η ένωση στην κάσα της πόρτας οπότε το έβγαλα.

Κατσαβίδια praxx από praktiker, χάλασαν με την πρώτη βίδα που πήγα να ξεσφίξω και μετά χάλασαν και την βίδα… για πέταμα τελείως.

Bomann κουρευτική  μηχανή την χρησιμοποίησα 3 φορές,  στο τέταρτο κούρεμα τα έφτυσε.. και να μην χάλαγε βέβαια θα κατέληγε στα σκουπίδια με το ζόρι τελείωσα το κούρεμα και τις 3 φορές.

Δημοσ.

Οτιδήποτε turbo-x.(ευτυχως <~10€)

παπι modenas απο ώριμο κάγκουρα.

Ποντίκια/πληκτρολόγια microsoft.

Απο τα άλλα επειδή τα ψάχνω πολυ γενικά ικανοποιημένος είμαι αν και μερικές φορές περίμενα περισσότερα

Δημοσ.

κινεζο παπι σκεπτομενος οτι το ηθελα μονο για 1 χρονο (εφοσον μετα θα επερνα μηχανη) και ειπα καλυτερα να παρω καινουργιο παρα 6-7ετιας στα ιδια λεφτα.Τελικα καλυτερα 10ετιας να επερνα καθως ηταν μονο προβληματα και χειριστο σε αρκετους τομεις αναρτησεις ασφαλεια ταχυτητα και αξιοπιστια(ηταν τζοκερ το αν θα επερνε μπρος.

Ipod touch το χρησιμοποιησα κανα δυμηνο επειδη ειχε ελευνη μπαταρια και οχι ραδιο(απαραδεκτο για συσκευη που η κυρια χρηση ειναι η μουσικη.

Δημοσ.

Κανάτα Brita έδινε πικρή γεύση το φίλτρο στο νερό.

Βραστήρας καλή απόδοση αλλά δυστυχώς είναι πλαστικός και όταν ζεσταίνετε παίρνει γεύση και μυρωδιά το νερό

Αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να αρχίσω το κάπνισμα ώστε να χάσω λίγη από την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης...

Θερμόμετρο αυτοκινήτου 4€ από Lidl, ήταν διπλό και μου άρεσε σαν ιδέα να είναι πάνω στο γραφείο και να λέει θερμοκρασία κουτιού και δωματίου, θα το έκανα και mod με μαύρο plexi, δυστυχώς είχε απόκλιση 1.5 με 2 βαθμούς και αργούσε πολύ να αλλάξει θερμοκρασία.

Μονόζυγο πόρτας δυστυχώς ράγισε η ένωση στην κάσα της πόρτας οπότε το έβγαλα.

Κατσαβίδια praxx από praktiker, χάλασαν με την πρώτη βίδα που πήγα να ξεσφίξω και μετά χάλασαν και την βίδα… για πέταμα τελείως.

Bomann κουρευτική  μηχανή την χρησιμοποίησα 3 φορές,  στο τέταρτο κούρεμα τα έφτυσε.. και να μην χάλαγε βέβαια θα κατέληγε στα σκουπίδια με το ζόρι τελείωσα το κούρεμα και τις 3 φορές.

Εδώ μάλλον ως χάλια αγορά πρέπει να θεωρείς το σπίτι και όχι το μονόζυγο :-)

Ενημερωτικά πάντως αυτά τα μονόζυγα είναι για σπίτια παλιά όπου και οι κάσες ήταν από καλύτερο και ανθεκτικότερο ξύλο αλλά και γινόταν άλλη δουλειά στην τοποθέτησή τους (των πορτών).

Από τότε που βγήκε ο αφρός πολυουρεθάνης (αλλά και τα πορτοπαράθυρα σε τυποποιημένες διαστάσεις) δεν δίνεται ιδιαίτερη σημασία στα ανοίγματα και τις διαστάσεις με το σκεπτικό ότι το κενό θα γεμίσει με αφρό. Προσέγγιση όμως που δεν αντέχει τις γυμναστικές μας ανησυχίες!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ενημερωτικά πάντως αυτά τα μονόζυγα είναι για σπίτια παλιά όπου και οι κάσες ήταν από καλύτερο και ανθεκτικότερο ξύλο αλλά και γινόταν άλλη δουλειά στην τοποθέτησή τους (των πορτών).

Από τότε που βγήκε ο αφρός πολυουρεθάνης (αλλά και τα πορτοπαράθυρα σε τυποποιημένες διαστάσεις) δεν δίνεται ιδιαίτερη σημασία στα ανοίγματα και τις διαστάσεις με το σκεπτικό ότι το κενό θα γεμίσει με αφρό. Προσέγγιση όμως που δεν αντέχει τις γυμναστικές μας ανησυχίες!!!

Το μονόζυγο που έχω στην πόρτα στο πατρικό μου είναι εκεί παραπάνω χρόνια από όσο είμαι εγώ. Το είχε ο dad από το '88
  • Like 1
Δημοσ.

πόσο δίκιο όμως πόσο. στο παλιό σπίτι (δεκαετία του 70 ) οι κάσες δεν έπαθαν τίποτα και είχαν πολύ περισσότερο καιρό ένα μονόζυγο βιδωμένο. στο νέο, μέσα στην εβδομάδα έσπασε όλη η κάσα. βάζουν που βάζουν διογκούμενη πολυουρεθάνη τουλάχιστον δε μπορούν να βάλουν την πυκνή σύσταση των 16 λιβρών;

και όταν τους λες για την πυκνή σύσταση σε κοιτούν σαν εξωγήινο.

• Like 1
Δημοσ.

2 android tv sticks που υποτίθεται ήταν και καλά (mk809III νομίζω) από Κίνα

ΚΑΝΕΝΑ δεν έπαιζε ομαλά αρχεία βίντεο από nas server (stream) σε 1080 (νομίζω είχα σπασίματα και σε 720)

το πρώτο που έκανα δώρο στον κολλητό σταμάτησε να λειτουργεί τον 1ο μήνα, το δεύτερο μετά από ένα χρόνο...

ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά

ΑΜ να τα περιμένεις 2 μήνες

ΑΜ να είναι χάλια

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, η κάσα χάλασε όχι το μονόζυγο, το θεώρησα αποτυχημένη αγορά υπό την έννοια ότι το χρησιμοποίησα λίγους μήνες, δεν είναι εύκολο να αλλάξεις σπίτι ούτε θεμιτό να σακατέψεις όλες τις “κακό φτιαγμένες” κάσες.

• Like 1
Δημοσ.

+1 για τη Matrox Mystique και μετά από αυτή μια άλλη ΑΤΙ AGP συνέχισε το μπαράζ αποτυχημένων αγορών. Ρε τους καημένους τους γονείς που μου έδιναν χρήματα και έπαιρνα μαλακίες...

+1000 για το Xperia L, που είχα πάρει για την γυναίκα μου και τώρα πια το έχει, για να τον παιδεύει, ο πεθερός! Νομίζω κάπου είχα διαβάσει για το συγκεκριμένο ότι είχαν χρησιμοποιηθεί γενικά β' διαλογής υλικά. Έχει τραγική αφή και κάποιες φορές δεν χτυπούσε το ξυπνητήρι!

Ένα monitor/tv της LG. Μια χαρά σαν tv αλλά σαν monitor είχε θέματα με το πως το αναγνώριζαν τα Windows. Έπρεπε μέσω registry να του αλλάξεις το edid για να αποδώσει σωστά τα χρώματα.

Και άλλα άπειρα που θα γράψω μόλις τα θυμηθώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ Havik

Εννοείται φυσικά ότι αστειεύτηκα και δεν είχα καμιά διάθεση να σε προσβάλω.

Τα σπίτια του '60, 70' ήταν (τα περισσότερα) "σκυλιά".

Με εξαίρεση τα υδραυλικά (σιδηροσωλήνες) που ήδη από την δεκαετία του 80 ήθελαν αντικατάσταση όλα τα υπόλοιπα με ελάχιστη φροντίδα (κάνα βαψιματάκι) φτάνουν ακόμα και στο σήμερα.

Τα πιο πρόσφατα, αν και έχουν χαριτωμενιές (τζάκια, πιο όμορφες πόρτες, πιο μοντέρνα μπάνια, κλπ), είναι όλα της "πυρκαγιάς" καθώς αντιπροσωπεύουν την "χρυσή εποχή" της αντιπαροχής όπου όλοι νομίζαμε ότι οι κατασκευαστές "δίνουν με το αζημίωτο"

end of off-topic

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ.

Μια ακουστική κιθάρα Yamaha.

Σαν κιθάρα είναι μια χαρά,η τιμή όμως!!!, τότε δεν είχα κάνει έρευνα αγοράς,με αποτέλεσμα να δώσω 750ευρώ στο νάκα,και μετά απο κάνα μήνα είδα ότι είχε 450 σε γνωστό online κατάστημα..

Απίστευτη ήττα..Μετά απο 6-7 χρόνια ακόμη πονάω όταν το σκέφτομαι. :confused: :fear: :whistle: :X :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...