Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ακριβως! τεχνολογια ετων, την πηρες πριν 1 χρονο ;)

ειδικα για fb θες καλο κινητο πλεον

Φτού φτού στο τωρινό κινητό μου τρέχει πολύ καλά.

Δημοσ.

Συμπατριωτη,μηπως,λεω μηπως ,ειχε καρτα γραφικων,ακαταλληλη για GAMING και εσυ το ελιωσες σε σκληροπυρηνικα games ;;;;Λεω τωρα...Με περασε απ το μυαλο στιγμιαια.

Το δικο μου ,αυτο της υπογραφης ειναι εξαιρετικο αλλα ΟΧΙ ΓΙΑ GAMING.Θα ηταν τουλαχιστον ανοητο απο μερους μου να το ειχα για gaming.....Μηπως εκανες το ιδιο;

Αν ναι λαθος δικο σου οχι της hp.

Αν οχι παω  πασο,τρελο ακυρο.

Αυτο της υπογραφης σου δεν ειναι laptop απ οτι βλεπω .Οκ

μιλάμε για λάπτοπ με i7 και 8670m με upgrade στην ram και στο hdd out of the box.

πρόβλημα δεν είχε από θέμα ψύξης αλλά στα έναλλασώμενα γραφικά που έπεζαν μόνο με τα intel HD.

έδωκα 9κατοσταρικά σχεδόν για μια dota 2 και ζήτημα να έπεξα 10 games.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλη μια "χαζη" αγορα.

Ειδες τα χαρακτηριστικα του πριν το παρεις? Ειδικά την μπαταρια? ;)

Για μένα το λες?
Δημοσ.

920d6f9521b7dac38708eb0cbb8ff83fedc070d2

Tο παραπανω μοντελο. Θυμαμαι πιο ειναι αλλα δεν θα το αναφερω για να μην γκαντεμιασει το thread.

Τεσσερα διαφορετικα ατομα το ειχαμε καποια φεγγαρια, και μας εκανε κουλα ετσι στο ασχετο(σε διαφορετικες χρονικες στιγμες), κυριως η οθονη. Συμπαθω παρα πολυ τα προιοντα της sony ericsson αλλα το συγκεκριμενο δεν θα το ξαναπαιρνα ποτε μου, ακομα και να μου το χαριζανε. 

Και το δικο μου,τα ιδια σκατα!

Δημοσ.

1. Οποιαδήποτε κάρτα γραφικών ATI ή με ATI chipset έχω πάρει, από την επόμενη φορά μόνο Nvidia.

2. Κάτι αμάνικα t-shirts που είχα πάρει πριν 3-4 χρόνια, τα φόρεσα μια φορά και μετά έμειναν στην ντουλάπα.

3. Ο ίδιος φορητός υπολογιστής πωλούνταν με και χωρίς λειτουργικό σύστημα. Τον αγόρασα συνειδητά χωρίς λειτουργικό για να γλιτώσω 50 ευρώ, ενώ μπορούσα να τα δώσω.

4. Αγορά οθόνης 2 εβδομάδες πριν μπω στον στρατό, δεν πρόλαβα να την χαρώ και όταν απολύθηκα, 1 έτος μετά, στα ίδια λεφτά είχαν βγει καλύτερα μοντέλα. Η οθόνη φυσικά μου βγήκε καλή, αλλά αν περίμενα θα έπαιρνα ακόμη καλύτερη.

5. Ένα σετ κατσαβιδιών από τα Lidl.

• Like 1
Δημοσ.

Για το (4) ενταξει,για τεχνολογια μιλάμε.

Και υπομονή να έκανες και να μην την αγόραζες πριν αλλα με τά τον στρατό,πάλι τότε θα έβγαινε μια καλυτερη και ακριβότερη που σε κανα χρονο/μηνες θα ηταβ πιο φθηνή,και παει λεγοντας.

• Like 1
Δημοσ.

Καρέκλα γραφείου από Praktiker... 

Καθίσαμε 3-4 φορές και μετά την παραχωρήσαμε στη γάτα.  Κάνει κάτι ύπνους επάνω... 12ωρα χτυπάει.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι βρε... ;)

Γιατί, η μπαταρία κρατάει 2 μέρες και λίγο παραπάνω. Για αυτά που θέλω τρέχε άψογα χωρίς κολλήματα κλπ και μπορούσα να δώσω μέχρι 150€.

Εγώ πάνωτως (και όσα άτομα έχω ρωτήσει που το έχουν) το θεωρώ καλή αγορά.

Δημοσ.

1. Οποιαδήποτε κάρτα γραφικών ATI ή με ATI chipset έχω πάρει, από την επόμενη φορά μόνο Nvidia.

2. Κάτι αμάνικα t-shirts που είχα πάρει πριν 3-4 χρόνια, τα φόρεσα μια φορά και μετά έμειναν στην ντουλάπα.

3. Ο ίδιος φορητός υπολογιστής πωλούνταν με και χωρίς λειτουργικό σύστημα. Τον αγόρασα συνειδητά χωρίς λειτουργικό για να γλιτώσω 50 ευρώ, ενώ μπορούσα να τα δώσω.

4. Αγορά οθόνης 2 εβδομάδες πριν μπω στον στρατό, δεν πρόλαβα να την χαρώ και όταν απολύθηκα, 1 έτος μετά, στα ίδια λεφτά είχαν βγει καλύτερα μοντέλα. Η οθόνη φυσικά μου βγήκε καλή, αλλά αν περίμενα θα έπαιρνα ακόμη καλύτερη.

5. Ένα σετ κατσαβιδιών από τα Lidl.

Για το (4) ενταξει,για τεχνολογια μιλάμε.

Και υπομονή να έκανες και να μην την αγόραζες πριν αλλα με τά τον στρατό,πάλι τότε θα έβγαινε μια καλυτερη και ακριβότερη που σε κανα χρονο/μηνες θα ηταβ πιο φθηνή,και παει λεγοντας.

Σαφώς, αλλά ένα ολόκληρο χρόνο η οθόνη καθόταν. Ακόμη και όταν έπαιρνα άδειες από τον στρατό, προτιμούσα να τις περάσω με την οικογένειά μου και τους φίλους μου παρά στον υπολογιστή.

Δημοσ.

Γιατί, η μπαταρία κρατάει 2 μέρες και λίγο παραπάνω. Για αυτά που θέλω τρέχε άψογα χωρίς κολλήματα κλπ και μπορούσα να δώσω μέχρι 150€.

Εγώ πάνωτως (και όσα άτομα έχω ρωτήσει που το έχουν) το θεωρώ καλή αγορά.

η μπαταρια πηγαινε για τον φιλο με το mp3 turbo x ;)

η αναφορα της απερισκεπτης αγορας αφορουσε εσενα ;)

καλη αγορα μπορει να ηταν αλλα οπως και να το κανουμε, το hardware του κινητο δε δικαιολογει την τιμη του (για τα περσυνα δεδομενα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...