gdriver Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ένιωθες κάγκουρας για τα φανάρια του, κατόπιν όμως αγοράς; Και όσον αφορά τα προβλήματα που ανέφερες μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο; Το δικό μου , μοντέλο του 2003 με 190000χλμ μέχρι τώρα δεν έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής τίποτα απολύτως από όσα ανέφερες. Μόνο, μία βάση μηχανής αλλάχτηκε πάνω στην 7ετία , επειδή είχε στεγνώσει από λάδι ( είναι υδραυλικές και δεν άλλαξαν το λάδι στην ώρα τους ). όπως έγραψα. ήταν το φθηνότερο μεσαίο τότε και δικαίως. επίσης ένα σετ πληκτρολόγιο-ποντίκι bluetooth της microsoft. μόνο σε windowς περιβάλλον δούλευαν όχι σε bios .επίσης σε διαδικασία εγκατάστασης μετά από format πάλι δε δούλευε επομένως είχα πάντα και ένα με καλώδιο συνδεδεμένο. τελικώς τα έβαλα και τα δύο στην ντουλάπα . πεταμένα γύρω στα 120 ευρώ.
giorgosbretos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μια γεωργιανη σε ενα αλλο studio Θεουλης απλα!!! 3
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εμ, βασικά, trollάρει αυτός χρειαστηκες παραπανω απο μια; εγω ειχα μια που τελικα την πεταξα γτ την βαρεθηκα απλα! κατα τ αλλα δεν ειχε κανενα προβλημα. αυτη που εχω τωρα και τρωει καθημερινη χρηση εδω και 7 χρονια και εχει μοναχα μικροφθορες που δεν επιρεαζουν την χρηστικοτητας της.
tzelen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Πολυμηχάνημα HP Officejet 4500. Για το ανδρικό μόριο. Του βάζεις καινούργια, αυθεντικά μελάνια και σου λέει non original cartridge installed. Καθαρίζεις τις κεφαλές, δουλεύει μερικές ημέρες και σου λέει πάλι το ίδιο. Ο σκάννερ τουλάχιστον δουλεύει, αλλά όταν θέλω να τυπώσω κάτι, χορος της βροχής, σταυρός, βουντού, fingers crossed κτλ 5
Dannie Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Οτι εχω αγορασει απο την τιβι εχει βγει μαπα. 1.Ανατομικα μαξιλαρια τελικα ηταν σαν πετρα σκληρα. 2.Σεντονια και ενω εχω προβλημα και δυσκολευομαι να αγορασω και απο μαγαζι(εχω ευαισθησια δερματικη αν εχει ναυλον μεσα το σεντονι τρελλαινομαι)πηρα απο την τιβι και δεν εκαναν ουτε για ξεσκονοπανα.... Τωρα εχω δει το τραπεζακι που διαφημιζει ο κυριος που εχει τα αεροστοπ στις πορτες τα σουτιεν κ.τ.λ αλλα κατι μου λει οτι θα ειναι μαπα(ασχετα που βλεπεις καποιον και τα χα ακουμπαει πανω κι γραφει)ακομα και η μητερα μου το ειδε για ψευτικο αλλα πραγματικα κατι καλο σε τετοιο στυλ θα ηταν βολικο οταν καθεσαι στο σαλονι και θελεις να φας στο υπνοδωματιο κ.τ.λ.
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Οτι εχω αγορασει απο την τιβι εχει βγει μαπα. 1.Ανατομικα μαξιλαρια τελικα ηταν σαν πετρα σκληρα. 2.Σεντονια και ενω εχω προβλημα και δυσκολευομαι να αγορασω και απο μαγαζι(εχω ευαισθησια δερματικη αν εχει ναυλον μεσα το σεντονι τρελλαινομαι)πηρα απο την τιβι και δεν εκαναν ουτε για ξεσκονοπανα.... Τωρα εχω δει το τραπεζακι που διαφημιζει ο κυριος που εχει τα αεροστοπ στις πορτες τα σουτιεν κ.τ.λ αλλα κατι μου λει οτι θα ειναι μαπα(ασχετα που βλεπεις καποιον και τα χα ακουμπαει πανω κι γραφει)ακομα και η μητερα μου το ειδε για ψευτικο αλλα πραγματικα κατι καλο σε τετοιο στυλ θα ηταν βολικο οταν καθεσαι στο σαλονι και θελεις να φας στο υπνοδωματιο κ.τ.λ. Επιμένεις όμως ε? 4
paylidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Amd Athlon 64 3500+... Ηταν το μονο pc που πεταξα στα σκουπιδια!
Dannie Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Επιμένεις όμως ε? Εχει μονο 15 ευρω θα προτιμουσα βεβαια κατι καλυτερο και ακριβοτερο..ξερεις πιο τραπεζι λεω αυτο που μπαινουν τα ποδια του τραπεζιου κατω απο τον καναπε η το κρεββατι.Οχι αυτο δεν προκεται να το παρω εδω η μανα μου καταλαβε οτι ειναι αερας και οτι το πι που στηριζει την επιφανεια δεν θα αντεχει πολυ βαρος....φανταζεσαι να εχεις βαλει στο σαλονι το μεσημεριανο στο τραπεζι να δεις τιβι και να πεσουν ολα κατω 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Κινέζικο φτηνό android netbook....δεν ξέρω γιατί το πήρα και τι ακριβώς ήθελα να κάνω με αυτό αλλά δεν έκανε για τίποτα... Τέτοιο στυλ 1
d_gkal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ενα ασυρματο τηλεφωνο telemax (αν θυμαμαι καλα) οτι πιο αχρηστο εχω παρει ποτε. λιγο ο ενθουσιασμος τους ασυρματου, λιγο τα λεφτα που ειχα τοτε... πηγα και το πηρα. τα ψευτικα τηλεφωνα που εχουν τα μωρα (αυτα που κανουν ηχους ντε) ειναι πολυ καλυτερης ποιοτητας. μετα απο λιγο καιρο πηγε στα σκουπιδια ενα cake box dvd απ το πλαισιο. καμμενη παρτιδα. δεν καταφερα να γραψω κανενα dvd, σε κανεναν υπολογιστη.
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ενα ασυρματο τηλεφωνο telemax (αν θυμαμαι καλα) οτι πιο αχρηστο εχω παρει ποτε. λιγο ο ενθουσιασμος τους ασυρματου, λιγο τα λεφτα που ειχα τοτε... πηγα και το πηρα. τα ψευτικα τηλεφωνα που εχουν τα μωρα (αυτα που κανουν ηχους ντε) ειναι πολυ καλυτερης ποιοτητας. μετα απο λιγο καιρο πηγε στα σκουπιδια ενα cake box dvd απ το πλαισιο. καμμενη παρτιδα. δεν καταφερα να γραψω κανενα dvd, σε κανεναν υπολογιστη. Είχαν πρόβλημα οι υπολογιστές σου 2
d_gkal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 μπορει να φταιει και αυτο. ειδικα ο δικος μου (turbo x) (ισως ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει!!!
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 μπορει να φταιει και αυτο. ειδικα ο δικος μου (turbo x) (ισως ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει!!! Γυρεύοντας πας, κάτσε να δεις τι θα ακούσεις τώρα! 1
d_gkal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 γνωριζω τις συνεπειες. ειμαι ετοιμος να τους αντιμετωπισω ολους! 1
veteranos123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Η χειρότερη αγορά μου είναι το xperia neo v που πήρα πριν ένα χρόνο μεταχειρισμένο και είχε πολύ lag. Αρχές Δεκέμβρη το έδωσα στον ξαδερφό μου γιατί του είχε χαλάσει το δικό του και πήρα το g2 mini και ησύχασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα