Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Matrox Mystique, από τις πρώτες κάρτες γραφικών με Direct3D αλλά μέχρι να βγουν τα αντίστοιχα παιχνίδια είχε ξεπεραστεί κατά πολύ και πήγαν πεταμένες οι 55.000 δρχ. που στοίχισε τότε.

Ένας μεταχειρισμένος προβολέας Sharp που αγόρασα για €1000 με δεύτερη καινούργια λάμπα υποτίθεται, όταν τελείωσαν οι 100 εναπομείνουσες ώρες της πρώτης λάμπας ανακάλυψα πως η δεύτερη δεν έκανε :-(

Μία επίσης μεταχειρισμένη DV camera JVC, την χρυσοπλήρωσα και η μπαταρία της δεν κράταγε ούτε 10λεπτο, ευτυχώς που βρήκε χρήση μία φορά που δεν έβρισκα την άλλη κάμερα και κατάφερα και τράβηξα homemade τσόντα, έβγαλε μερικά από τα χρήματά της τότε B)

• Like 1
Δημοσ.

ψαθινα καλοκαιρινα παπουτσια απ το μοναστηρακι,,, μετα απο μια ολιγοωρη καλοκαιρινη χρηση μυριζαν τοσο πολυ ακομη και οταν τα επλυνα, μου θυμισε το θαλαμο με 54 φανταρους χειμωνα  βραδυ μετα απο φασολαδα μεσημεριανο, στο στρατο..

και επισης οτι κολοεκτυπωτης εχει περασει απ τα χερια μου... ολο προβληματα...

χανουν ντραηβερς, τυπωνουν παλιες κ δοκιμαστικες σελιδες κολανε θελουν ταισμα σελιδα σελιδα εχουν μελανια πιο ακριβα απ τη λιανικη τους ξεραινονται τα μελανια στο μηνα επανω και παρα πολλα αλλα....και εχουν περασει πολλοι..

η πιο μεγαλη βεβαια αποτυχια-χαμενος χρονος-μου πεσαν τα μαλια ειναι ,εβερ, τα ιδια τα γουιντοους αλλα δεν τα εχω αγορασει ποτε, χεχεχεχεχεχε

• Like 1
Δημοσ.

αγορά crysis 2 πρώτη μέρα κυκλοφορίας σε retail έκδωση... αποτυχία σκέτη το παιχνίδι....

ακουστικά τον 2-3 ευρώ, ο ήχος τόσο άθλιος που φοβήθηκα μη πάθω κάτι. η χρήση τους ήταν κάτι δευτερόλεπτα...

Δημοσ.

Ενα πληκτρολογιο προσφορα απο eshop για 15 ευρω. 

Μετα απο 3 μηνες αρχησε να μου κολλαει το πσ, στα windows τα frames πεφτανε στα 5 για κανενα λεπτο. Μετα απο κανα 5λεπτο παλι τα ιδια.

Στην αρχη νομιζα ητανε τα σπασμενα βετα windows 8 που ειχα, κανω φορματ, το ιδιο προβλημα. Το εψαχνα απο εδω, απο εκει , memory tests, ιστοριες, σκεφτομουνα καμια μβ καμια cpu , κατι ισως με την καρτα γραφικων και δεν ξερω εγω τι.

Μετα απο εναν χρονο ισως( ειχα φυγει στο εξωτερικο εν το μεταξυ και ειχα αφησει το pc στους γονεις μου ) καταλαβα οτι το προβλημα ητανε οτι κολλουσε ενα απο τα F πληκτρα του πληκτρολογιου και χωρις να εχει κανενα εμφανες αποτελεσμα στο windows τα κολλουσε. Ενιωσα τοσο ηλιθιος ομως...

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών Ati x1900xtx ~450€ το 2006. Βασικά δεν έφταιγε η κάρτα αλλά το timing. Μετά από 2 μήνες βγήκε η σειρά 8 της nVidia που τα σάρωσε όλα. Συν ότι το φουρφούρι της έκανε σαν παλαβό και πήρα μια Thermalright HR-03 (άλλα 50€). Μετά από ένα χρόνο τα δωσα και τα δύο 120€ και πήρα μια 8800GT για 220€. Επίσης, την ίδια χρονιά, 3 12άρια fans της SilenX, 25€ έκαστο. Μετά από 1 χρόνο τα 2 ψόφησαν, το άλλο σε κάποιο κουτί είναι πεταμένο.

Δημοσ.

ωωω πως θα μπορούσα να αφήσω έξω όλα τα dual layer dvd+r δισκάκια του πλαισίου μάρκας @works. δοκίμασα σε lg,samsung,liteon,optiarc να γράψω, και όλα κάηκαν.

Δημοσ.

Φορητο DVDplayer το 2006 , ενα SONY .

Ήταν δωρο απο τους γονεις μου

Ζητημα να χρησιμοποιήθηκε καμια 10ρια φορες

Σκεφτομαι να το σπρωξω ebay αλλα ποσο να πιασει πλεον

Δημοσ.

Δύο είναι οι χειρότερες αγορές μου που μου έρχονται στο μυαλό. Η πρώτη είναι ένα Turbo-X USB stick 8GB από το πλαίσιο. Χρόνος ζωής 0. Ήταν χαλασμένο από την πρώτη στιγμή. Δεν το επέστρεψα ποτέ. Το κράτησα για να το βλέπω και να θυμάμαι να μην ξαναγοράσω ποτέ Turbo-X προϊόντα.

Η δεύτερη χειρότερη αγορά ήταν ένα MP4 player Crypto Peggy 4GB. Από την πρώτη στιγμή που το αγόρασα είχε πρόβλημα στον ήχο. Ξαφνικά μπούκωνε σαν να κόβονταν τα πρίμα, μετά ξεμπούκωνε και αυτό το πράγμα συνεχιζόταν όλη την ώρα σε βαθμό που σου έσπαγε τα νεύρα. Του άλλαξα ακουστικά, αλλά πάλι το ίδιο. Το επέστρεψα την επόμενη μέρα και μου το αντικατέστησαν. Το καινούριο είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και εκεί συνειδητοποίησα ότι απλά πέταξα τα λεφτά μου. Η συσκευή κατέληξε στα σκουπίδια. Το μόνο που κράτησα ήταν το καλώδιο του γιατί πρώτη φορά έβλεπα καλώδιο jack to usb.

• Like 1
Δημοσ.

οποιοδήποτε ρολόι χειρός.

Εμενα παλι ηταν η καλύτερη γιατι σε 10ετια ειχα σχεδόν 100% αποδοση κεφαλαίου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η χειροτερη μου αγορα ειναι αυτη εδω http://www.toshiba.eu/discontinued-products/32tl933/

Τραγικοτατη απλα.  Εχω ριξει τα "δεοντα" εδω και καιρο στην εταιρια αυτη και μαλιστα το χοντρυνα τοσο πολυ που δεχτηκα bann εδω στο φορουμ..Μιλαμε για απιστευτο μπινελικι..Το λυπηρο ειναι οτι ελιωσα να δουλευω νυχτα μερα για να την αγορασω(και κυριολεκτω)εσκασα 550 ευρω,και μετα απο λιγο καιρο την κατεβασαν στα 279...Χωρια που ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.Αν εβγαινε της προκοπης ουτε που θα με ενοιαζε που πληρωσα πολλα.

Υπαρχει και ολοκληρο topic για αυτο το μοντελο εδω στο insomnia.Εκει τα χωνω στο  τελος του topic,αλλα τα πολυ αγρια (που εγραψα σε ξεxωριστο topic αφιερωμενο "με αγαπη" στην toshiba), τα σβησαν οι διαχειριστες.Οσοι ισως προλαβατε και διαβασατε την λιγη ωρα που εμεινε αναρτημενο το σεντονομπινελικωμα,καταλαβατε και ισως τα θυμαστε πανω κατω.

Τελως παντων, ακουω αυτην την εταιρια και μου ρχεται τεπετακλας...Αηδιασα τοσο πολυ οσο με τιποτε αλλο.

Επεξ/σία από David20
  • Like 1
Δημοσ.

Steelseries Kinzu V2 πιο άβολο πεθαίνεις, ΑΜD FX 6100 bottleneck ακόμα και σε πασιέντζα, HTC 8s Windows Phone δεν νομιζω πως χρειάζεται να πω κάτι αλλο...

Δημοσ.

Η πιο πρόσφατη ήταν το ps4 :P Το ξέρω ότι μοιάζει αδικαιολόγητο αλλά δεν μου ταίριαξε-άρεσε καθόλου και τίποτα...ίσως κάποια στιγμή αργότερα τo δω με άλλο μάτι :)

Πλακα κανεις ρε συ zio;;;;Απιστευτο με ακουγεται.

Δημοσ.

Sony Χperia L. Η αφη αθλια, lag παντου, selfie camera αθλια, κεντρικη καμερα μετρια εως ασχημη, κατασκευη χαλια που ετριζε μετα απο τους 2 πρωτους μηνες χρησης.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...