Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να θυμηθώ.... λοιπόν έχουμε και λέμε:

Ένα ασύρματο τηλέφωνο που δεν θυμάμαι καν μοντέλο (ίσως daewoo), έπριζα την μάνα μου να μας το αγοράσει το 95-96 για να μην σηκωνόμαστε όταν μας τηλεφωνούν στο σπίτι, (τεμπέλης και εγώ), το τηλέφωνο μετά από 6 μήνες δεν ακουγόταν καθόλου όταν μιλούσες. Το πήγα σε έναν τεχνικό με τον θείο μου ο οποίος μας είπε οτι δεν μας συμφέρει να το επισκευάσουμε και καλύτερα να αγοράσουμε άλλο.

Εκτυπωτής Xerox Docuprint C8, αγορασμένος το 99. Όσο το χρησιμοποίησα έκανα ελάχιστες εκτυπώσεις, προβλήματα σε εκτυπώσεις από το windows paint, έβγαιναν σε μικρότερο μέγεθος από αυτό που ήθελα. Αργότερα όταν βγήκαν τα windows xp δεν μπορούσα να εγκαταστήσω τους drivers, έβαλα κάτι καινούργιους αλλά το μηχάνημα δεν ξαναδούλεψε ποτέ όσο κι αν το πάλεψα, δεν ασχολήθηκα με service κτλ, αλλά το είχα χρησιμοποιήσει ελάχιστα....

Κάρτα γραφικών Nvidia Geforce MX/MX400. Αυτή η κάρτα υπήρχε στον πρώτο σταθερό υπολογιστή μου που είχα παραγγείλει το 2003 από το μαγαζί ενός τεχνικού, η κάρτα είχε πρόβλημα, το ανεμιστήρι της έκανε αρκετό θόρυβο, έβγαιναν κάποιες χρωματιστές γραμμές στην οθόνη και κράσαρε όλο το σύστημα με υποχρεωτικό restart, έχασα κάτι εργασίες που έγραφα για το σχολίο και δεν πάτησα save, μίλησα με τον τεχνικό όπου δεν με βοήθησε και πολύ, έκανα άπειρα uninstall/reinstall drivers, τελικά ξεβίδωσα μόνος μου το pc και την αντικατέστησα με μια Geforce FX 5200 που πρέπει να την πήρα κάπου 70-80 ευρώ τότε και όλα κομπλέ.

Μελάνια @works από το πλαίσιο. Απλά μακριά από τα @@ μελάνια τους που στα πλασάρουν να τα πάρεις αντι για τα γνήσια.

Ευτυχώς με τα κινητά μου τηλέφωνα δεν έχω πρόβλημα.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ipod classic 80Gb.

Πεταμένα λεφτά σε μια συσκευή που δεν με κάλυψε καθόλου και με φόρτωσε με το εμετικό itunes.

Ποτέ ξανά απλ.

Toshiba Satellite λάπτοπ.

Κακή ποιότητα για τα λεφτά που έδωσα.Τα έφτυσε μόλις έληξε η ασφάλεια.

Μια φωτογραφική.Έδωσα 200€ για μεταχειρισμένη(τάχαμου από τις καλές)και την χρησιμοποίησα ελάχιστες φορές.

Δημοσ.

No name βραστήρας από careffour. Είχε διαρροή το πλαστικό του νερού και μου έριχνε την ασφάλεια... Στη 3η φορά το πέταξα αφού πρώτα το έσπασα.

• Like 4
Δημοσ.

Η πιο πρόσφατη ήταν το ps4 :P Το ξέρω ότι μοιάζει αδικαιολόγητο αλλά δεν μου ταίριαξε-άρεσε καθόλου και τίποτα...ίσως κάποια στιγμή αργότερα τo δω με άλλο μάτι :)

Δημοσ.
το   samsung Omnia hd      ειταν το πρωτο κινητο που θα τραβουσε σε  αναλυση hd  720 και μιας ηταν και σμαρτ λεω οκ δε το περνω;; ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ :cry:

καμερα    8 μπ αλλα επρεπε να το κρατας το τηλ σταθερα με το χερι και να μη μπορουσες να ξυστεις αν  ηθελες γιατι η φωτο θα βγαινε κουνhμενη :mad:

Βιντεο  εδω γελαμε τα κινεζια των 100 ευρω ποιο ποιοτηκα βιντεο τραβουσαν παρα αυτο που χε και σπασιματα ας ειναι καλα ο γερμανος που το διωρθωσε λιγο αυτο

σμαρτ ναι οκ ετρεχε συμπιαν οχι και οτι καλυτερο, αλλα το προβλημα δεν ηταν αυτο.το προβλημα ηταν πως τα παιχ και οι εφ δεν ηταν ολες συμβατες για το τηλ οπως ηταν με τα νοκια με αποτελεσμα ενα καλο απ τα λιγα καλα παιχνιδια να μη παιζει στο τηλ.και ετσι αρκουσουνα σε χαζα τζαβα με γραφικα των 70ς :confused:

Ταχυτητητα.οκ ηταν αργο σαν τη χελωνα καρετα καρετα :-(  αλλα ευτηχως ο γερμανος το διορθωσε λιγο αυτο.αρε γερμανε 

και το ακομα καλυτερο???  αφου η σαμσμsουνγκ σου πηρε 600 ευρακια απο σενα αποφασισε να μη το χαναυποστηριξει το τηλ και ετσι μας γυρισε τη πλατη.  :confused:

Μακραν η χειροτερη συσκευη που εχω παρει.

και χροοοοοοοοοοοοοοοοοοονια πριν το 2003 το μοτορολα μπχ 200.το θυμαστε αυτο TO κινητο? σμαρτ με τα κλασσικα γουιντοοους χωρις καμερα  και γενικα για τα μπαζά.δεν το πιστευω πως εδωσα λεφτα να το παρω.

• Like 1
Δημοσ.

το   samsung Omnia hd      ειταν το πρωτο κινητο που θα τραβουσε σε  αναλυση hd  720 και μιας ηταν και σμαρτ λεω οκ δε το περνω;; ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ :cry:
καμερα    8 μπ αλλα επρεπε να το κρατας το τηλ σταθερα με το χερι και να μη μπορουσες να ξυστεις αν  ηθελες γιατι η φωτο θα βγαινε κουνhμενη :mad:
Βιντεο  εδω γελαμε τα κινεζια των 100 ευρω ποιο ποιοτηκα βιντεο τραβουσαν παρα αυτο που χε και σπασιματα ας ειναι καλα ο γερμανος που το διωρθωσε λιγο αυτο
σμαρτ ναι οκ ετρεχε συμπιαν οχι και οτι καλυτερο, αλλα το προβλημα δεν ηταν αυτο.το προβλημα ηταν πως τα παιχ και οι εφ δεν ηταν ολες συμβατες για το τηλ οπως ηταν με τα νοκια με αποτελεσμα ενα καλο απ τα λιγα καλα παιχνιδια να μη παιζει στο τηλ.και ετσι αρκουσουνα σε χαζα τζαβα με γραφικα των 70ς :confused:
Ταχυτητητα.οκ ηταν αργο σαν τη χελωνα καρετα καρετα :-(  αλλα ευτηχως ο γερμανος το διορθωσε λιγο αυτο.αρε γερμανε 
και το ακομα καλυτερο???  αφου η σαμσμsουνγκ σου πηρε 600 ευρακια απο σενα αποφασισε να μη το χαναυποστηριξει το τηλ και ετσι μας γυρισε τη πλατη.  :confused:
Μακραν η χειροτερη συσκευη που εχω παρει.

και χροοοοοοοοοοοοοοοοοοονια πριν το 2003 το μοτορολα μπχ 200.το θυμαστε αυτο TO κινητο? σμαρτ με τα κλασσικα γουιντοοους χωρις καμερα  και γενικα για τα μπαζά.δεν το πιστευω πως εδωσα λεφτα να το παρω.

Εντάξει κι εσύ έπρεπε να ξύνεσαι την ώρα που τράβαγες φωτογραφία? :P

• Like 7
Δημοσ.

πριν κανενα χρονο, nokia 1020 την ιδια μερα που το πηρα το εβαλα και αγγελια μετα απο 2 μερες εφυγε. πριν κανενα χρονο παλι τηλεοραση 42philips smart κτλ προσφορα απο τον κωτσοβολο ηρθε σπιτι σαββατο επαιξε 2 ωρες και καηκε την δευτερα πηγε πισω και απαιτησα τα λεφτα μου πισω. και τελος τα συνηθισμενα κουλα ρουχα που στο μαγαζι που το δοκιμαζεις σου φαινεται το τελειο και στο σπιτι λες πως το πηρα αυτο το πραμα; B)  B)  B) 

• Like 2
Δημοσ.

Samsung CLP-365W. Τον έχω ακόμα. Αλλά είναι ότι πιο άχρηστο έχω δοκιμάσει σε εκτυπωτή. Αναξιόπιστος, κακή ποιότητα εκτύπωσης (με toner αυθεντικά), αργός και με ανάγκη για παρέμβαση απ'το χρήστη πριν καν τυπώσει 3 στις 5 φορές!

Μόνο φρου- φρου κι αρώματα και μόστρα για τις δυνατότητές του.

Μείον 180€.

Δημοσ.

non tech αγορές αλλά δεν αναφέρθηκε κάτι. Κυριλέ ρούχα για "γαμους/εκδηλώσεις" που φορέθηκαν 1-2 φορές. Παρατημένα στη ντουλάπα. (παντως λεω να τα χρησιμοποιήσω αλλη μια φορα και να έρθω κλαρινογαμπρός στο μιτινγκ της αθηνας :P )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όλη η σειρά iphone από το 2 μέχρι και το 4. ευτυχώς έφυγαν όλα γρήγορα γρήγορα και καλά ξεκουμπίδια.τίποτε δε λειτουργησε σωστά αλλά και όταν λειτουργούσε δεν έπαιρνε κλίσεις μήτε μηνύματα. σχεδόν προσομοίωνε η λειτουργία του αυτή του i-pod.

επίσης nokia 8210 .η φόλα της φόλας ωωωω φόλα. το απόλυτο τίποτα out of the box . παντού προβληματικό και τότε μπήκα για τα καλά στο νόημα του δικτύου "γερμανός" . δεν άλλαζαν το κινητό με τίποτα , συνοικιακό μαγαζάκι η δήθεν μεγάλη αλυσίδα.avoid at all costs.

toyota yaris το πρώτο μοντέλο. τί βλακεία έκανα. ήταν πραγματικώς, με όλη τη σημασία, ένας τενεκές σε ρόδες. αμάξωμα που στράβωνε με το κοίταγμα, πλαστικά που ήταν στερεωμένα σχεδόν στον αέρα και εντελώς φτηνιάρικα, τιμόνι ανύπαρκτο. η τιμή του έπρεπε να είναι κάπου στα 500 ευρώ καινούριο. ένα μοτέρ που συνεχώς και ανεξηγήτως έσπαγε κάρτερ. δίσκο πλατό  αλλαγή 4 φορές , οι δύο καινούργια αντιπροσωπείας , 1 μεταχειρισμένο και ένα ανακατασκευής.

mazda 6. ένιωθα κάγκουρας με αυτά τα τραγικά φώτα πίσω αντιγραφή από lexus. τότε ήταν το πιο φτηνό μεσαίο και δικαίως γιατί η πραγματική ποιότητα φαίνεται στη διάρκεια.μετά από τον πρώτο μήνα και χωρίς καμία πίεση ή απαιτητική διαδρομή, όλα τα πλαστικά συντόνιζαν σε θορύβους και ανωμαλίες. ξέβαψαν τα πλήκτρα στην κονσόλα. οδική συμπεριφορά χειρότερη από αυτή που θα έπρεπε να έχει 1 αυτοκίνητο με διπλά ψαλίδια εμπρός και πολλαπλούς πίσω. πλαδαρότητα.

καμία αξιοπιστία ,συνεχως λαμπάκια στο ταμπλό.  πόσες φορές άλλαξα αισθητήρα λάμδα δε μπορώ να θυμηθώ, συν κάθε 1-3 μήνες χρειαζόμουν νέους λαμπτήρες στα πίσω φανάρια.τότε ήταν που άρχισα να ψαχνώ τα τί και πως στο αυτοκίνητο προκειμένου να διασφαλίσω αξιόπιστη λειτουργία .

επίσης η υδραυλική βάση μηχανής -6 μήνες μέσος όρος ζωής. χάθηκε ρε παιδιά μία καλή και αξιόπιστη μηχανική;

το κράτησα 2 χρόνια κατα τη διάρκεια των οποίων άλλαξα, αισθητήρα λάμδα 6 φορές, 4 βάσεις μηχανής (αυτή της πλευράς του συνοδηγού) και 3 θερμοστάτες.  

ένα αερόθερμο από το lidl με ρυθμιζόμενες σκάλες από 1000 watt μέχρι 2500 watt και ψηφιακή οθόνη. την πρώτη φορά το lidl το διαφήμιζε ως θερμοπομπό με αερόθερμο , τη δεύτερη φορά που το έφερε το διαφήμιζε ως αερόθερμο. με συνεχόμενη καθημερινη λειτουργία για 6 ώρες και στη ρύθμιση των 2500 watt με το ζόρι ζέσταινε το χώρο γι'αυτό και αναγκαζόμουν να κάθομαι ακριβώς δίπλα του. στις 2 εβδομάδες κάηκε η αντίσταση (με σπίθες κιόλας-σαν κωμμωδία) των 2500 watt και λειτουργούσε μόνο μέχρι τα 1500 watt.

Επεξ/σία από gdriver
  • Like 2
Δημοσ.

τα 2 πρωτα modem Που ειχα παρει

το πρωτο ηταν ενα εσωτερικο 33.6 το οποιο τοτε ειχε 20χιλ δραχμες και τσιγκουνευτηκα να δωσω 26 για να παρω το 56κ :P

και το δευτερο ηταν ενα απαραδεκτο εξωτερικο 56κ diamond usb το οποιο κολλαγε ολο το πισι μονο που υπηρχε...

επισης ενα ρυθμιστηρι στροφων ανεμιστηρα 5.25" το οποιο το χρησιμοποιησα 1 βδομαδα...

Δημοσ.

Το iphone το δευτερο το οποιο το αγορασα 2 φορες και μου χαλασε και τις δυο.Την πρωτη πανω στην βιασυνη μου εβαλα αναποδα την σιμ σλοτ και σπασαν τα κλιψακια το πηγα σε εναν τεχνικο και το μαμισε τα πρεκια.Το δευτερο αφου σταματησε να λειτουργει το wifi αφου το ειδε τεχνικος μου ειπε οτι δεν ειναι θεμα σοφτ πηρε τον πουλο ετσι οπως ητανε.

Και η τοπ αχρηστη αγορα ηταν το ps3 που το πηρα την πρωτη μερα επιτοπου (ενω ειχα παει απλα για βολτα να το δω πως ειναι) το πληρωσα 750 ευρω.Επαιξα μονο το grand turismo περα απο τις παπαριες που δινανε μαζι.και μετα χαλασε και δεν διαβαζε τα blu-ray μια μερα αφου ελειξε η εγγυηση.και ηθελε 200-250 ευρω για να το φτιαξουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...