michael92 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Κανένας μου εξωτερικός σκληρός δίσκος, όποια μάρκα και να έχω πάρει δεν έχει κρατήσει πάνω από 3 χρόνια. Χτες χάσαμε άλλον έναν. Μαρέσει που αναρωτιέμαι αν το 5πλο backup είναι υπερβολικό. Hint: Δεν είναι.
dimitrisOP Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Honda Civic FN1. Κοπάναγε,έτριζε,ξεφλούδιζε,σκούριαζε,έσπαγαν τα χερούλια της πόρτας,ξεκούμπωναν οι προφυλακτήρες,η πόρτα του πορτ-μπαγκαζ λάθος τοποθετημένη,το ραδιο cd είχε ψυχολογικά και ενίοτε έκαιγε και καναν συμπιεστή a/c. Το πούλησα στους 18μήνες με βαμμένο φτερό κι όλας,έχοντας αναφέρει καθε-ένα-απο-τα-ανωτέρω στον ενδιαφερόμενο.Τι να πείς...μαζοχισμός. 1 βημα πριν το παρω ημουν....απο οτι βλεπω σε ενα βγηκε πολυ καλο
redhotstef Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Tο παραπανω μοντελο. Θυμαμαι πιο ειναι αλλα δεν θα το αναφερω για να μην γκαντεμιασει το thread. Τεσσερα διαφορετικα ατομα το ειχαμε καποια φεγγαρια, και μας εκανε κουλα ετσι στο ασχετο(σε διαφορετικες χρονικες στιγμες), κυριως η οθονη. Συμπαθω παρα πολυ τα προιοντα της sony ericsson αλλα το συγκεκριμενο δεν θα το ξαναπαιρνα ποτε μου, ακομα και να μου το χαριζανε. Ξερω οτι καποτε, θα βγαλει προβλημα απο μονο του (ακομα και στο ραφι να το εχω). Επισης εχω αγορασει μπουφαν κυριως που δεν ηταν διαχρονικα, αλλα η μοδα της εποχης (του χειμωνα/καλοκαιριου μαλλον) και τα φορεσα πολυ λιγους μηνες, και απο τοτε τα εχω να μου βρισκονται. 1
gatokoritso Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 μικρη ειχα παρει απο το πανηγύρι ενα απο αυτα τα σκυλακια με τα κοκκινα ματια που νιαουριζουν και χοροπηδάνε.ε 10 λεπτα λειτουργησε.γαμωτο 4
Pa0ki Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ένα hp λάπτοπ που είχα πάρει 800€ και έκαψε μητρική σε 1,5 χρόνο...το e-shop έκανε τον κινέζο σχετικά με την εγγύηση και κατέληξε στα σκουπίδια Τουλάχιστον τα 400€ ήταν από επιδότηση για το πανεπιστήμιο και έτσουξε λιγότερο
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ένα hp λάπτοπ που είχα πάρει 800€ και έκαψε μητρική σε 1,5 χρόνο...το e-shop έκανε τον κινέζο σχετικά με την εγγύηση και κατέληξε στα σκουπίδια Τουλάχιστον τα 400€ ήταν από επιδότηση για το πανεπιστήμιο και έτσουξε λιγότερο Έχω net book hp 6 χρόνια, επιβίωσε από μπουνιά και βγήκε με ένα βαθούλωμα στο πληκτρολόγιο και στο εξωτερικό του σκληρού. Ακόμα λειτουργεί, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω λόγω χαμηλής ταχύτητας
gsisr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Σετ κατσαβίδια από το ότι πάρεις ένα ευρώ... 10
tomasss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 To Samsung Galaxy S Advance. Λειτουργούσε χωρίς κολλήματα μέχρι να αναβαθμιστεί σε Android JB από την ίδια την Samsung. Ακόμα και μετά από επαναφορά στην Gingerbread, λειτούργησε για λίγους μήνες smoothly και μετά ξανά κολλήματα. Από το πίσω μέρος δε , έχουν ξεκολλήσει όλα τα μεταλλικά γράμματα SAMSUNG. -250 ευρώ Το Samsung Galaxy Core. Παράξενα κολλήματα του τύπου να σε καλεί κάποιος να κολλάει η οθόνη και να χάνεις την κλήση κ.λ.π... -200 ευρώ Ο γνωστός ssd της Samsung, o 840 Evo στα 120 GB. Το γνωστό bug πτώσης ταχύτητας στην ανάγνωση μόλις 2 μήνες από την αγορά του. Επανήλθε μετά από performance restoration software της εταιρίας. 2 μήνες μετά ξανά τα ίδια...-80 ευρώ 1
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 To LG 3D. Το θυμαστε αυτο το κινητο? Οχι? Ξερετε γιατι δεν το θυμαστε? Γιατι ηταν μαπα και καποια θυματα του marketing που το αγορασαν (οπως εγω) το σουταραν σε λιγοτερο απο μηνα. Εκτος του οτι το 3D ηταν gimmick, σιγουρα θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει ως κανονικο τηλεφωνο σωστα? Λαθος! Η συγκεκριμενη συσκευη ειχε ενα bug στο firmware το οποιο εκανε το εξης κορυφαιο. Σου εστελνε καποιος sms και δεν το εβλεπες ποτε, δεν ειχες καν ηχητικη ειδοποιηση. Ηταν απλα φαντασμα. Το ιδιο γινοταν και με τις κλησεις. Σε εντελως random μοτιβο, οποτε δεν μπορουσες να το θεωρησεις εστω αξιοπιστη συσκευη επικοινωνιας. Κατι πανακριβες μποτες απο την Ιταλια. Απορω τι σκεφτομουν οταν τις αγοραζα, πραγματικα απορω, παιζει να φορεθηκαν μονοψηφιο αριθμο φορων. 5
gatokoritso Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ^οχι μονο το θυμάμαι αλλα τελευταια στιγμη αλλαξα γνωμη και δεν το πηρα. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ^οχι μονο το θυμάμαι αλλα τελευταια στιγμη αλλαξα γνωμη και δεν το πηρα.Μάλιστα το είχα δει και εγώ και μου έκανε εντύπωση, μετά λέω μαλακίες, πήρα ένα HTC από τα πρώτα με android
lepaterious Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 To ps2 ευτυχως το πουλησα γρηγορα και γλιτωσα απο αυτη την γελοια κονσολα... Μετανιωσα που πηρα imac.... Το βαρεθηκα πολυ γρηγορα παρολο που ηταν κομματι της δουλειας μου.. Sony dslr σε σχεση με nikon και canon ειναι μηδεν. 2 LG κινητα το ενα ηταν smartphone, δεν θυμαμαι καν ποια μοντελα ηταν...
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Κάτι πρόσφατα παπούτσια Reebok, πολύ άνετα, πολύ βολικά στο πόδι μου αλλά χάλασαν σε λιγότερο από ένα μήνα. Τώρα στο λίγο παραπάνω από δίμηνο έχουν κάτι τρύπες ΝΑ εκεί που είναι τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών μου. Επίσης δεν ήταν αδιάβροχα ή έστω να έχουν κάποια τεχνολογία για να μην μπάζουν και ήταν σχεδόν άχρηστα σε οτιδήποτε και να έκανες αν δεν τα χρησιμοποιούσες σε καλό κλίμα. 100 ευρώ από την τσέπη μου στράφι. Πήρα τώρα ένα ζευγάρι των 50 ευρω (σε προσφορα ντε) Asics τα οποία φαίνονται αρκετά δυνατά και ένα ζευγάρι Mizuno των 75 ευρώ τα οποία και αυτά δείχνουν δυνατά. Ο χρόνος θα δείξει, έτσι και αλλιώς ελάχιστα παπούτσια αντέχουν πάνω από εξάμηνο με τη χρήση που τους κάνω.
Mikeasdf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 μικρη ειχα παρει απο το πανηγύρι ενα απο αυτα τα σκυλακια με τα κοκκινα ματια που νιαουριζουν και χοροπηδάνε.ε 10 λεπτα λειτουργησε.γαμωτο Επρεπε να επαιρνες γατα PS2 SLIM: Ειχα παρει 3 φορες το ιδιο μεσα σε 2 χρονια διοτι τα 2 πρωτα ηταν ελαττωματικες παρτιδες και ειχαν θεματα με την τροφοδοσια τους κ καιγοντουσαν πολυ ευκολα.
kirileman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ένα ρολόι που πήρα από Πράγα. Δεν το φόρεσα ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα