Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oι δύο χειρότερες αγορές μου τα τελευταία χρόνια. Το πρώτο έσπασε εσωτερικά η οθόνη όταν κάθισα πάνω του (85 κιλά είμαι) ενώ απέξω ούτε γρατσουνιά. Το δεύτερο έχει βγάλει περισσότερα προβλήματα κι από κινέζικο σκούτερ της κακιάς ώρας.

pic01.jpg

Εμ μου θελετε feature phone το 2015

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oι δύο χειρότερες αγορές μου τα τελευταία χρόνια. Το πρώτο έσπασε εσωτερικά η οθόνη όταν κάθισα πάνω του (85 κιλά είμαι) ενώ απέξω ούτε γρατσουνιά. Το δεύτερο έχει βγάλει περισσότερα προβλήματα κι από κινέζικο σκούτερ της κακιάς ώρας.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα το "2τροχο" κομμάτι της peugeot είναι κινέζικο..

Με την σειρά μου λοιπόν, η πιο άχρηστη αγορά που έχω κάνει είναι μια ασύρματη κάρτα δικτύου με usb για το υπολογιστη. Την έβαλα σε έναν παλιό υπολογιστή και δεν ξαναδούλεψε απο τότε. 

Ακόμη, ότι είχα πάρει ένα NOKIA (59.90€) μου είπαν οτι με 2€ περισσότερα υπάρχει η έκδοση με 2πλη σιμ, εγώ τους ευχαρίστησα και τους είπα οχι μιας και έχω 1 μόνο κάρτα. Ε,μετά απο κανένα μήνα αγόρασα και 2η κάρτα οπότε το κινητό πήρε πόδι για 20€,δύσκολα κιόλας μιας και όλοι όταν άκουγαν οτι δεν είναι 2καρτο έτρεχαν..

nokia-asha-206-1000-0752070.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...