ChimairaX Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δεν το λες κακή αγορά, κακή χρήση ήταν! Μα δεν είπα κακή αγορά.. Είπα fail αγορά...
chrisxkar Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ο fx8350 που ειχα αγορασει (τον πηρα και απο πλαισιο που το ειχε ακριβοτερο)επειδη οι 8 πυρηνες μαλλον δεν θα χρησιμοποιηθουν ποτε, αναγκαστικα να παρω και ψυκτρα γιατι βογκουσε σαν μουσκαρ ενω θα μπορουσα να ποιο φτηνο cpu και να σπασω την διαφορα να αγοραζα και καμια gpu της προκοπης
leonidas_fs Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το εν λόγω "smart watch!" Διάρκεια ζωής: Περίπου 6-10 λεπτά. Το άνοιξα, το ρύθμισα λίγο και μετα είπα να δω πως κλείνει και πως ανοίγει (ακόμα δεν ξέρω γιατί.) Όταν το έκλεισα αυτό ήταν. Δεν ξανα άνοιξε απο τότε! LOL και RIP μαζί! By the way μπορεί να έπεσα σε ελλατωματικό μοντέλο. Πολλά reviews λένε οτι είναι πολύ καλό για τα λεφτά του! Το αγόρασα απο εδω.
Sproctor Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ραδιοφωνάκια απο λαΪκή, αυτά τα φτηνιάρικα των 2 - 8 €. Χαλάνε μέσα στον μήνα. Ε, μετά διαλύονται εκ θεμελίων και μετατρέπονται σε ανταλλακτικά (ηχειάκια, διακόπτες, κλπ).
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ραδιοφωνάκια απο λαΪκή, αυτά τα φτηνιάρικα των 2 - 8 €. Χαλάνε μέσα στον μήνα. Ε, μετά διαλύονται εκ θεμελίων και μετατρέπονται σε ανταλλακτικά (ηχειάκια, διακόπτες, κλπ). Τα KCHIBO κρατάνε 2
φραμπάλα Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ολα τα ψιλολογια,φορτιστες,ακουστικα κλπ απο κινα(ebay).τιποτα δεν αντεξε πανω απο μηνα.το πρωτο μου λαπτοπ που χαλασε σε ενα εξαμηνο.fujitsu ηταν.μπλιαχ. πολλα πολλα ρουχα που δεν φορεσα.γκρρρ.
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 μια πανακριβη για την εποχη της καρτα τηλεορασης Gigabyte, υβριδικη mpeg4 κτλ κτλ. Στα αναλογικά καναλια ο ηχος δεν συμβαδιζε με την εικονα. Αν εκλεινες το προγραμμα Presto Pvr απο το κουμπι του τηλεκοντρολ ακολουθουσε μπλε οθονη...και η καρτα τηλεορασης στην επομενη επανεκκινηση δεν αναγνωριζοταν απο τη bios παρα μονο μετα απο αφαιρεση της μπαταριας cmos reset. Για να λυσω αυτο το προβλημα ανοιξα το τηλεκοντρολ και αφαιρεσα το κοκκινο κουμπι για να μην το παταω καταλαθως. Ο αισθητηρας του τηλεκοντρολ επιανε μονο απο το 1 μετρο ή κοντυτερα Οταν ηρθαν τα ψηφιακα καναλια το Nerit HD επαιζε σπαστά...Ενω οταν εβλεπες αγωνα ποδοσφαιρου ή γενικοτερα εικονα με γρηγορες εναλλαγες κολωνε η καρτα. Οταν το πηρα αποφαση οτι η καρτα τελικα ειναι μετριοτατη, εκανα μια κακη αγορα και αφου η Gigabyte σηκωσε τα χερια ψηλα και δε μου ξαναπαντησε σε μηνυμα (ομολογουμενως με στηριξαν και μου εστειλαν ενα beta driver που ειχε λυσει το προβλημα της καθυστερησης ηχου στα αναλογικα) η καρτα τελικά πεθανε. Σταματησε να αναγνωριζετε απο τη bios και ησυχασα. Το μονο που δουλευε τελικά σωστα σε αυτη την καρτα ηταν το ραδιοφωνο που ομολογουμενως ειχε την καλυτερη ποιοτητα ηχου που ειχα ακουσει σε ραδιο, και πολλες φορες μου ακουγοταν ο ηχος καλυτερο απο το να βαλω το ιδιο τραγουδι σε mp3 καλης αναλυσης να παιξει.
insomnia888 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 μια ταινία σε DVD που είχα αγοράσει από μεγάλη αλυσίδα δισκοπωλείων, όταν πήγα σπίτι το άνοιξα και η θήκη ήταν άδεια. Κατά τα άλλα σφραγισμένη με την ειδική ταινία κλπ. Αντε να αποδείξεις στο κατάστημα οτι η θήκη ήταν άδεια....
BlackDarkFlag Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Κάτι ακουστικά iLuv μπλε τα οποία διαφήμιζαν ότι έχουν ειδικό καλώδιο για να μη χαλάνε.. ο διακόπτης για ένταση μουσικής κτλ χάλασε την επόμενη μέρα ενώ τα ίδια τα ακουστικά χάλασαν μετά από 1,5 μήνα. 1
zio10 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Κάτι ακουστικά iLuv μπλε τα οποία διαφήμιζαν ότι έχουν ειδικό καλώδιο για να μη χαλάνε.. ο διακόπτης για ένταση μουσικής κτλ χάλασε την επόμενη μέρα ενώ τα ίδια τα ακουστικά χάλασαν μετά από 1,5 μήνα. Το καλώδιο οκ όμως ε; Άρα δε λέγανε ψέματα 3
Lanike71 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Κινέζικο κινητό jaga. Μεταχειρισμένο πριν χρόνια για 40 ευρώ.Μετά το πρώτο λεπτό, καιγόταν ο εγκέφαλος, το αισθανόμουν. Το πέταξα στο μήνα.
Anorymous Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 αγορα λαπτοπ acer απο το πλαισιο, εσκασα 1000 ευρω και με το που το ανοιξα ηταν DOA. Μετα απο 15 μερες ταλαιποριας τελικα μου εδωσαν πιστοτικο.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Oι δύο χειρότερες αγορές μου τα τελευταία χρόνια. Το πρώτο έσπασε εσωτερικά η οθόνη όταν κάθισα πάνω του (85 κιλά είμαι) ενώ απέξω ούτε γρατσουνιά. Το δεύτερο έχει βγάλει περισσότερα προβλήματα κι από κινέζικο σκούτερ της κακιάς ώρας. 1
άδικος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ένας φακός led από αυτούς που μετά από λίγες ώρες χρήσης τρεμοπαίζουν και τους κοπανάς για να φέγγουν σταθερά. Αν δεν τον έχει παρασύρει το ρεύμα θα βρίσκεται ακόμα ακριβώς κάτω από το κέντρο της γέφυρας του Πετάλου.
4saken Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Κάτι ακουστικά iLuv μπλε τα οποία διαφήμιζαν ότι έχουν ειδικό καλώδιο για να μη χαλάνε.. ο διακόπτης για ένταση μουσικής κτλ χάλασε την επόμενη μέρα ενώ τα ίδια τα ακουστικά χάλασαν μετά από 1,5 μήνα. Συμφωνω αν και ο μαζοχας επειδη μαρεσαν ειχα αγορσει 5-6...καποια τα πηγαινα πισω και μου τα αλλαζαν δωρεαν... H χειροτερη αγορα μακραν το Peugeot Kisbee...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα