Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μονόζυγο που έχω στην πόρτα στο πατρικό μου είναι εκεί παραπάνω χρόνια από όσο είμαι εγώ. Το είχε ο dad από το '88

Εχω μονοζυγο στην πορτα τοποθετημενο πριν το 1980 !!!!!Αθανατο απλα...Κρεμας πανω leopard 2 (62 τοννοι) και αντεχει απιθανα !!!!!!Σε παλιου τυπου κασα πορτας (αθανατη επισης)......

Επεξ/σία από David20
  • Like 1
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλη μια που αξίζει να μπει στις χειρότερες. Yamaha rg 121z. Τι να πεις ; Ξεκουρδιζεται like a boss, σκούριασε το hardware, ξέβαψαν τα κλειδιά, στραβά ταστα... Μην την αγοράσετε, με 100 ευρώ κάτω καλύτερη θα έπαιρνα

Επεξ/σία από Καρχαρίαςςς
  • Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ένα κινέζο τάμπλετ icoo d70 pro ,δούλεψε 6 μήνες μέχρι που μια μέρα η μάνα μου το έβγαλε καταλάθος ενώ ήταν στην φόρτιση στο 5% ,ε αυτό ήταν από τότε ούτε ξαναφόρτισε ούτε και ξαναδούλεψε .Τσάμπα τα λεφτά που έδωσα στους κινέζους...

Δημοσ.

Η χειροτερη αγορα μου ειναι ενα mini disc της sony 300 ευρω το πηρα με δοσεις .. Μετα απο ενα χρονο (τοσο ισχυε τοτε η εγγυηση) τα φτυσε.. Το ειχα παρει για ηχογραφησεις σε στουντιο. Κ αυτο μετ δεν εγγραφε.. Χαλασε η κεφαλι.. Κ το κοστος επισκευης 150-200.. Δεν αξιζε η αγορα κ το χαρηκα πολυ λιγο.. Εκεινη την εποχη οτι αλλες συσκευες σονυ ειχα με κεφαλες laser τα εφτυναν.. Μισησα την εταιρεια.. ( radiocd αυτοκινητου..φορητο..)

Δημοσ.

επανερχομαι...

iphone 3G clone, εν ετοι 2008;; δε θυμαμαι...

εζησε μετα βίας 2-3 μερες!

ακομα το εχω για να θυμαμαι να μη ξανααγοράσω κινητο απο τους κινέζους

Δημοσ.

Καρέκλα γραφείου από το πρακτικερ. Την πήρα πριν έξι χρόνια, στα 3 (και πολύ λέω) άρχισαν τα προβλήματα. Ακόμα ζει αλλά όταν της καυλωσει κατεβαίνει μόνη της και τέρμα κατεβασμένη κάνει κρακ κρακ και είναι ασταθής. Από τρίξιμο δεν θέλετε να μάθετε.

Δημοσ.

Καρέκλα γραφείου από το πρακτικερ. Την πήρα πριν έξι χρόνια, στα 3 (και πολύ λέω) άρχισαν τα προβλήματα. Ακόμα ζει αλλά όταν της καυλωσει κατεβαίνει μόνη της και τέρμα κατεβασμένη κάνει κρακ κρακ και είναι ασταθής. Από τρίξιμο δεν θέλετε να μάθετε.

Εντάξει αν μια φτηνή καρέκλα άντεξε 3 καλά χρόνια και στα 6 ακόμα είναι αξιοπρεπής δεν τη λες και χάλια αγορά...:)

• Like 1
Δημοσ.

Η πιο fail αγορά που έχω κάνει ever είναι ένα ακριβό Monitor 24" το οποίο το πήρα κατενθουσιασμένος ώρα 19.00, 20.00 ήμουν σπίτι και την σύνδεσα, 20.30 το διέλυσα. Περαστικά μου.

Δημοσ.

Η πιο fail αγορά που έχω κάνει ever είναι ένα ακριβό Monitor 24" το οποίο το πήρα κατενθουσιασμένος ώρα 19.00, 20.00 ήμουν σπίτι και την σύνδεσα, 20.30 το διέλυσα. Περαστικά μου.

but how?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...