zio10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Πλακα κανεις ρε συ zio;;;;Απιστευτο με ακουγεται. όχι αλήθεια, το σύνδεσα, έπαιξα κάποιες ώρες (μονοψήφιο αριθμό) το πακέταρα ξανά και το πούλησα...
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 xperia sola , τον πρώτο καιρό που ειχε κυκλοφορήσει το αγόρασα , κοντά στα 300 για ένα κινητό που δεν την πάλευε και ήμουν κ φαντάρος τότε και έφτανα να προσπαθώ να το ξεκολλήσω κάθε μέρα , χωρίς δυνατότητα σύνδεσης με pc να περάσω καμια άλλη rom κλπ , είχα κολλήσει με την ics .. εφιάλτης ήθελα να το σπάσω, ακόμα κ τώρα που έχω το g2 αμα τύχει και μου το δώσει η αδερφή μου γιατι της έκανε κάποιο πρόβλημα μου έρχεται εμετός να το φτιάξω , δε θέλω να το βλέπω δε θέλω να το ακουμπάω ΜΑΚΡΙΑ
David20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 όχι αλήθεια, το σύνδεσα, έπαιξα κάποιες ώρες (μονοψήφιο αριθμό) το πακέταρα ξανά και το πούλησα... Με κανει εντυπωση,πραγματικα...Δεν το εχω το ps4, αλλα θελω να το αγορασω καποια στιγμη.... Η γνωμη σου δεν θα με επηρεασει αρνητικα παντως,ολα ΟΚ.χε χε 2
pavlinara Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Εκτος απο ρούχα που τελικα δεν έβαλα ,τιποτα. Λεφτα λυπάμαι οταν τα δίνω σε ταβέρνες. Προχτές σε απαίσια ταβέρνα στην Περαια 3 άτομα μας βγηκε 75 ευρω. 25 ευρω για να φάω ενα μεσημεριανό. Και δεν ηθελα να παω,την παρέα ακολούθησα και φυσικα ο λογαριασμός δια 3. Κι ας μην έφαγα απο ολα.
theoritikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Aσύρματο ποντίκι tuvloX με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Το αγόρασα γιατί το σχέδιο του ήταν εργονομικό και βόλευε στο χέρι μου. Δυστυχώς οι μπαταρίες δεν είχαν καλή αυτονομία και έπρεπε να το έχω μονίμως σε μια usb για να φορτίζει. Adidas glide 5 . Έψαχνα ένα ζευγάρι αθλητικά για τρέξιμο. Τα δοκιμάζω στο μαγαζί, βλέπω ότι ταιριάζουν στα πόδια μου και είναι άνετα στο τρέξιμο. Σε τρεις μήνες τρυπάει το neoprene ύφασμα στα δάχτυλα, και στους έξι άνοιξαν σαν να ήταν χάρτινα. Τα αγόρασα με έκπτωση στα 50 ευρώ από 150 που είχαν κανονικά. Αν τα είχα αγοράσει στην κανονική τιμή θα είχα αυτοκτονήσει!
evabb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 διαφορα καλυντικα και προιοντα make up που ηταν φτηνα και εν τελη γτπ και κατεληξαν στα σκουπιδια. επισης οποιαδηποτε τσαντα σακιδιο που δεν ηταν polo. polo και ξερο ψωμι ρε μουνια. 2
mary Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Καλά από καλλυντικά όλο και κάτι καταλήγει στα σκουπίδια γιατί δε χρησιμοποιηθηκε. Το 2007 νομίζω ήταν, που φαγωθηκα να πάρουμε dvd recorder με σκληρό δίσκο κλπ, το πληρώσαμε 250-300€ και ζήτημα να το χρησιμοποιήσαμε 15 φορές. 1
zio10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Με κανει εντυπωση,πραγματικα...Δεν το εχω το ps4, αλλα θελω να το αγορασω καποια στιγμη.... Η γνωμη σου δεν θα με επηρεασει αρνητικα παντως,ολα ΟΚ.χε χε Όχι μη μασάς, πέρα από τις δικιές μου παραξενιές είναι πολύ καλή κονσόλα! 1
tomasss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 mazda 6. ένιωθα κάγκουρας με αυτά τα τραγικά φώτα πίσω αντιγραφή από lexus. τότε ήταν το πιο φτηνό μεσαίο και δικαίως γιατί η πραγματική ποιότητα φαίνεται στη διάρκεια.μετά από τον πρώτο μήνα και χωρίς καμία πίεση ή απαιτητική διαδρομή, όλα τα πλαστικά συντόνιζαν σε θορύβους και ανωμαλίες. ξέβαψαν τα πλήκτρα στην κονσόλα. οδική συμπεριφορά χειρότερη από αυτή που θα έπρεπε να έχει 1 αυτοκίνητο με διπλά ψαλίδια εμπρός και πολλαπλούς πίσω. πλαδαρότητα. καμία αξιοπιστία ,συνεχως λαμπάκια στο ταμπλό. πόσες φορές άλλαξα αισθητήρα λάμδα δε μπορώ να θυμηθώ, συν κάθε 1-3 μήνες χρειαζόμουν νέους λαμπτήρες στα πίσω φανάρια.τότε ήταν που άρχισα να ψαχνώ τα τί και πως στο αυτοκίνητο προκειμένου να διασφαλίσω αξιόπιστη λειτουργία . επίσης η υδραυλική βάση μηχανής -6 μήνες μέσος όρος ζωής. χάθηκε ρε παιδιά μία καλή και αξιόπιστη μηχανική; το κράτησα 2 χρόνια κατα τη διάρκεια των οποίων άλλαξα, αισθητήρα λάμδα 6 φορές, 4 βάσεις μηχανής (αυτή της πλευράς του συνοδηγού) και 3 θερμοστάτες. Ένιωθες κάγκουρας για τα φανάρια του, κατόπιν όμως αγοράς; Και όσον αφορά τα προβλήματα που ανέφερες μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο; Το δικό μου , μοντέλο του 2003 με 190000χλμ μέχρι τώρα δεν έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής τίποτα απολύτως από όσα ανέφερες. Μόνο, μία βάση μηχανής αλλάχτηκε πάνω στην 7ετία , επειδή είχε στεγνώσει από λάδι ( είναι υδραυλικές και δεν άλλαξαν το λάδι στην ώρα τους ).
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 ωωω πως θα μπορούσα να αφήσω έξω όλα τα dual layer dvd+r δισκάκια του πλαισίου μάρκας @works. δοκίμασα σε lg,samsung,liteon,optiarc να γράψω, και όλα κάηκαν. Ωχ, βγάζουν και δισκάκια τέτοια εκτός από μελάνια? Να ξέρω δηλαδή να μην τα πάρω ποτέ. διαφορα καλυντικα και προιοντα make up που ηταν φτηνα και εν τελη γτπ και κατεληξαν στα σκουπιδια. επισης οποιαδηποτε τσαντα σακιδιο που δεν ηταν polo. polo και ξερο ψωμι ρε μουνια. Polo ήταν όλες οι σάκες μου από 1η γυμνασίου μέχρι τελευταία τάξη λυκείου, την ίδια κράτησα και ως φοιτητής.
Haldol Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ένιωθες κάγκουρας για τα φανάρια του, κατόπιν όμως αγοράς; Και όσον αφορά τα προβλήματα που ανέφερες μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο; Το δικό μου , μοντέλο του 2003 με 190000χλμ μέχρι τώρα δεν έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής τίποτα απολύτως από όσα ανέφερες. Μόνο, μία βάση μηχανής αλλάχτηκε πάνω στην 7ετία , επειδή είχε στεγνώσει από λάδι ( είναι υδραυλικές και δεν άλλαξαν το λάδι στην ώρα τους ). Εμ, βασικά, trollάρει αυτός
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ωχ, βγάζουν και δισκάκια τέτοια εκτός από μελάνια? Να ξέρω δηλαδή να μην τα πάρω ποτέ. Polo ήταν όλες οι σάκες μου από 1η γυμνασίου μέχρι τελευταία τάξη λυκείου, την ίδια κράτησα και ως φοιτητής. Νομίζω μου είπαν για μια πόλο που έχω ότι έχει 50 χρόνια εγγύηση... Έχω μια από πρώτη δημοτικού, ακόμα κρατάει σαν καινούρια.
giorgosbretos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 μικρη ειχα παρει απο το πανηγύρι ενα απο αυτα τα σκυλακια με τα κοκκινα ματια που νιαουριζουν και χοροπηδάνε.ε 10 λεπτα λειτουργησε.γαμωτο Σκυλάκια??? Νιαουριζουν? Κάτι χάνω: Ρ Γενικά οτι λεφτά έχω δώσει για ταμπλετ παντα αχρειαστα μένουν. 1
spyroskonst Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 LG Arena Τότε λέγανε "θα μπει σε αρένα εναντίον iphone". Π**τσες μπλε καραμελέ. Μια βλακεία σκέτη και μισή ήταν, με τελείως μηδενική υποστήριξη απο την LG. Μήνες μετά βγάλανε και πειραματικό store σε τριτοκοσμικές χώρες, να δούνε πως θα πάει. Hint: πήγε άπατο. Ποτέ ξανά LG κινητό. Star S7589 Ναι το ξέρω κινεζιά, αλλά ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Δυστυχώς η μητρική κάηκε στους 5 μήνες αγοράς. iNew V3 Επίσης κινεζιά. Δίνει εντύπωση καλής συσκευής, αλλά ξέρω 2 περιπτώσεις που η οθόνη άρχισε να βγαίνει απο μόνη της απο το υπόλοιπο κινητό. Μακριά απο τα iNew!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα