Καρχαρίαςςς Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Με αφορμή το αντίστοιχο θέμα με τις καλύτερες αγορές που έχουμε κάνει, ανοίγω αύριο το θέμα για να αποτρέψουμε πιθανούς αγοραστές σε προϊόντα που αγορασαμε και μισησαμε την ώρα και τη στιγμή που το κάναμε. Εγώ λέω το xperia x10 mini. Ναι στην αρχή μου φαινόταν υπέροχο, το έστειλα 6 φορές για βλάβη στην πλακέτα και πλέον ζει ακέραιο περίπου 3 χρόνια μπορεί και παραπάνω.
thanosrx8 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 δυστηχως Samsung Galaxy mega 6.3. Το πουλησα με συνοπτικες διαδικασιες
Nautilus13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ακουστικα turbo-x..... Διαρκεια ζωης:2 μερες! 13
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 samsung galaxy s1. Καλυτερα να μου πεφταν απτην τσεπη και τα 250 ευρω την μερα που πηγα να το αγορασω. Καποιοι βεβαια δωσαν 500+ για το ιδιο τηλεφωνο, αυτη ηταν η μονη σκεψη που εκανα καθε φορα που ηθελα να το πεταξω και να το βλεπω να γινεται 1000 κομματια. Ποτε ξανα λεφτα για gadget της συγκεκριμενης εταιρειας. 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 samsung galaxy s1. Καλυτερα να μου πεφταν απτην τσεπη και τα 250 ευρω την μερα που πηγα να το αγορασω. Καποιοι βεβαια δωσαν 500+ για το ιδιο τηλεφωνο, αυτη ηταν η μονη σκεψη που εκανα καθε φορα που ηθελα να το πεταξω και να το βλεπω να γινεται 1000 κομματια. Ποτε ξανα λεφτα για gadget της συγκεκριμενης εταιρειας. Να ρωτήσω γιατί ;
revolver1990 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Logitech mouse m325.Δεν δούλευε σε καμιά επιφάνεια και χάλασε μετά από 2 μήνες. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Να ρωτήσω γιατί ; lag, bugs, crashes, restarts, sleeps of death , μηδεν after-sales support, μηδεν αναβαθμισεις μετα απο κατι μηνες που αγορασα και γενικα οτι (δεν) μπορει να φανταστει κανεις που παει να ψωνισει ενα "high end" gadget απο το οποιο η βασικη απαιτηση ειναι να ειναι ΑΨΟΓΟ σε ΟΛΑ οσα υποστηριζει οτι κανει, με βασικοτερο την σταθεροτητα. Γνωστα προβληματα του sgs1 τα πιο πολλα απο αυτα που αντιμετωπισα (κι) εγω. 1
nickarmy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 όταν ήμουν πολύ μικρος ένα <<μπαζουκα>> που πέταγε νερόμπομπες , πριν λίγα χρόνια μια φόρμα μαγειρικής σχήμα κάστρου -> τα πάντα κολλούσαν και έβγαιναν χάλια (αυτά θυμάμαι μέχρι στιγμής)
Big Boss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 turbo x προιόντα ένα ποντίκι το οποίο χάλασε το δεξί κλικ μετά από 3-4 μήνες,ένα mouspad που έσκισε και ένα bluetooth dongle που κάηκε μέσα σε 1 χρόνο.... 1
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μια Radeon 9800XT το 2004. Την είχα πάρει για να αναστήσω το σύστημα μου εν όψη Half Life 2. Το πρόβλημα ήταν πως του ταπεινού του Pentium 4 του κοβόταν η ανάσα στα 1.7GHz και το σύστημα δε τράβαγε μια. Και κάπως έτσι ανακάλυψα τι είναι το bottleneck. 1
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Samsung galaxy s3 αρχισε τα προβληματα 4-5 μηνες μετα την αγορα του.. Μετανιωσα φουλ που το αγορασα.
Tenshi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Honda Civic FN1. Κοπάναγε,έτριζε,ξεφλούδιζε,σκούριαζε,έσπαγαν τα χερούλια της πόρτας,ξεκούμπωναν οι προφυλακτήρες,η πόρτα του πορτ-μπαγκαζ λάθος τοποθετημένη,το ραδιο cd είχε ψυχολογικά και ενίοτε έκαιγε και καναν συμπιεστή a/c. Το πούλησα στους 18μήνες με βαμμένο φτερό κι όλας,έχοντας αναφέρει καθε-ένα-απο-τα-ανωτέρω στον ενδιαφερόμενο.Τι να πείς...μαζοχισμός. Α...καί μια Gecube 1950pro.Δέν είχε σένσορα για την θερμοκρασία και το cooler ήταν μονίμως@100%
lifeowner771 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 To lumia 920..Δεν με βολεψε καθολου..Ειχα επαφη με windows phones και πιο πριν, αλλα low budget κυριως.Το πιο high end,με ψηλο απογοητευσε..Παρολα αυτα, ειχε ωραιο design ειδικα σε κοκκινο, αλλα λιγο τουβλο σε βαρος.Το εδωσα στον πατερα μου μετα απο εναμιση δυο μηνες Το tower που πηρα επισης πριν 3-4 χρονια, ηταν και αυτο μαπα σαν αγορα.Δεν το χρησιμοποιησα οσο θα ηθελα..Μονο για κανα παιχνιδι το ανοιγα, αλλα και αυτο σπανια.Ακομα τα κλαιω τα λεφτα
dimitrisOP Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 atos 2001 1.0 δεν εχω ξαναοδηγησει χειροτερο αυτοκινητο εφυγε στον πρωτο μηνα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα