AlexandLundb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα! Έχω το εξής θέμα. Έχω ένα iPhone 4S, αγοράσθηκε πριν περίπου 1 χρόνο! κάνα δίμηνο αργότερα πήγενα στα Settings και η επιλογή WI-FI δεν μπορούσα να την επιλέξω(να την ενεργοποιήσω) ανοίγω το Control Center το Panel που ανοίγεις γλιστρώντας πάνω και εκεί η εικόνα WI-FI ήταν γκρίζο χρώμα και δεν γινόταν να την επιλέξεις ούτε εκείνη! έχω ψάξει παντού για λύσεις και η μόνη που βρήκα ηταν με κατι πιστολάκια αλλά μου φένεται γελιό... Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος σοβαρός τρόπος να φτιάξω αυτό το πρόβλημα. Να πληρώσω κιόλας δεν με νοιάζει... Ευχαριστώ Πολύ!
Kostasspil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Είναι το κλασικό πλέον πρόβλημα του 4S. Εφόσον είσαι εντός εγγύησης μιλάς με InfoQuest
overpower Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασες reset? Μπορει και να φτιαξει. Εχει περασει ο 1 χρονος?
AlexandLundb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Το πείρα απο σουηδια καινούργιο αλλα χωρίς εγγύηση...οποτε το ξεχνάμε αυτο... σκεφτηκα να παω στα public..δεν ξερω..
Kostasspil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Τότε μίλα με κάποιο τεχνικό. Τα Public δεν ξέρω αν αναλαμβάνουν service
AlexandLundb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Kαλώς μαλλον θα καταλήξω γερμανό ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα