beknick Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Data rate(Kbps) 7899Kb - 1022Kb Noise Margin 6 - 7 Output power(dBm) 124 - 199 Attenuation(dB) 44 - 19 Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2015 από beknick
jkoukos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Με 44dB εξασθένιση, είσαι σε απόσταση 3,2 καλωδιακά χιλιόμετρα και ο συγχρονισμός είναι πολύ καλός.
beknick Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 γιατι διαβαζα οτι Output power δεν πρεπει να ειναι πανω απο 17 (οπως καταλαβες ειμαι ασχετος) κατεβαζω στο torrent με 800 αλλα μερικες φορες σερνετε μονο του για κανενα μισαωρο και στρωνει μονο του χωρις reset(δεν γινετε και συνεχεια) να σου κανω και μια ερωτηση μια και φαινετε να ξερεις απο τον τοιχο φευγει ενα καλωδιο και εχω παρει ενα κουτακι που βγαζει φισ πειραζει καθολου αυτο την γραμμη επρεπε να εχω μπριζα;;; και κατι τελευταιο που μπορει να ακουστει βλακια στα φιλτρα που βαζουμε υπαρχουν διαφορες (καλητερα-χειροτερα);;;
peeperman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 γιατι διαβαζα οτι Output power δεν πρεπει να ειναι πανω απο 17 (οπως καταλαβες ειμαι ασχετος) κατεβαζω στο torrent με 800 αλλα μερικες φορες σερνετε μονο του για κανενα μισαωρο και στρωνει μονο του χωρις reset(δεν γινετε και συνεχεια) να σου κανω και μια ερωτηση μια και φαινετε να ξερεις απο τον τοιχο φευγει ενα καλωδιο και εχω παρει ενα κουτακι που βγαζει φισ πειραζει καθολου αυτο την γραμμη επρεπε να εχω μπριζα;;; και κατι τελευταιο που μπορει να ακουστει βλακια στα φιλτρα που βαζουμε υπαρχουν διαφορες (καλητερα-χειροτερα);;; Μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο Output power συνήθως είναι λάθος. To οτι έχεις κουτάκι ή ροζέτα (όπως θές πές το) δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να μην υπάρχει οξείδωση στις ενώσεις και το καλώδιο να είναι της προκοπής. Οι μόνες διαφορές που υπάρχουν στα φίλτρα είναι η ποιότητα κατασκευής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα