Varva7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα.... οταν ανοιγω το λαπτοπ μετα απο 1 λεπτο max κλεινει μόνο του....πιο συγκεκριμενα με το που ξεκιναει το ανεμιστήρακι του επεξεργαστη. τι μπορει να φταει? Επισης να πω οτι μεσα ειναι πεντακαθαρο απο σκονη και με καινουργια παστα....
Euclides Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Προλαβαίνει να δείξει κάτι η οθόνη ή τίποτα? Επισης να πω οτι μεσα ειναι πεντακαθαρο απο σκονη και με καινουργια παστα.... Αυτό σημαίνει ότι ανοίχτηκε. Δούλεψε ποτέ σωστά μετά το καθάρισμα και την αλλαγή της πάστας?
Varva7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Προλαβαίνει να δείξει κάτι η οθόνη ή τίποτα? Αυτό σημαίνει ότι ανοίχτηκε. Δούλεψε ποτέ σωστά μετά το καθάρισμα και την αλλαγή της πάστας? Κανονικα δείχνει η οθόνη καποιες φορές κάνει και boot ,μέχρι να δουλέψει το fan και να κλείσουν όλα,μπορει 1 ή 2 ή 5 λεπτά ή 10sec Βεβαια ανοίχτηκε για να το καθαρισω να αλλάξω πάστα κτλ γιατί πιστευα οτι δεν ψυχεται σωστα,οπως πχ στο ανεμιστιρακι ειχε φουλ σκονη πριν το ανοιγμα...αλλα την ζημιά την είχε απο πριν. Δεν εχει δουλεψει σωστα,πάντα κανει το ίδιο,δοκιμασα και με τις ram μηπως εφταιγαν αλλα όχι.
Euclides Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τότε σημαίνει ότι δεν ψύχεται σωστά. Έβαλες πάστα όπου υπήρχε πάστα και pad όπου υπήρχε pad? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2015 από Euclides
Varva7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ναι κανονικα όλα, γενικα δεν ειχε φθορά μέσα όμως οπότε και πριν καλα γινόταν η ψυξη...εχω πελαγώσει δεν ξέρω τι να κάνω..μητρική μάλλον χαιρέτησε...
Joe_Black Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα..είχα παρόμοιο πρόβλημα με εσένα και μου έδωσαν λύση εδώ... στην παραθέτω. mixmixtouta, 17 Ιανουάριος 2015 - 06:46 μμ Μυρίζει ζήτημα τροφοδοσίας, σβήνει ανα τυχαία διαστήματα είτε με τον φορτιστή σκέτο είτε με τη μπαταρία σκέτη? Δοκίμασε έναν άλλο φορτιστή να είσαι σίγουρος. Μια λύση είναι να τον σβήσεις, να αφαιρέσεις κάθε πηγή ρεύματος και να κρατήσεις το power 2-3 λεπτά πατημένο (να φύγει τυχόν ρεύμα). Άλλη λύση να βγάλεις τη cmos μπαταρία απο τη μητρική και να βραχυκυκλώσεις το + - με ένα συρματάκι. Να περιμένεις μερικά λεπτά και να τη ξαναβάλεις. Παίζει να είναι και ram, αν μπορείς να δοκιμάσεις τις ram σου μία μία με memtest σε άλλο λάπτοπ θα ήταν το ιδανικό. Και πολύ δυνατά παίζει να είναι το voltage regulator της μητρικής. 1
Jannis64 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Είχα παρόμοιο πρόβλημα σε Toshiba και το πρόβλημα ήταν στο τροφοδοτικό που υπολειτουργούσε. Δοκίμασε με ένα άλλο (λειτουργικό) τροφοδοτικό, δε χάνεις τίποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα