Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγο εδινα για διπλωμα οδηγησης πορεια και κοπηκα. Ο λογος ηταν επειδη ειχα ξεχασει την ταυτοτητα μου (holly shit). Μιλησα με τον δασκαλο και μου ειπε ότι τα παραβολα είναι 10 ευρω. Αυτό που με προβληματισε είναι το διαστημα που θα περασει για να εξεταστω.

Μου ειπε ότι επειδη κοπηκα λογω ταυτοτητας θα εξεταστω παλι σε 2 μηνες. Εχτες μου ειχε πει ότι εάν κοπω λογω κακης πορειας θα επανεξεταστω σε περιπου 1 μηνα. Αυτό με εβαλε σε υποψιες και σκεψεις για κλικα... Αν κοβομουν από κακη πορεια θα πληρωνα 110 ευρω παραβολα. Εδώ του ΄΄ξεφευγουν΄΄ 100 ευρω (110-10=100). Μαλλον το παει τοσο μακρυα για να μου ζητησει να ξανακανω μαθηματα επειδη εχει περασει πολυς καιρος και χρειαζομαι ένα φρεσκαρισμα (μαλ@κιες, μια χαρα ξερω να οδηγαω). Και καπως ετσι θα βγαλει τα σπασμενα!

Ισχυει οντως κατι τετοιο; Δηλαδη να αυξανεται η χρονικη διαρκεια απο οτι συνηθως μεχρι την επομενη εξεταση επειδη δεν ειχες μαζι σου αποδεικτικο στοιχειο;

Δημοσ.

τραβα μονος σου απο διευθυνση μεταφορων και δες τι λεει ο φακελος σου...αν λεει κατι για αποδεικτικο στοιχειο ή οτι σε κοψαν καπου στην πορεια..

πως γινετε να κοπεις για 10ε κ για μια ταυτοτητα?δηλ.περασες την πορεια ,περασες και σου ζητησαν ταυτοτητα και δεν ειχες κ σου παν κοπηκες?:P

εχω φιλο που βγαλε  διπλωμα πριν κανα μηνα.100% μου πε οτι δεινεις απευθειας την επομενη βδομαδα αν θες χωρις εξτρα μαθηματα.(σιγουρα με καποιο παραβολο ).

πηγαινε σε αλλη σχολη ...

υ.γ. μηπως αυτος απο σχολη ειδε οτι εχεις φραγκα για πεταμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...